Pioneer 2014 AV Receivers

Re: Απάντηση: Pioneer 2014 AV Receivers

Pleo πως πάει το τεστ για τον 924? Θα γίνει για το νέο τεύχος?

Ας άρουμε το απόρρητο. Η απάντηση είναι yes (και κάτι σε focal από μένα). Επόμενο τεύχος mode για μένα, Over and out.

Παίζει να βρούμε πουθενά το manual του 924, στα αγγλικά η ελληνικά; Όπου και να έψαξα... Στο επίσημο σάιτ μάλλον έχουν πρόβλημα...

[areadvd.de]...Pioneer SC-LX58 review...http://www.areadvd.de/tests/test-pioneer-9-2-av-receiver-sc-lx58-scharfe-waffe-fuer-engagierte-mehrkanal-liebhaber/

μετάφραση google de to en

Teardown Pioneer SC-LX58
Pioneer-SC-LX58-Innenleben-Gesamt1.jpg

source photo:[areadvd.de]

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer 2014 AV Receivers

Ας άρουμε το απόρρητο. Η απάντηση είναι yes (και κάτι σε focal από μένα). Επόμενο τεύχος mode για μένα, Over and out.
Μιλάτε για το τεύχος Οκτωβρίου ή Νοεμβρίου για να το αναζητήσω;
Επίσης για τον Yamaha rx-v777 υπάρχει κάποιο τεστ;

Για τον 924 υπαρχει στο τ.490 (Σεπτεμβριου), ενω για τον 677 στο 489 (οι 677 -777 ειναι παρομοιοι πλην εξοδων)

Για τον 924 υπαρχει στο τ.490 (Σεπτεμβριου), ενω για τον 677 στο 489 (οι 677 -777 ειναι παρομοιοι πλην εξοδων)

Σίγουρα για την ομοιότητα;
Γιατί νομίζω έχει περισσότερες ρυθμίσεις στην παραμετροποιησει μέσω ypao ο 777 αν δεν κάνω λάθος....

Γιατί νομίζω έχει περισσότερες ρυθμίσεις στην παραμετροποιησει μέσω ypao ο 777 αν δεν κάνω λάθος....

Σωστα - ο777 εχει εξοδο προενισχυσης και συστημα ισοσταθμισης σε πιο πολλες θεσης απο τον 677. Κυριως αναφερομουν στον ηχο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer 2014 AV Receivers

Απολύτως. Πλην των θέσεων μέτρησης. Στα ενδότερα του YPAO από τον 677 μέχρι και τον 1040 οι ρυθμίσεις είναι ίδιες, όπως και τα DSP. Δηλαδή μέχρι και τον 1040 δεν υπάρχει ισοστάθμιση ξεχωριστά για το sub, αλλά το συχνοτικό εύρος των ρυθμίσεων ξεκινά από τα 31Hz, και τα DSP είναι τα 3D και όχι τα HD3.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι 677-777 είναι ίδιοι με τους Aventage ηχητικά. Σημαίνει ότι είναι αρκετά διαφορετικοί ως προς τα μικρότερα μοντέλα της σειράς RX-V και έχουν πολλές ομοιότητες με τα μοντέλα της σειράς Aventage.

Στον 924 που έχει το MCACC advanced, υπάρχει παραμετρικός ισοσταθμιστής σε πιο απλή μορφή (λιγότερες συχνότητες/κανάλι) και ένας γραφικός ισοσταθμιστής κοινός για τα δύο sub. Στους μεγαλύτερους Pioneer με το MCACC Pro εκτός από ορισμένες επιπλέον ρυθμίσεις ακριβείας που αφορούν την απόσταση και την ένταση, αλλά και δύο επιπλέον θέσεων μέτρησης που αφορούν συγκεκριμένα πράγματα, υπάρχει και γραφικός ισοσταθμιστής για τα δύο sub ξεχωριστά και ένας κοινός παραμετρικός για sub. Τα υπόλοιπα είναι ίδια, πλην του ελέγχου της φάσης που φτάνει μέχρι το επίπεδο διόρθωσης μεταξύ των μεγαφώνων των ηχείων.

Last edited:
Ευχαριστώ Λεωνίδα.
Άρα ουσιαστικά θα πρέπει να πάω προς τον 777 μόνο για τις 2 hdmi out που θέλω,σημαντική βέβαια η οικονομική διαφορά σε σχέση με τον 677.

Να ρωτήσω, στον 2024 όταν έτρεξα το mcaac μου αναγνώρισε λάθος πολικότητα στα δύο μπροστά ηχεία. Ξέρει κανείς κάτι; Ναι, σωστα ήταν συνδεδεμένα!

Το ιδιο μου εκανε στον 924. Αν θυμαμαι καλα στις οδηγιες λεει οτι αφου τσεκαρεις ξανα τις συνδεσεις, επιλεγεις GO NEXT και συνεχιζεις

Ακριβώς simon-tsi. Απλά ρωτάω μήπως ξέρουμε το λογο. Κατι ακόμα. Από το ps3 το ήχο πρέπει να παίρνω. Bitstream ή pcm? Ποιος είν;Ι καλύτερος;

Bitstream. Να κάνει ο ενισχυτής την αποκωδικοποίηση είναι πάντα καλύτερο.

Μια ακόμα ερώτηση. Στέλνω μουσική μέσω δικτύου από foobar upnp. Ακούω flac μέχρι 192/24 (Έτσι το δείχνει το icontrol). Να θεωρήσω ότι την αποκωδικοποίηση την αναλαμβάνει το dac του Pioneer? Δεν φαντάζομαι να το στέλνει "ετοιμο" ο foobar, σωστά;

Μεσα στις τοσες ερωτησεις ας κανω και εγω τη δικη μου. Εχω τον 924. Πως μπορω να συνδεσω το λαπτοπ στον ενισχυτη; Επισης εχω συνδεσει ενα cd player στην αναλογη εισοδο με rca. Ευχαριστω

Ωπ αυτο ξεχασα να το αναφερω. Δεν εχει εξοδο HDMI. Παλιωσε λιγο το ατιμο. Μεχρι τωρα το εχω δοκιμασει απο καρφι σε rca στη AUX ενος Nad326 που εχω