Pioneer 2014 AV Receivers

Κάτοχος του LX-88 πλέον (υποθέτω και ο μοναδικός, και δύσκολα θα υπάρξει άλλος...) :flipout:

Από την άποψη ήχου, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Στα υπόλοιπα, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερος.

Κάτοχος του LX-88 πλέον (υποθέτω και ο μοναδικός, και δύσκολα θα υπάρξει άλλος...) :flipout:

Από την άποψη ήχου, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Στα υπόλοιπα, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερος.

μηπως μπορεις να περιγραψεις γιατι;
εχει καποιο προβλημα αυτη η σειρα; υπαρχουν καλυτερες επιλογες στην κατηγορια τιμης αυτης;

Μπα, μη δίνεις σημασία. Και το καλύτερο μηχάνημα να δώσεις του Γιώργου, όλο και κάποιο κουσούρι θα του βρει.... :laugh:

Καλορίζικος ο Pioneer Γιώργη!!

Ευχαριστώ. Αυτό που λέει ο Κώστας, ισχύει μέχρι ενός σημείου. :smile:

Όμως σαν κάτοχος, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος όταν ανάβω τον ενισχυτή και την τηλεόραση. Ανάβω το HTPC και η πρώτη εικόνα που βλέπω στην τηλεόραση είναι το desktop. Αργεί τόσο πολύ στην εναλλαγή πηγών, που προλαβαίνει το PC και περνά από bios, boot windows, και πέρασμα στην επιφάνεια εργασίας.

Μετά αυτό το βήμα ανά 0.5 db στον ήχο, τι χρειάζεται; Και γιατί δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω;
Επίσης αυτά τα 3 λαμπερά LED στην πρόσοψη, χρειάζονται τόσο φωτεινά; Κανείς δεν σκεύτηκε ότι ενοχλούν;
Μετά είναι υλοποίηση HDMI CEC αυτή που έχουν; Παίρνεις το τηλεκοντρόλ του ενισχυτή, ανεβάζεις φωνή και αλλάξει και στην τηλεόραση και στον ενισχυτή ταυτόχρονα;
Μα *ταυτόχρονα*;;;;

Όταν η κακή υλοποίηση σε αναγκάζει να απενεργοποιείς πράγματα, τι να κάνω και εγώ...

σε μερικα εχεις δικιο και ειναι τοσο ενοχλητικα, ενω ειναι πολυ ευκολα υλοποιήσιμα.. πχ το οτι δεν σβηνουν τα λαμπακια των ενισχυτων τελειως, οχι απλο dim.
κονονικα θα επρεπε να σβηνουν κατευθυαν με το που παιζει μια ταινια.. καθως σχεδον ολοι τοποθετουν τους ενισχυτες μπροστα και κατω απο την οθονη.. ενω αν τους βαλεις ενα πορτακι μπροστα δεν αεριζονται επαρκως..

και οτι δεν εχουν βγαλει second screen σε κινητο (το ιδιο ισχυει και για τα media player) για να μην ενοχλεις αυτους που παρακολουθουν, αν πχ θελεις να κανεις μια μικρη παραμετροποιηση/ρυθμιση την ωρα που αναπαραγεται ενα εργο..

Καλά, αν θες να αλλάξεις κάτι από τα μενού, είναι ολόκληρο δράμα. Κάποια πράγματα αλλάζουν βέβαια χωρίς να μπεις στα μενού.
Δεν με ενοχλούν τα LED σαν ιδέα, αλλά θα μπορούσαν να είναι πολύ αμυδρότερα. Δεν είμαστε τυφλοί, τα βλέπουμε.

Σήμερα γνώρισα και ένα bug του λογισμικού. Που φαντάζομαι θα με συνοδεύει για όσο τον κρατήσω...
Ανοίγω τηλεόραση, ενισχυτή, υπολογιστή, και λέω να ακούσω flac. Βασικά έναν θόρυβο σαν βράσιμο άκουγα, ότι στέρεο και να έστελνα. Τον έκλεισα τον ενισχυτή, τίποτα, άλλαξα πηγή και επανήλθα τίποτα. Ανοίγω την συσκευή ήχου στον πίνακα ελέγχουν των windows, και οι ήχοι δοκιμής ακούγονταν το ίδιο χάλια. Και έμεινε και ένας βόμβος στο αριστερό ηχείο.

Τελικά έβαλα μια ταινία, γύρισε σε DTS-HD, έπαιξε κανονικά, και μετά έπαιξα και στερεοφωνικό flac επίσης κανονικά.

Ξέρω, μου κάνει χαριτομενιές για να μην τον ματιάσω... :flipout:

Εχω ένα θέμα με το κινητό μου (iphone 5s 8.1.2) και τον 924 όταν προσπαθώ να αναπράγω ιντερνετικο ραδιόφωνο μέσω της εφαρμογής icontrolAV5.
Δυστυχώς, ενώ συνδέομαι και επιλέγω κανονικά sources και λοιπές παραμέτρους, όταν προσπαθώ να συνδεθώ και να ακούσω έναν οποιοδήποτε κανάλι που έχω αποθηκεύσει στην λίστα αγαπημένων μου, αλλά και γενικώς, μου βγάζει την πίστη!! μια μου βγάζει την λίστα και άλλες 10 ψάχνεται ψάχνεται ψάχνεται και επιστρέφει στην προηγούμενη σελίδα επιλογών.
ως μια λύση προσωρινή είανι να επιλέξω στιγμιάια άλλη πηγή και να ξαναπροσπαθήσω το ιντερνετ ραδιο και πάλι. Μια στις 10 (ίσως και παραπάνω) πιάνει..
Σήμερα αναγκάστηκα να βγάλω τον ενισχυτή από την πρίζα και πάλι ήθελε πόσες προσπάθειες για να συνδεθεί τελικά με ένα ραδιόφωνο..
Επίσης, παρατηρώ ότι το ραδιόφωνο τραβάει κολλήματα.. Σταματάει που και που και παίζει το αμέσως επόμενο ραδιόφωνο που έχω αποθηκεύσει.. απαράδεκτο!! Δεν νομίζω να είανι θέμα ιντερνετ γιατι η σύνδεση είναι σταθερή.
Τι στο δ&&^*#$%^&*

Ξέρει κανείς σας κάτι, αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα

ΥΓ1 ΠΟΛΥ κρίμα που έχει το ψιλοάθλιο vtuner αντι του τέλειου tunein που έχουν άλλοι..
ΥΓ2 Κανένα software update ΔΕΝ παίζει πάλι η ΠΙΟ?? Με το ΖΟΡΙ βγάζει. .τόσο τέλεια μηχανήματα έχει πια???
ΥΓ 3 Συγχωρήστε μου την τσατίλα.. δεν μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο, αν είανι δυνατόν. Λες και του ζητάω και εγώ δεν ξέρω τι..

Λες στην αρχή ότι έχεις θέμα με το κινητό και τον ενισχυτή, δηλαδή αν αναπαράγεις ιντερνετικό ραδιόφωνο απ ευθείας απ τον ενισχυτή με το δικό του τηλεχειριστήριο κι όχι μέσω της εφαρμοργής, το πρόβλημα δεν ισχύει; Επίσης μία άλλη ερώτηση, το ρούτερ είναι μόνιμα ανοιχτό; Για δοκίμασε να το κλείσεις και να το ανοίξεις αν δεν το έχεις κάνει να δεις συνεχίζει το πρόβλημα; Εχεις δοκιμάσει να του κάνεις reset?

Ευχαριστώ
Αναπαράγω ιντερνετικό κυρίως στην ζώνη Β. Ως γνωστό, την ζωνη Β της Πιο την διαχειιρίζεσαι από το κινητό. Η απλά ΔΕΝ την διαχειρίζεσαι, δεδομένου ότι το τηλεχειριστήριο της Πιο είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ..
Ξαναέκανα εγκατάσταση του προγράμματος και φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα. Ξέχασα δε να αναφέρω πως η εφαρμογή στο ipad δουλευει σωστά
Θα κάνω και αναβάθμιση το λετουργικό του κινητού και θα ξαναδοκιμάσω...

Φυσικά και έχω δοκιμάσει όλα τα ρεσετ προηγουμένως..
να είστε καλά όλοι..

Στην ζώνη 2 έχω ενα ζευγάρι ηχεία. Ακούω κυρίως Ίντερνετ. Όλα καλα, αλλά είπα να κάνω καμία ψιλό ρύθμιση των ηχείων και... Διαπίστωσα πως δεν μπορώ να κάνω τιποτα. Ούτε κάν left right μεταφορά ήχου! Δεν έχω ρυθμίσει με το μικρόφωνο τα ηχεία. Απλά τα κούμπωσα στον ενισχυτή και τα οδηγεί χωρίς πολλά πολλά. Μπορώ να βάλω το μικρόφωνο και να τον ρυθμίσω? πάντως ο ήχος για ηχεία εξωτερικά και φθηνά ειναι πολύ καλός.. (Μέτρο5)

Υπάρχει άλλος κάτοχος του LX-88, εκτός από μένα;
Προσπαθώ να συνδέσω 2 ενισχυτές μεταξύ τους. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο, πρέπει να τον συνδέσω στην έξοδο HDMI 3. Εικόνα έχω, αλλά ήχο δεν έχω καταφέρει να πάρω.
Το έχει πετύχει κανείς;