Pioneer 427XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: pionner 427XD

Οσον αφορα τις ρυθμισεις (για dvd) ειναι "προσωπικες".
Εξαρτωνται δηλ. απο το player πουχρησιμοποιεις , την αναλυση και ισως και το καλωδιο.

Υπάρχει κάποιος που είναι κάτοχος την συγκεκριμένης τηλεόρασης;
Θέλω να τον ρωτήσω κάτι σχετικά με την ένωση μέσο HDMI…

Απάντηση: pionner 427XD

Μου έκαναν προσφορά από κατάστημα την pio 427xd στα 2850 ευρώ τιμή μετρητοίς.
Τι λέτε; Να την χτυπήσω;
Αν ψάξω θα τη βρω πουθενά πιο οικονομικά;

Re: Απάντηση: pionner 427XD

Μου έκαναν προσφορά από κατάστημα την pio 427xd στα 2850 ευρώ τιμή μετρητοίς.
Τι λέτε; Να την χτυπήσω;
Αν ψάξω θα τη βρω πουθενά πιο οικονομικά;

Δεν ειναι καλη η τιμη. Θυμαμαι ενα φιλο απο το forum που την ειχε βρει γυρω στα 2,580:

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=4976&page=2

Παιδία Χρόνια Πολλά με υγεία.
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους μιάς και εγώ έκανα έρευνα αγοράς για την συγκεκριμένη τηλ. πρίν λίγες ημέρες θα πώ τι βρήκα μπάς και βοηθήσω τον φίλο georgede.
Η XA με την XD δεν έχει απολύτως καμία διαφορά πλήν του ψηφιακού δέκτη και μίας εξόδου (Toslink η optical) δεν θυμάμαι καλά, αλλά η διαφορά τιμής είναι σεβαστή. Στην 50άρα που πήρα εντέλει εγώ η διαφορά τιμής ήταν 530 με πιο ακριβή την XD φυσικά, διαφορά που είναι τελείως απαράδεκτη αν σκεφτεί κάποιος ότι με 100 παίρνει έναν πάρα πολύ καλό ψηφιακό δέκτη και χρησιμοποιεί τα υπόποιπα 430 για ότι άλλο θέλει.Έτσι πιστεύω ότι η XA είναι μία καλύτερη πρόταση.
Η 4270 είναι μία άλλη τηλεόραση που ναι μέν έχει το ίδιο πάνελ αλλά υπολοίπεται σε ψηφιακά συστήματα υποστήριξης της εικόνας και σε εισόδους φυσικά.
Η καλύτερη τιμή που είδα για την 42αρα ήταν 2630 στο Media Markt της Πέτρου Ράλλη αλλά αν πάτε απέναντι στην καινούργια Ηλεκτρονική πιστεύω ότι θα πάρεται με τα σχετικά παζαρία αρκετά καλύτερη τιμή απο την παραπάνω.
Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος την καλύτερη τιμή για την 50αρα την είχα βρεί στο Media Markt του Φαλήρου όπου με την μεσολάβηση ενός πολύ καλού φίλου και με μία σχετική εκπτωσή η τηλεόραση κατέβαινε απο 4,250 με βάση και ηχεία που είχε κατάλογο στα 3,700 σύν 200 για 24 μήνες στην κάρτα μίας και η τιμή αυτή ήταν ''απολυτου μετρητοίς'' ,σύνολο δηλαδή 3,900 .
Στην Ηλεκτρονική στον Ρέντη τελικά την πήρα 3,600 σε 24 δόσεις στην κάρτα με όλους τους τόκους βάση,ηχεία κτλ.
Αντίστοιχα έναν φιλό που πήγα για την Sansung 32'' LCD η καλύτερη τιμή που είχε βρεί ήταν 1,000 απολύτου μετρητοίς και στην Ηλεκτρονική την πήραμε 1,000 σε 18 άτοκες δόσεις.
Ο προιστάμενος λέγεται Βαγγέλης και είναι αρκετά συζητήσιμος.
Ελπίζω να βοήθησα και αν ο φίλος έχει απορίες θα χαρώ να βοηθήσω.
Καληνύχτα.

Παιδία Χρόνια Πολλά με υγεία.

Η 4270 είναι μία άλλη τηλεόραση που ναι μέν έχει το ίδιο πάνελ αλλά υπολοίπεται σε ψηφιακά συστήματα υποστήριξης της εικόνας και σε εισόδους φυσικά.
Η καλύτερη τιμή που είδα για την 42αρα ήταν 2630 στο Media Markt της Πέτρου Ράλλη αλλά αν πάτε απέναντι στην καινούργια Ηλεκτρονική πιστεύω ότι θα πάρεται με τα σχετικά παζαρία αρκετά καλύτερη τιμή απο την παραπάνω.

Καληνύχτα.

Υποθέτω ότι η τιμή που αναφέρεις (2630 ευρώ) είναι για την 427xd.
Σωστά; -bye-

Αντώνη μου χίλια συγνώμη αλλά κάτι η ώρα που ήταν λίγο περασμένη κάτι οι δαιδαλώδεις ρυθμίσεις της Pioneer έγινα ξαφνικά νονός.
Και πάλι Χρόνια πολλά.

Την έχει δει κανείς να παίζει υλικό hd για να μας πει εντυπώσεις;

Re: Απάντηση: pionner 427XD

Την έχει δει κανείς να παίζει υλικό hd για να μας πει εντυπώσεις;

Την έχω εγώ και είναι καταπληκτική σε HD κανάλια. :award:
Καταλαβαίνεις φυσικά την διαφορά… :firstprize:
Ακόμα όταν ίσε σε σκοτεινό χώρο (σβηστά φώτα) ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά! :ernaehrung004:

Μαλλον το βρηκα στο avsforum...

Copied from some previous note:
----

Start with the plasma turned OFF.

Press DISPLAY on the remote
(just press, do not hold).
Wait 3 seconds.
Press LEFT, UP, LEFT, RIGHT then POWER (on the remote).

If done correctly, the plasma turns on and the INFORMATION page is
displayed.

Then use the down arrow to page through. When you are finished looking hit the home menu button.

BE CAREFUL NOT TO CHANGE ANY SETTINGS! JUST LOOK.

Good luck.

p.s. anyone who has had problems has not waited the 3 seconds

Μολις μας την εκανε δωρο η γυναίκα μου !!!(pioneer 4270xa) και εχω κανει τις βασικες ρυθμισεις μεσω DVE.
Σε dvd (toshiba me hdmi 720p) η εικονα ειναι φανταστικη.
Πολυ καλο μαυρο , καλη κινηση και αρκετη λεπτομερεια στα σκοτεινα.
Με xbox 360 + hddvd (720p component) η εικονα Απογειώνεται!!!
Οτι καλυτερο εχω δει σε TV.
Εκει που λιγο τα χαλαει (λιγοτερο φυσικα απο lcd) ειναι σε τηλεοπτικο σημα, που η εικονα ειναι απλα αποδεκτη.
Εχω και λιγο ειδωλο, μαλλον προβλημα κακης ληψης.
Επαιξα λιγο με τα χρωματα αλλα τα πραγματα (σε τηλεοπτικο σημα) δεν ειναι οπως με την προηγουμενη crt μου (Hitachi 50hz, 29'').
δυστυχως δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
Ενα προβλημα που εχω , ειναι ενα buzzing (θορυβος) , που ακουγεται κυριως σε φωτεινα πλανα και τηλεοπτικο σημα.
Μαλλον ρευμα - γειωση μου μυριζει.
Περιμενοντας λοιπον Eλληνικη HDTV...

Last edited: