Pioneer DV-696AV (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απάντηση: Pioneer DV-696AV

Έβαλα το firmware MTZ_V02
και δεν ξερω πως να βάλω τα ελληνικα
στο read me λεει να βαλω
To set CP 1253 (Greek) use language codes ji 1009 or iw 0923

τα βαζω και δεν βγαινουν ελληνικα

Re: Απάντηση: Pioneer DV-696AV

Έβαλα το firmware MTZ_V02
και δεν ξερω πως να βάλω τα ελληνικα
στο read me λεει να βαλω
To set CP 1253 (Greek) use language codes ji 1009 or iw 0923

τα βαζω και δεν βγαινουν ελληνικα

παμε στo Home Menu>Initial settings>Language>Subtitle Language>Other αλλαζουμε τον κωδικο δεξια και βαζουμε 2018 .
Ο κωδικος 2018 εμφανιζει τα διακριτικα tr στο αριστερο μερος οποτε ειμαστε σιγουροι οτι προκειται για την ελληνικη γραματοσειρα με κωδικη ονομασια CP 1253

Re: Pioneer DV-696AV

Χαίρεται κύριοι συνιδιοκτήτες. Όλα καλά με το 696, αλλά ρε παιδιά πολύ ώρα κάνει να ανοίξει το άτιμο: 6 δευτερόλεπτα να ανάψει το φως στην οθόνη, και άλλα 6 περίπου να διαβάσει. Ψιλοτραγικά πράγματα στην εποχή μας, ειδικά όταν ένα Toshiba SD-360 που αγόρασε χτες φίλος ανοίγει και φορτώνει στον μισό χρόνο.

Επίσης, κάποιες ελάχιστες φορές (δύο σε δυο μήνες) "ξεχνάει" την ρύθμιση των 720p που του έχω βάλει και επιστρέφει μόνο του στα 576p. Έχει συμβεί σε κανέναν σας;

Χαίρεται κύριοι συνιδιοκτήτες. Όλα καλά με το 696, αλλά ρε παιδιά πολύ ώρα κάνει να ανοίξει το άτιμο: 6 δευτερόλεπτα να ανάψει το φως στην οθόνη, και άλλα 6 περίπου να διαβάσει. Ψιλοτραγικά πράγματα στην εποχή μας, ειδικά όταν ένα Toshiba SD-360 που αγόρασε χτες φίλος ανοίγει και φορτώνει στον μισό χρόνο.

Επίσης, κάποιες ελάχιστες φορές (δύο σε δυο μήνες) "ξεχνάει" την ρύθμιση των 720p που του έχω βάλει και επιστρέφει μόνο του στα 576p. Έχει συμβεί σε κανέναν σας;

Για το πρώτο έχεις δίκιο, αλλά εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό.. Το συνηθίζεις... (Βεβαια αν σκεφτείς οτι το ηλικίας 6 ετών Pioneer 545 έχει αναγνωρίσει το DVD και εμφανίσει το αρχικό μενού σε 2,5 δευτερόλεπτα χρονομετρημένα απο τη στιγμή που θα ρουφήξει το δισκάκι ......)

Το αλλο που αναφέρεις για τα 720p δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής...

Tα καλα πραγματα αργουν να γινουν :slapface:

μηπως εχεις κανει καμμια αλλαγη fιrmware και στα αλλαξε?

Κανένα απολύτως firmware φίλοι, εντελώς "μαμά". Προσπαθώ να ανακαλύψω υπό ποιες συνθήκες το κάνει - υποπτευόμουν κάποιο μπέρδεμα του κυκλώματος όταν ανοίγει πρώτα το player και μετά η τηλεόραση, αλλά δεν είναι αυτό. Τελευταία φορά (δεύτερη σε 2 μήνες-αμελητέο θέμα, δηλαδή απλώς γουστάρω να διυλίζω τον κώνωπα) μου το έκανε όταν το ανοιγόκλεισα 5-6 συνεχόμενες φορές για να χρονομετρήσω πόση ώρα κάνει να ανοίξει και να διαβάσει -μα με τι κάθομαι κι ασχολούμαι θα μου πείτε; Σωστά...

Κανένα πρόβλημα πάντως - το μηχανάκι παίζει εκπληκτικά και εικόνα αλλά και πολυκάναλο ήχο από SACD, DVD-Audio. Χαλάλι τα 150 ευρά

Απάντηση: Pioneer DV-696AV

αυτο θα παρω και εγω λογω του οτι εχω πολλα ντι βι ντια που θα θελουν απ σκαλινγκ σε μεγαλη τι βι .......

ευχαριστω για τη βοηθεια παιδες στο να κατεληξω σε ποιο !!!!!

Mporei kapoios na mou pei pou iparxei se timi 150 euro .i. ligotero?

To ftinotero pou to exw vrei einai 160-165 euro.

...estw me PM...

Thanks.

Ράδιο Κοσμάς στη στοά Φέξη. 150 € . Το μαγαζί έχει τις καλύτερες τιμές σε ότι φέρνει και δεν είναι μαιμούδες. Εγώ ψωνίζω από εκεί πάντα, εκτός αν δεν έχει το προιόν που θέλω

Ράδιο Κοσμάς στη στοά Φέξη. 150 € . Το μαγαζί έχει τις καλύτερες τιμές σε ότι φέρνει και δεν είναι μαιμούδες. Εγώ ψωνίζω από εκεί πάντα, εκτός αν δεν έχει το προιόν που θέλω

και για να μην γινεται μονομερης διαφημιση συνηθως τα λεμε μεσω πριβε μυνηματων φιλε μπαμπη.
Στη στοα Φεξη το εχει και ο Λημναιος επισης 150 ευρω και με πιστωτικη.

Απάντηση: Re: Pioneer DV-696AV

και για να μην γινεται μονομερης διαφημιση συνηθως τα λεμε μεσω πριβε μυνηματων φιλε μπαμπη.
Στη στοα Φεξη το εχει και ο Λημναιος επισης 150 ευρω και με πιστωτικη.

Καλύτερα να μην τα λέμε μέσω πριβέ μηνυμάτων, για να τα μαθαίνει όλος ο κόσμος. Αυτό απαιτεί ο "ανταγωνισμός" και η "ελεύθερη αγορά" Δεν μας παραμυθιάζουν οι διάφοροι ανευθυνοϋπεύθυνοι μαϊντανοί που βγαίνουν στα κανάλια φιλευλεύθεροι σοσιαληστάδες θιασώτες της "ελεύθερης αγοράς" ότι για τα καρτέλ και τις αυξημένες τιμές ευθύνεται και ο Ελληνας καταναλωτής που δεν είναι συνηδειτοποιημένος και δεν κάνει έρευνα αγοράς πριν να πάει να ψωνίσει; :slapface:

Re: Απάντηση: Re: Pioneer DV-696AV

Καλύτερα να μην τα λέμε μέσω πριβέ μηνυμάτων, για να τα μαθαίνει όλος ο κόσμος. Αυτό απαιτεί ο "ανταγωνισμός" και η "ελεύθερη αγορά" Δεν μας παραμυθιάζουν οι διάφοροι ανευθυνοϋπεύθυνοι μαϊντανοί που βγαίνουν στα κανάλια φιλευλεύθεροι σοσιαληστάδες θιασώτες της "ελεύθερης αγοράς" ότι για τα καρτέλ και τις αυξημένες τιμές ευθύνεται και ο Ελληνας καταναλωτής που δεν είναι συνηδειτοποιημένος και δεν κάνει έρευνα αγοράς πριν να πάει να ψωνίσει; :slapface:

Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!!!!
:aktion033:

Απάντηση: Re: Pioneer DV-696AV

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Pioneer DV-696AV

συμφωνω αλλα το να λεω πχ
το εχει ο ταδε και ειναι ο καλυτερος
αυτοματα μου χτυπαει περιεργα (δεν λεω για δολο προς θεου) οταν εγω που πηγα και το πηρα απο εκεινα τα μαγαζια ρωτησα και παραδιπλα και το ειχε στα ιδια λεφτα.
Εγω οπως καποιοι ξερουνε οταν με ρωτησανε προτεινα και τα 2 μαγαζια αναλογα με τον τροπο που θελει ο καθενας να πληρωσει αλλα ποτε δεν θα ελεγα μονον τον εναν ακριβως γιατι πρεπει να υπαρχει ανταγωνισμος.Προτεινοντας Μονον εναν απλα σπρωχνουμε πελατεια.