PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Η αναβάθμιση σε 1.62 έγινε με επιτυχία. Για τους "μονόφθαλμους" σαν και μένα παραθέτω τη διαδικασία που ακολούθησα:
1. Κατέβασα το αρχείο 1.62 σε μορφή .zip
2. Το αποσυμπίεσα σ' ένα φάκελλο στο desktop
3. Ανοιξα το Nero 7 (make data CD) κι έβαλα ένα άδειο CD (όχι DVD) στο writer του computer μου. Το έκαψα σε ταχύτητα 4Χ (η χαμηλότερη που μου έδωσε).
4. Power ON στο LX60D, άνοιξα το tray κι έβαλα το CD. Το έκλεισα και το άφησα να κάνει την αναβάθμιση μόνο του (δεν έκλεισα το tray!!!).
Στο τέλος έκανα τον έλεγχο και μου δίνει current version 1.62

Ευχαριστώ όλους για την συνεισφορά τους!-bye-
Κι εμείς για τη δική σου στους υπόλοιπους "μονόφθαλμους", αλλά τι θα πει "το έκλεισα και το άφησα" που γράφεις από τη μία και από την άλλη γράφεις "δεν έκλεισα το tray";

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Κι εμείς για τη δική σου στους υπόλοιπους "μονόφθαλμους", αλλά τι θα πει "το έκλεισα και το άφησα" που γράφεις από τη μία και από την άλλη γράφεις "δεν έκλεισα το tray";
Εβαλα το CD στο tray, το έκλεισα και το άφησα να κάνει αυτόματα την αναβάθμιση. Κάποια στιγμή, κατά την διαδικασία, ανοίγει μόνο του το tray. Παίρνεις το CD αλλά δεν κλείνεις το tray, θα κλείσει αυτόματα μόνο του αργότερα. Αυτό εννοώ!-bye-

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

παιδια καλησπερα,μολισ γραφτηκα στο av-club και χαιρομαι ιδιεταιρα που πλεον ανηκω σε μια κοινοτητα με κοινα ενδιαφεροντα.Γνωρισα το av-club απο την εκθεση που εγινε στην helexpo.(απο τισ λιγεσ καλλεσ στιγμεσ αφου απουσιαζαν sony και ιδιεταιρα η Pioneer. και για να μην ξεφευγω απο την κατηγορια του θεματοσ εχω να πω πωσ πριν μια εβδομαδα αγορασα το Pioneer dvr-lx 60 Και ειναι υπεροχο. μολισ πριν ενα χρονο ειχα παρει το panasonic dmr-eh 65 diga.καλο δεν λεω αλλα η Pioneer ειναι αλλο πραγμα.το εχω συνδεσει σε μια samsung le 32 r 71 Και ηδη βλεπω καλυτερα τα dvd μου. Εχω επειλεξει 720P Και ολα βαινουν τελεια. η ΕΡΩΤΗΣΗ μου ειναι εκανα καλα που πηρα αυτο χωρισ τον ψηφιακο δεκτη; Αν σε λιγο καιρο παρω εναν εξωτερικο τυπου Nova που θα ειναι και δορυφορικοσ και επιγειοσ δεν ειμαι μια χαρα; Πολλα μαγαζια οπωσ και απο εκει που το πηρα (στοα...) μου ειπαν πωσ ισωσ ειμαι και καλυτερα. Ευχαριστω εκ των προτερω και συγνωμη αν σασ κουρασα.

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας

Μπορεις να συνδεσεις το LX60 με τον δορυφορικο δεκτη εφ όσων υποστηρίζει επίγεια ψηφιακά και να τα γραφείς απο κει. Δεν ειναι και ασχημη ιδεα. Το μηχανημα ειναι μια αριστη αγορα απο μονο του και χωρίς τον ψηφιακό δέκτη. Για μενα ειναι σιγουρα το καλύτερο μηχάνημα στην κατηγορια των dvd-r.

τελικα το εστειλα στο service γιατι τα ειχε παιξει τελειως και περιμενω να με ειδοποιησουν.
Α παρεπιπτοντως την καλυτερη εικονα μου την εδωσε λιγο προτου το συσκευασω. Ειπα να δοκιμασω με HDMI σε 576p,γιατι πριν δοκιμαζα μονο σε 720p,1080i,1080p και ειχα απογοητευτει απο την εικονα και εφαγα φλασια,το εβαλα να παιξει σε 576p και ως εκ του θαυματος η εικονα καθαρησε(ζωντανεψε)!
Περιεργο?!

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Τελικα μουφα μου φαινεται οτι ειναι το upscale που κανουν τα φτηνα μηχανηματα!

Επειδή εισαι καλο παιδι (παναθηναικός γαρ) θα σου πώ :

α) Για το firmware upgrade το πιο πιθανο είναι οτι έκανες κάποιο λάθος στην διαδικασία και δεν σου έκατσε καλά... Ta F/W upgrades θελουν πολλή προσοχή, λεπτομερή αναγνωση των οδηγιών χρήσης και ... UPS γιατί εαν σου κάτσει στραβά... δεν παίζει εγγύηση.

b) Το εαν θα δεις καλύτερη εικονα σε 576p/720p η 1080P εξαρτάται από πολούς ποραγοντες π.χ είδος προβαλλόμενου υλικου- τηλεοπτικό προγραμμα-δορυφορική λήψη-DVD , συσκευή προβολής και ποιότητα scaler, ποιότητα καλωδίων HDMI , ρυθμίσεις εικονας στο μεσο εγγραφής/αναπαραγωγής και στο μεσο προβολής κ.λ.π).

γ) Το LX-60D ειναι από τα καλύτερα recorders της αγοράς (αν όχι το καλύτερο) και δεν εχουν ακουστεί παράπονα σχετικά με την απόδοσή του ή την ποιοτητα του. Δεν ειναι τυχαίο οτι εδώ εχουμε ανοιξει 37 σελιδες θεμα για αυτο ... και εαν τις διαβάσεις προσεκτικά θα δεις οτι ολοι οι κατοχοι του είναι απολυτα ευχαριστημένοι...

Last edited:

Καταρχην ως scaler,φυσικα και ειναι φτηνο μηχανημα,αφου με 600-700Ε δε περνεις ουτε το κουτι ενος καλου σκετου scaler!Για την αναβαθμιση δε,μαλλον φταιει το RW της Philips,καλυτερα ειναι να χρησιμοποιουμε σκετα R.Τωρα οσων αφορα την εικονα,εννοειται οτι εχω δοκιμασει καθε πιθανο συνδιασμο και εχω χρησιμοποιησει 3 διαφορετικα HDMI,1 συνιστωσων(καλης ποιοτητας) και 1 scart

Καλησπέρα σε όλους μας.
Να κάνω μια ερώτηση και αν ξέρετε την απάντηση θα με βοηθήσετε πολύ.

Μπορεί το LX60D να γίνει με κάποιο τρόπο region free ή να ξεκλιδωθεί και το region 1. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους μας.
Να κάνω μια ερώτηση και αν ξέρετε την απάντηση θα με βοηθήσετε πολύ.

Μπορεί το LX60D να γίνει με κάποιο τρόπο region free ή να ξεκλιδωθεί και το region 1. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο.
Ευχαριστώ

το έχω κάνει κανονικότατα region free αλλά δεν ξέρω αν ήταν firmware η τσιπάκι γιατί το έδωσα σε εξειδικευμένο κατάστημα

το έχω κάνει κανονικότατα region free αλλά δεν ξέρω αν ήταν firmware η τσιπάκι γιατί το έδωσα σε εξειδικευμένο κατάστημα

Καλημέρα & ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι εύκολο με κάποιο πμ να μου στείλετε τα στοιχεία του καταστήματος για να επικοινωνήσω μαζί τους.
Ευχαριστώ και πάλι.

Καλησπέρα,

Θα μπορούσα να κάνω κι'εγώ μια ερώτηση?
Μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό σκληρό όπως 940HX-S?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα και καλωσήρθες στο club!!!

ναι....μέσω usb μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό σκληρό όπως το 940HX-S....

Tks Νάσο,

Κάτι ακόμα να ρωτήσω? Τον εξωτερικό δηλαδή τον αναγνωρίζει σαν "δικό του" και αντι να γράψεις στον εσωτερικό μπορείς να γράψεις π.χ εναν ποδοσφαιρικό αγώνα στον εξωτερικό και να το ''καψεις'' κανονικά μετά σε DVD?. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εξωτερικό και να προγραμματίζεις να γράφεις εκεί αντι στον εσωτ.250αρι?

Ευχαριστώ κ σόρρυ αν κουράζω.
Γιώργος

Γιώργο καλό μεσημέρι...

δεν τάχω δοκιμάσει αυτά και δεν ξέρω να σου απαντήσω συγκεκριμένα..

υποθέτω όμως,ότι όλες τις εγγραφές (προγραμματισμούς κλπ) τις κάνεις στον εσωτερικό 250άρι...και μετά τις μεταφέρεις στον εξωτερικό με κάποιο πρωτόκολο...

Tks Νάσο,

Κάτι ακόμα να ρωτήσω? Τον εξωτερικό δηλαδή τον αναγνωρίζει σαν "δικό του" και αντι να γράψεις στον εσωτερικό μπορείς να γράψεις π.χ εναν ποδοσφαιρικό αγώνα στον εξωτερικό και να το ''καψεις'' κανονικά μετά σε DVD?. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εξωτερικό και να προγραμματίζεις να γράφεις εκεί αντι στον εσωτ.250αρι?

Ευχαριστώ κ σόρρυ αν κουράζω.
Γιώργος

τίποτα από αυτά δεν κάνει ...διαβάζει μόνο usb sticks με φωτογραφίες και μουσική -αλλά αυτά πρέπει να είναι φορμαρισμένα σε fat (ΟΧΙ fat32 που είναι οι σκληροί) .

δεν βλέπει εξωτερικό σκληρό δεν μεταφέρει δεδομένα σε αυτόν...