PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

Status
Not open for further replies.
Στους Platinum συνεργάτες της Intersys που μεταπωλούν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Pioneer ανήκουν τα ακόλουθα καταστήματα:

1. AUDIO-SHOW EΠΕ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 48, 210-4297390, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, [email protected], www.e-show.gr
2. ΑΡΧΟΝΤΗΣ Ε & Χ ΟΕ-HOME CONTROL, ΙΚΟΝΙΟΥ 8, 210-2831272, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, [email protected]
3. EXPERT EIKONA - ΗΧΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEDITERANIAN COSMOS, 2310-478798, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, [email protected], www.experthellas.gr
4. ΗΧΟΔΟΜΗΣΗ ΑΕΕ, ΙΘΩΜΗΣ 34, 210-6752720, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, [email protected], www.ihodomi.gr
5. ΗΧΟ-ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΥΡΓΟΥ 1 & ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, 210-9953001, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, [email protected], www.ihoekfrasi.gr
6. HOME & YACHTS, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 49-51, 210-8835583, ΑΘΗΝΑ, [email protected], www.home-yachts.gr
7. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΑΓΓ. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 12, 210-6717711 / 713, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, [email protected], www.pioneercenter.gr
8. ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΕΤΙΝΑΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ, 22890-27071, ΜΥΚΟΝΟΣ, [email protected], www.svl.gr
9. PLANET AUDIOVISUAL - ΡΕΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ, M. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ 13, 2810-287770, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, [email protected] , www.planetav.gr
10. ΣΤΕΡΕΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12 (AGORA CENTER), 210-8253492-3, ΜΑΡΟΥΣΙ , [email protected], www.stereoepiloges.com
11. ELECTRONET ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Χ, ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 43, 210-9354759, Ν. ΣΜΥΡΝΗ , [email protected], www.electronet.gr
12. ΑΠΟΘΗΚΗ HI-FI SYSTEMS, ΑΔΜΗΤΟΥ 50, 210-8810584, Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ, [email protected] , www.homecinema.gr
13. PROJECTING & SOUNDING, ΠΑΡΑΣΧΟΥ 14, 210-9949071 / 072 , ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, [email protected], www.projecting-art.com
14. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ. , ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 25, 27520-29409, ΝΑΥΠΛΙΟ, [email protected], www.xperience.gr

Στους Gold συνεργάτες της Intersys που μεταπωλούν επιλεγμένα προϊόντα της Pioneer ανήκουν τα ακόλουθα καταστήματα:

1. ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΩΣ 12, 26210-30180, ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, [email protected], www.geranios.net
2. ELECTRONET ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΓΡ. & ΣΙΑ ΕΕ , ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 6, 210-2934155, ΓΑΛΑΤΣΙ, [email protected], www.electronet.gr
3. ELECTRONET - ΜΕΤΖΙΔΙΕΣ ΑΡ., ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 258, 25520-29471, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, [email protected], www.metnet.gr
4. ELECTRONET ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΠΕ, Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, 22990-25404 /40133, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, [email protected], www.electronet.gr
5. EXPERT - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ Κ.Γ ΟΕ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ 65, 2310-232097, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, [email protected] , www.experthellas.gr
6. EXPERT - ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ, ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 128, 210-9634830, ΓΛΥΦΑΔΑ, [email protected] , www.experthellas.gr
7. EXPERT - ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΕΕ, ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 98, 210-6618987, ΓΕΡΑΚΑΣ, [email protected] , www.experthellas.gr
8. EXPERT- ΣΦΗΚΑΣ Θ. ΑΦΟΙ ΑΕΒΕ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 141, 210-6252830, Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ, [email protected], www.experthellas.gr
9. ΛΗΜΝΑΙΟΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε., ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 210-3809316, ΑΘΗΝΑ, [email protected], www.limnaios.gr
10. MAGNET - ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Θ & ΣΙΑ ΟΕ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 4, 210-6810500, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, [email protected],
11. MAGNET - ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΦΕΣΣΟΥ 5, 2810-288700, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, [email protected], www.gkarvelas.gr
12. ΡΑΔΙΟ ΜΑΚΡΑΚΗ, ΛΕΩΦ. 62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ, 2810-314883, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, [email protected], www.radiomakraki.gr
13. SOUND & IMAGE, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 4, 210-3630365, ΑΘΗΝΑ, [email protected] ,
14. FNAC, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35 (THE MALL ATHENS), 210-6305555, ΜΑΡΟΥΣΙ, [email protected], www.fnac.gr
15. MAGNET -ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ75 , 2241032117, ΡΟΔΟΣ, [email protected],
16. ΣΕΗΟΣ EURONICS - ΚΟΥΡΕΤΣΗΣ Π.& ΣΙΑ ΕΕ, ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ 67, 210-9632136, ΓΛΥΦΑΔΑ, [email protected] ,
17. BEST-ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, 3Ο ΧΛΜ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ, 25210-42940, ΔΡΑΜΑ, [email protected] ,
18. EXPERT-ΟΥΡΓΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ ΕΠΕ, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 71, 23820-28572, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, [email protected] , www.experthellas.gr
19. MAGNET-ΔΗΛΕΡΗΣ ΔΗΜ. & ΣΙΑ ΟΕ, ΖΑΚΑ 12, ΝΕΑΠΟΛΗ, 2310-500060, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, [email protected]

Απάντηση: Re: PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

παντως η τιμη των 2150και 3ετη εγγυηση Intersys ειναι η καλυτερη

Διαφορα 3 ετης εγγυηση Intersys με 3 ετη εγγυηση Pioneer?

καμια διαφημιση δεν ειναι να βαλει καποιος ονομα και τιμη τουναντιον ετσι βοηθα ακομη περισσοτερο

το ιδιο εγινε και σε αλλο νημα δοθηκαν τιμες και ονοματα φορα παρτιδα

δεν καταλαβαινω προς τι η παρεξηγηση ? τα συνθηματικα και τα παρασυνθηματικα χιουμορ που δεν το καταλαβες και ηταν λαθος μου απλα μου φανηκε καπως η μυστικοπάθεια

Είναι διαφήμηση αλλά δεν το σχολιάζω. Εφ' όσον το site σας δεν έχει πρόβλημα να κάνει διαφήμηση, δεν έχω ούτε και εγώ. Και νομίζω ότι ξέρω πότε κάτι είναι χιούμορ και πότε είναι μπηχτή. Συμφωνώ βέβαια στο ότι θα βοηθούσα ακόμα περισσότερο αν έδινα όνομα και διεύθυνση, γι' αυτό και σας τα γράφω σε αυτό το post. Λοιπόν, το όνομα του καταστηματάρχη είναι Στέργιος Ζαγκότσης και το κατάστημά του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη Φράγκων 12. Το τηλέφωνο δεν θα το ποστάρω στο forum, γιατί νομίζω ότι απαγορεύεται, αλλά φυσικά θα δωθεί σε όσους ενδιαφέρονται μέσω pm. Και ξαναλέω ότι θα ήθελα αν κάποιος πήρε τηλέφωνο στο μαγαζί και ρώτησε, να μας το πει στο forum. Ετσι... στην ανάδειξη της αξιοπιστίας και μόνο.

στο διπλανο thread αν μη τι αλλο αναφερθηκαν ολα τα καταστηματα και ολες οι δυνατες πληρωμες εγγυησεις κλπ κλπ

περιμενω το ιδιο να γινει και εδω

εμενα προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο αν ειναι παραεισαγωγη αλλα ειναι δικαιωμα μου να πω την γνωμη μου αν τελικα ειναι

Πήρα τηλέφωνο στον κ. Ζαγκότση.Τιμές χωρίς ηχεία και βάση:
LX-5090H 2150 ευρώ
KRP-500A 2900 ευρώ

Δεν ρώτησα για παραεισαγωγή, εγγύηση.

Re: Απάντηση: PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

Αυτόν το Ζαγκότση δεν το βλέπω στους επίσημους της Intersys ...Κάνω λάθος?

νομιζω οτι εκει αναφερονται μονο οι gold&platinum,κατι το οποιο σημαινει οτι σκορπια υπαρχουν και καποιο "απλοι" διανομεις.

Πήρα τηλέφωνο στον κ. Ζαγκότση.Τιμές χωρίς ηχεία και βάση:
LX-5090H 2150 ευρώ
KRP-500A 2900 ευρώ

Δεν ρώτησα για παραεισαγωγή, εγγύηση.

Σε ευχαριστώ tzortz63 που postαρες αυτό που ζήτησα.

νομιζω οτι εκει αναφερονται μονο οι gold&platinum,κατι το οποιο σημαινει οτι σκορπια υπαρχουν και καποιο "απλοι" διανομεις.

Θα συμφωνήσω με το ΔΗΜΗΤΡΗ.Π
Άλλωστε, προσωπικά θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα το να πάρω μια τηλεόραση 300 ευρώ φθηνότερα και με εγγύηση Pioneer, παρά μια τηλεόραση 300 ευρώ ακριβότερα και με εγγύηση Intersys. Από εδώ και πέρα ο καθένας πράττει έτσι όπως νομίζει καλύτερα.

Ρε παιδιά, τι μας λέτε τώρα; Τι σημαίνει "εγγύηση Pioneer;"
Για παραεισαγωγή μιλάτε, γιατί δεν το λέτε καθαρά;

Re: Απάντηση: PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

Ρε παιδιά, τι μας λέτε τώρα; Τι σημαίνει "εγγύηση Pioneer;"
Για παραεισαγωγή μιλάτε, γιατί δεν το λέτε καθαρά;

Και που θες να ξέρω εγώ αν είναι παραεισαγωγή ή όχι?? Δεν μπορώ να ρωτήσω τον άνθρωπο από που τις προμηθεύεται. Εμένα Pioneer εγγύηση μου είπε ο μαγαζάτορας, Pioneer εγγύηση σας λέω και εγώ.
Και πληροφοριακά σου λέω ότι "εγγύηση Pioneer" σημαίνει ότι οποιοδήποτε αυθεντικό προϊόν παράγει το εργοστάσιο της Pioneer καλύπτεται από εγγύηση είτε έχει εισαχθεί από την Intersys είτε όχι εφ' όσον (ξαναλέω) είναι αυθεντικό.

Last edited:
Μίλησα στο τηλ. με το κατάστημα και μου είπαν πως ναι μεν δίνουν τρία χρόνια εγγύηση, αλλά δική τους και όχι της Intersys.

Ο καθένας αποφασίζει και πράττει αναλόγως.

Last edited:
Παιδιά μόλις μίλησα και εγώ με τον Ζαγκότση. Η τιμή είναι αυτή που αναφέρθηκε πριν (2150euro χωρίς ηχεία και βάση τα οποία κοστίζουν 160 έκαστο). Μου είπε από μόνος του ότι η εγγύηση είναι τριετής αλλά οχι της Intersys.

Τον ρώτησα αν τις στέλνουν έξω σε περίπτωση βλάβης και μου είπε ότι επισκευάζονται εδώ με ανταλλακτικά που έρχονται από το Βέλγιο. Τα μεταφορικά για Αθήνα τα υπολογίζει χοντρικά γύρω στα 25-30 euro. Τέλος μου είπε ότι θέλει 500euro προκαταβολή.

ΟΚ ούτε και εγώ ήμουν σίγουρος αν η εγγύηση είναι της Intersys ή όχι αλλά το ότι είναι και αυτή 3 χρόνια και το ότι δεν πληρώνω για την επισκευή της με καλύπτει. Από 'κει και πέρα το που θα επισκευαστεί η τηλεόραση δεν με πολυνοιάζει (αφού τα ανταλλακτικά είναι αυθεντικά κατευθείαν από Βέλγιο) αν είναι να γλιτώσω τόσα λεφτά. Έτσι θα μείνω στην πρώτη μου επιλογή και δεν θα ακυρώσω την παραγγελία μου από το συγκεκριμένο μαγαζί. Στους υπόλοιπους...καλές αγορές και θεάσεις από όπου και αν αγοράσετε.

Last edited:
Μίλησα στο τηλ. με το κατάστημα και μου είπαν πως ναι μεν δίνουν τρία χρόνια εγγύηση, αλλά δική τους και όχι της Intersys.

Ο καθένας αποφασίζει και πράττει αναλόγως.

Επιμενω, ποια η διαφορα στη μια κα στην αλλη εγγυηση,τι περισσοτερο τελικα θα μπορει να προσφερει η εγγυηση της ΙΝΤΕΡΣΥΣ απο ολες τις "αλλες"?

Επιμενω, ποια η διαφορα στη μια κα στην αλλη εγγυηση,τι περισσοτερο τελικα θα μπορει να προσφερει η εγγυηση της ΙΝΤΕΡΣΥΣ απο ολες τις "αλλες"?

Όταν είπα πως δεν υπήρχε διαφορά, θεώρησα πως μιλούσαμε για επίσημη εγγύηση του αντιπροσώπου κάτι που δεν ισχύει.

Μια διαφορά είναι πως στην περίπτωση του επίσημου διανομέα, έχεις το εξουσιοδοτημένο service της μαμάς εταιρίας από τεχνικούς που ξέρουν το προϊόν.

Το "όλες οι άλλες" εξαρτάται και από την περίπτωση. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να δίνει 3ετή εγγύηση από την αντιπροσωπεία της χώρας που έχει πάρει τις τηλεοράσεις. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η διαφορά που ανέφερα πριν, αλλά υπάρχει το ταξίδι που πρέπει να κάνει η τηλεόραση για την όποια επισκευή.

Απάντηση: Re: PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

Όταν είπα πως δεν υπήρχε διαφορά, θεώρησα πως μιλούσαμε για επίσημη εγγύηση του αντιπροσώπου κάτι που δεν ισχύει.

Μια διαφορά είναι πως στην περίπτωση του επίσημου διανομέα, έχεις το εξουσιοδοτημένο service της μαμάς εταιρίας από τεχνικούς που ξέρουν το προϊόν.

Το "όλες οι άλλες" εξαρτάται και από την περίπτωση. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να δίνει 3ετή εγγύηση από την αντιπροσωπεία της χώρας που έχει πάρει τις τηλεοράσεις. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η διαφορά που ανέφερα πριν, αλλά υπάρχει το ταξίδι που πρέπει να κάνει η τηλεόραση για την όποια επισκευή.

Δηλαδη για να καταλαβω,αν μια τηλεοραση (με εγγυηση Intersys) χαλασει θα επισκευασθει απο ανθρωπους της Intersys στην Ελλαδα που ξερουν το προιον?Αν παλι χαλασει μια με (με αλλη εγγυηση) θα επισκευασθει απο ανθρωπους που δεν ξερουν το προιον.?
Αν ειναι ετσι, η pioneer δεν ενδιαφερεται για τα προιοντα που πουλαει εκτος Intersys και δεν τα υποστηριζει.Απο την αλλη οταν εχεις γραπτη εγγυηση της μαμας εταιρειας (pioneer) τι εχεις να φοβηθεις απο οπου και να κανεις την αγορα?
Βοηθησε με λιγο σε αυτα που ρωταω γιατι σιγουρα γνωριζεις παραπανω απο εμενα.
*Ολες οι τηλεορασεις φευγουν στ εξωτερικο αν εχουν κατι σοβαρο,για ολα τα υπολοιπα μηχανικοι οι μεν μηχανικοι και οι δε.

Re: Απάντηση: Re: PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

Δηλαδη για να καταλαβω,αν μια τηλεοραση (με εγγυηση Intersys) χαλασει θα επισκευασθει απο ανθρωπους της Intersys στην Ελλαδα που ξερουν το προιον?

Ναι από το αντίστοιχο service. Νομίζω πως το εξουσιοδοτημένο δίκτυο service της Pioneer είναι το ίδιο με της LG στην Ελλάδα.

Αν παλι χαλασει μια με (με αλλη εγγυηση) θα επισκευασθει απο ανθρωπους που δεν ξερουν το προιον.?

Δεν είπα κάτι τέτοιο, εξαρτάται από την περίπτωση. Πολλά καταστήματα και αλυσίδες (πχ Praktiker, Makro) συνεργάζονται με δικά τους δίκτυα service και άλλα (πχ Technixx) αγοράζουν από Γερμανία και αν χρειαστεί τις στέλνουν εκεί για επισκευή στα αντίστοιχα εξουσιοδοτημένα. Δεν γνωρίζω τι θα κάνει το εν λόγω κατάστημα σε περίπτωση βλάβης.

Αν ειναι ετσι, η pioneer δεν ενδιαφερεται για τα προιοντα που πουλαει εκτος Intersys και δεν τα υποστηριζει.Απο την αλλη οταν εχεις γραπτη εγγυηση της μαμας εταιρειας (pioneer) τι εχεις να φοβηθεις απο οπου και να κανεις την αγορα?
Βοηθησε με λιγο σε αυτα που ρωταω γιατι σιγουρα γνωριζεις παραπανω απο εμενα.

Γνωρίζω απλά ότι έχει ειπωθεί στο φόρουμ από διάφορους αγοραστές. Η Intersys από όσο ξέρω δεν υποστηρίζει τηλεοράσεις που δεν έχουν περάσει από το δικό της δίκτυο πωλήσεων. Κακώς (κατά την γνώμη μου), αλλά ισχύει. Η ίδια ερώτηση έγινε και στο αντίστοιχο νήμα και αναμένουμε απάντηση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

Γνωρίζω απλά ότι έχει ειπωθεί στο φόρουμ από διάφορους αγοραστές. Η Intersys από όσο ξέρω δεν υποστηρίζει τηλεοράσεις που δεν έχουν περάσει από το δικό της δίκτυο πωλήσεων. Κακώς (κατά την γνώμη μου), αλλά ισχύει. Η ίδια ερώτηση έγινε και στο αντίστοιχο νήμα και αναμένουμε απάντηση.[/quote]

Γιωργο ευχαριστω.
Θα ηθελα επισης να αναφερω οτι σε παλιοτερη επικοινωνια με εταιρεια πωλησης προιοντων pioneer στο εξωτερικο περι εγγυησης μου ειπαν πως για αγορα απο την ευρωπη η επισημη αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενη να σε καλυψει για εναν χρονο και το αναφερω γιατι η Intersys ισως να ειναι η μοναδικη στην Ευρωπη που δεν το σεβεται.

Status
Not open for further replies.