Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Πρώτα ο Θεός, εγώ θα περιμένω την κυκλοφορία της 10G του χρόνου, για να πάρω την 9G...:grandpa:

Υ.Γ.: Καλή ιδέα Γιώργο ????

Πολύ καλή, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω την αναμονή :a0210:

Πάντως τώρα που ανέφερες τις 10G ... αναμένονται από Σεπτέμβρη σε 50, 58 και 65 ίντσες ;) (και καθόλου απίθανο να δούμε πάλι 42άρα).

παιδια σας ευχαριστω για τις αποψεις σας..ο φιλος μας ο ντινος μιλησε για κατωτερη ποιοτητα κατασκευης στις 9G..τι εχετε να πειτε γι αυτο??εγω προσωπικα δεν εχω δει απο κοντα kuro 9G παραμονο σε περιοδικα και μου φαινονται οι ιδιες εξωτερικα αν εξαιρεσουμε το παχος..

Η 5080 έκανε 5500 όταν παρουσιάστηκε και η 5090 λιγότερο από χρόνο μετά παρουσιάστηκε στα 3500 . Σίγουρα υπάρχουν παραχωρήσεις στην ποιότητα (για τα δεδομένα της Pioneer).

Λιγο υπερβολικο μου ακουγεται αυτο.

Αλλα επειδη προερχεται απο κοτοχο παλιοτερης Pioneer με βαζει σε σκεψεις.:huh2:

2 στοιχεια θα σου πω μονον:

α) ολοκληρη η "πλατη" των παλαιοτερων ειναι απο αλουμινιο, των νεωτερων απο πλαστικο.

β) Εαν πιασεις με το χερι σου το πλαισιο (το γυρω-γυρω της οθονης), με μηδενικη δυναμη, μπορεις να το μετακινησεις.

Για να μην καταλαβετε λαθος, μιλαω για την ποιοτητα κατασκευης η οποια ειναι πολυ φτηνιαδουρα, και οχι για την ποιοτητα εικονας που ειναι κορυφαια.

Παντως 3000 για τετοια ποιοτητα κατασκευης, δυσκολευομαι πολυ να δωσω.
Θα δω και την KRP500, αλλα πιστευω οτι θα ειναι στο ιδιο.... concept

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Η 5080 έκανε 5500 όταν παρουσιάστηκε και η 5090 λιγότερο από χρόνο μετά παρουσιάστηκε στα 3500 .

Μετά την κυκλοφορία της LX5090, η LX5080 έπεσε στα 2.600...οπότε ας ελπίσουμε ότι με την κυκλοφορία των 10G, η LX5090 θα πέσει στα 1.800...!!!

Υ.Γ.: Καλά εε...ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...:flipout:

ωραιος ο ντινος ο εξερευνητης!!!ετσι θα επρεπε να ειμαστε ολοι γιατι τα 3χιλιαρικα δεν ειναι ουκ ολιγα...αν και σε ολες πανω κατω τα ιδια σκατα ποιοτητα ειναι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Μετά την κυκλοφορία της LX5090, η LX5080 έπεσε στα 2.600...οπότε ας ελπίσουμε ότι με την κυκλοφορία των 10G, η LX5090 θα πέσει στα 1.800...!!!

Υ.Γ.: Καλά εε...ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...:flipout:

καλα μ αυτο το πλευρο να κοιμασε...σιγα μη ριξει η pioneer την παγκοσμιως καλυτερη και με διαφορα πλασμα της σ αυτην την εξευτελιστικη τιμη που αναφερεις...

πιστευω οτι μπορει να πεσουν στο 2χιλιαρο του χρονου τον σεπτεμβρη...αφου τωρα την διαφημιζουν στο 3χιλιαρο, αν βγει η 10g θα την ριξουν να ξεστοκαρουν
το θεμα ειναι ποιος περιμενει ως τοτε

καλα μ αυτο το πλευρο να κοιμασε...σιγα μη ριξει η pioneer την παγκοσμιως καλυτερη και με διαφορα πλασμα της σ αυτην την εξευτελιστικη τιμη που αναφερεις...

Το Υ.Γ.: ...δεν το είδες....????...:flipout:

Υ.Γ.: Η LX5080 πάντως έπεσε περίπου 50% από την αρχική της τιμή (από 5.500 στα 2.600), το οποίο ήταν εξευτελιστικό..αν έγινε μια φορά γιατί να μη γίνει και δεύτερη???...ξανά ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται..:flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Είχα ομηρικές μάχες με μέλος που υποστήριζε πως η 5080 θα κοστίζει 9000-10000 γιατί η 5000ΕΧ (που ήταν το προηγούμενο μοντέλο) έκανε 7000 .

Οι τιμές πέφτουν γρήγορα. Δεν ξέρω αν θα είναι κάτω από 2000 (για την απλή 5090) του χρόνου το φθινόπωρο, αλλά σίγουρα δεν θα είναι και πολύ πιο πάνω.

2 στοιχεια θα σου πω μονον:

α) ολοκληρη η "πλατη" των παλαιοτερων ειναι απο αλουμινιο, των νεωτερων απο πλαστικο.

β) Εαν πιασεις με το χερι σου το πλαισιο (το γυρω-γυρω της οθονης), με μηδενικη δυναμη, μπορεις να το μετακινησεις.

Για να μην καταλαβετε λαθος, μιλαω για την ποιοτητα κατασκευης η οποια ειναι πολυ φτηνιαδουρα, και οχι για την ποιοτητα εικονας που ειναι κορυφαια.

Παντως 3000 για τετοια ποιοτητα κατασκευης, δυσκολευομαι πολυ να δωσω.
Θα δω και την KRP500, αλλα πιστευω οτι θα ειναι στο ιδιο.... concept

α) Τα 3 χιλιάρικα δεν τα δινεις για την ποιότητα κατασκευής αλλά για την ποιοτητα της εικόνας... ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

β)Πλαστικο μεν αλλά REFERENCE LEVEL απόδοση εικόνας που καμμια "ποιοτική" τηλεοραση δεν εχει καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι στιγμης..

γ) Το ζουμί της τηλεόρασης ειναι ΜΕΣΑ και οχι έξω...

δ) Η πλαστικουρα και η έλλειψη αλουμινιου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ποιοτητα εικονας :grandpa: σε καμμία τηλεόραση

ε) Εαν θελετε design και ποιότητα παρτε μια Loewe ή μια B&O αλλά ξεχάστε οτι θα πάρετε την εικονα της Pio..

ζ) Μηπως αντι για ποιότητα κατασκευής (που ειναι μέτριας σημασιας σε ενα προιον που θα αντικατασταθει σε 5-6 χρόνια) κοιτάζαμε καλύτερα για αξιοπιστία ;

στ) To (β) που λές δεν ειμαι σίγουρος οτι είναι κακο.. Και το SR-71 Blackbird έτσι ηταν φτιαγμενο.. Οταν ηταν στη Γή τα μεταλλά του δεν αρμοζαν τέλεια και φαινόταν σαν να ήταν ετοιμο να διαλυθεί.. Στον αερα ομως :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

παιδια ενταξει μη τρελαθουμε κιολας και πυροβολουμε ο ενας τον αλλον:violent-smiley-030::rifle::violent-smiley-008::fight:..η τηλεοραση ειναι και θα ειναι ναυαρχιδα της pioneer..γιατι να ριξει κατω απο 2000Ε ή και 2000Ε την tv??γιατι πιστευεται οτι οι 10G θα ειναι τοσο καλυτερες απ τις 9G??τι αλλη τεχνολογια-προτωπορια[οπως θελετε πειτε το]να ριξει στις 10αρες η pionner τοσο ωστε να κανει αισθητη την διαφορα??plasma ειναι....δεν ειναι καμια laser ή καμια led...

με την δυσπραγια που αναμενεται το 2009 θα δειτε τις τιμες να πεφτουν με πολυ γρηγορους ρυθμους.
η καταναλωση εχει παγωσει ιδιως στην αμερικη

το μονο που μπορει καπως να διατηρησει τις τιμες ωστε να μην παρουν την κατρακυλα ειναι να πανε πισω τα νεα launches οι κατασκευαστες η να αρχισει παλι η παγκοσμια οικονομια να αναπτυσεται

αυτο ομως παει μαλλον για το τελος του 2009
γενικα προιοντα high end ειτε ηλεκτρονικα ειτε Luxury goods θα εχουν δυσκολη χρονια
εδω μου ειπαν οτι πωλειται σε εκθεση στην πεντελης cayenne σε πολυ καλη κατασταση για 45k....και ειναι ακομα μονο η αρχη
δεν θα χασει σε ενα χρονο 1k η κουρο...μπορει και παραπανω

παιδια ενταξει μη τρελαθουμε κιολας και πυροβολουμε ο ενας τον αλλον:violent-smiley-030::rifle::violent-smiley-008::fight:..η τηλεοραση ειναι και θα ειναι ναυαρχιδα της pioneer..γιατι να ριξει κατω απο 2000Ε ή και 2000Ε την tv??γιατι πιστευεται οτι οι 10G θα ειναι τοσο καλυτερες απ τις 9G??τι αλλη τεχνολογια-προτωπορια[οπως θελετε πειτε το]να ριξει στις 10αρες η pionner τοσο ωστε να κανει αισθητη την διαφορα??plasma ειναι....δεν ειναι καμια laser ή καμια led...

ρε φιλε εδω βγηκε το πλαισιο να την δινει στην αρχη 4 χιλιαρικα και μετα απο 1,5 μηνα ο αλλος την εβγαλε 2900 (μονο πανελ)

γιατι δυσκολευεσε να πιστεψεις οτι μπορει να φτασει τα 2 χιλιαρικα μετα απο 12μηνες?
δεν λεω οτι θα παει σιγουρα αλλα δεν θα μου φανει καθολου παραξενο...

α) Τα 3 χιλιάρικα δεν τα δινεις για την ποιότητα κατασκευής αλλά για την ποιοτητα της εικόνας... ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Συμφωνω

β)Πλαστικο μεν αλλά REFERENCE LEVEL απόδοση εικόνας που καμμια "ποιοτική" τηλεοραση δεν εχει καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι στιγμης..

Συμφωνω

γ) Το ζουμί της τηλεόρασης ειναι ΜΕΣΑ και οχι έξω...

Συμφωνω

δ) Η πλαστικουρα και η έλλειψη αλουμινιου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ποιοτητα εικονας :grandpa: σε καμμία τηλεόραση

Συμφωνω

ε) Εαν θελετε design και ποιότητα παρτε μια Loewe ή μια B&O αλλά ξεχάστε οτι θα πάρετε την εικονα της Pio..

Συμφωνω

ζ) Μηπως αντι για ποιότητα κατασκευής (που ειναι μέτριας σημασιας σε ενα προιον που θα αντικατασταθει σε 5-6 χρόνια) κοιτάζαμε καλύτερα για αξιοπιστία ;

Συμφωνω, αν και ειναι νωρις για να κρινουμε τις τελευταιας γενιας

στ) To (β) που λές δεν ειμαι σίγουρος οτι είναι κακο.. Και το SR-71 Blackbird έτσι ηταν φτιαγμενο.. Οταν ηταν στη Γή τα μεταλλά του δεν αρμοζαν τέλεια και φαινόταν σαν να ήταν ετοιμο να διαλυθεί.. Στον αερα ομως :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Το μονο που εγραψα ηταν για την ποιοτητα κατασκευης, που αντικειμενικα ειναι για κλωτσιες.

ρε φιλε εδω βγηκε το πλαισιο να την δινει στην αρχη 4 χιλιαρικα και μετα απο 1,5 μηνα ο αλλος την εβγαλε 2900 (μονο πανελ)

γιατι δυσκολευεσε να πιστεψεις οτι μπορει να φτασει τα 2 χιλιαρικα μετα απο 12μηνες?
δεν λεω οτι θα παει σιγουρα αλλα δεν θα μου φανει καθολου παραξενο...

ο καθενας εχει τις αποψεις του..συζητηση κανουμε εδω.η 6090 ποσο θα παει πιστευεται με τον καινουργιο χρονο??

Αν κρατήσει λιγο η ύφεση που ταλανίζει τις αγορες (η πραγματική υφεση και οχι τα ανεβοκατεβάσματα των χρηματιστηρίων) τότε μπορεί να την δουμε (την 6090) κατω από 4 χιλιάρικα

Εγώ πάλι πιστεύω πως είστε αρκετά αισιόδοξοι. Αν υποθέσουμε πως τώρα η φθηνότερη τιμή είναι 5500 δεν βλέπω να πέφτει κάτω από το τάλιρο στις γιορτές. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά οι τιμές των Pioneer δεν πέφτουν πολύ μέχρι να βγει το επόμενο μοντέλο.