Επανερχόμενος στο θέμα 5090Η και δικτύωση, θέλω να διευκρινίσω κανά δυο ζητήματα:
1. Τελικά παίζει Ελληνικούς υπότιτλους σε srt, αρκεί να συμφωνούν ακριβώς τα ονόματα των αρχείων. Το πρόβλημα όμως είναι το μεγάλο μέγεθος της γραμματοσειράς με αποτέλεσμα να γεμίζει η μισή οθόνη. Προς το παρόν δεν έχω ασχοληθεί αρκετά και δεν ξέρω αν και πως διορθώνεται το πρόβλημα αυτό.
2. Ματρόσκες 1080i, 1080p & m2ts αρχεία μέσω δικτύου παίζουν με πολλά σπασίματα. Τα ίδια αρχεία παίζουν μέσω dune prime.
3. Ματρόσκες 720p γενικά παίζουν χωρίς σπασίματα, αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω πως παίζουν με εξωτερικούς υπότιτλους
4. Απλά dvd rip παίζουν κανονικά, αλλά πρέπει να ανοιχτούν χειροκίνητα τα αρχεία της ταινίας, δεν φαίνεται να διαβάζει το structure του δίσκου.
Ελπίζω κάποια στιγμή να παίξω λίγο περισσότερο μαζί της, αλλά δεν υπάρχει η ανάγκη να το κάνω, τουλάχιστον για τις ταινίες, λόγω του dune αλλά και του wdtv.
Τα μουσικά αρχεία παίζουν μια χαρά, δε θυμάμαι όμως αν έχω τεστάρει αρχεία flac (θα το κοιτάξω και θα αναφέρω).