Pioneer Kuro 9th generation

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις στην 5090Η να βαλει στην USB κανα WiFi dongle αν εχει να δει τι κανει?

Ευχαριστώ που με γραψατε τόσες μέρες ......:guitarist:
Λοιπον εχει κανεις κάνει δικτυο με την 5090Η και πως πάει?

Ευχαριστώ που με γραψατε τόσες μέρες ......:guitarist:
Λοιπον εχει κανεις κάνει δικτυο με την 5090Η και πως πάει?

Εγώ την έχω σε δίκτυο, αλλά ενσύρματο και όχι wifi.
Με το ps3 media server παίζει μια χαρά τόσο τα αρχεία στο mac μου, όσο και στο pc της γυναίκας μου. Ματρόσκες τις πάει άψογα, χωρίς υπότιτλους όμως.

Γεια χαρά σε όλους-bye-

Είμαι και 'γω ένας πανευτυχής κάτοχος της 5090Η εδώ και 5 μήνες τώρα αλλά μόλις τον τελευταίο μήνα αρχισά να ασχολούμαι μαζί της γιατι τους υπολοιπους 4 έλλειπα!Το μόνο που έχω να πω είναι απλά πως αυτή η τηλεόραση δεν σταματά ούτε στιγμή να σε εκπλήσει, θετικά πάντα!

Πρόσφατα κούμπωσα και την κάρτα της νοβα πάνω στην τηλεόραση και ξεφορτώθηκα έτσι τον περιττό πλέον αποκωδικοποιητή της.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως όταν αλλάζω κανάλι ή όταν πάω στο μενού του EPG για να δω το πρόγραμμα, όλοι οι ελληνικοί χαραχτήρες βγαίνουνε "κινέζικοι" ενώ τους αγγλικους χαρακτήρες τους αναγνωρίζει κανονικά.
Γλώσσα μενού έχω βάλει τα ελληνικά και γλώσσα τελετεξτ ότι και να επιλέξω πάλι το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάζει. Μήπως ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό το θεματάκι?
Επίσης μπορει να μου πει κάποιος πως ρυθμίζετε η ώρα της τηλεόρασης γιατι με μια γρηγορη ματιά στο μάνιουαλ δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!

Επανερχόμενος στο θέμα 5090Η και δικτύωση, θέλω να διευκρινίσω κανά δυο ζητήματα:
1. Τελικά παίζει Ελληνικούς υπότιτλους σε srt, αρκεί να συμφωνούν ακριβώς τα ονόματα των αρχείων. Το πρόβλημα όμως είναι το μεγάλο μέγεθος της γραμματοσειράς με αποτέλεσμα να γεμίζει η μισή οθόνη. Προς το παρόν δεν έχω ασχοληθεί αρκετά και δεν ξέρω αν και πως διορθώνεται το πρόβλημα αυτό.
2. Ματρόσκες 1080i, 1080p & m2ts αρχεία μέσω δικτύου παίζουν με πολλά σπασίματα. Τα ίδια αρχεία παίζουν μέσω dune prime.
3. Ματρόσκες 720p γενικά παίζουν χωρίς σπασίματα, αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω πως παίζουν με εξωτερικούς υπότιτλους
4. Απλά dvd rip παίζουν κανονικά, αλλά πρέπει να ανοιχτούν χειροκίνητα τα αρχεία της ταινίας, δεν φαίνεται να διαβάζει το structure του δίσκου.
Ελπίζω κάποια στιγμή να παίξω λίγο περισσότερο μαζί της, αλλά δεν υπάρχει η ανάγκη να το κάνω, τουλάχιστον για τις ταινίες, λόγω του dune αλλά και του wdtv.
Τα μουσικά αρχεία παίζουν μια χαρά, δε θυμάμαι όμως αν έχω τεστάρει αρχεία flac (θα το κοιτάξω και θα αναφέρω).

Επανερχόμενος στο θέμα 5090Η και δικτύωση, θέλω να διευκρινίσω κανά δυο ζητήματα:
1. Τελικά παίζει Ελληνικούς υπότιτλους σε srt, αρκεί να συμφωνούν ακριβώς τα ονόματα των αρχείων. Το πρόβλημα όμως είναι το μεγάλο μέγεθος της γραμματοσειράς με αποτέλεσμα να γεμίζει η μισή οθόνη. Προς το παρόν δεν έχω ασχοληθεί αρκετά και δεν ξέρω αν και πως διορθώνεται το πρόβλημα αυτό.
2. Ματρόσκες 1080i, 1080p & m2ts αρχεία μέσω δικτύου παίζουν με πολλά σπασίματα. Τα ίδια αρχεία παίζουν μέσω dune prime.
3. Ματρόσκες 720p γενικά παίζουν χωρίς σπασίματα, αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω πως παίζουν με εξωτερικούς υπότιτλους
4. Απλά dvd rip παίζουν κανονικά, αλλά πρέπει να ανοιχτούν χειροκίνητα τα αρχεία της ταινίας, δεν φαίνεται να διαβάζει το structure του δίσκου.
Ελπίζω κάποια στιγμή να παίξω λίγο περισσότερο μαζί της, αλλά δεν υπάρχει η ανάγκη να το κάνω, τουλάχιστον για τις ταινίες, λόγω του dune αλλά και του wdtv.
Τα μουσικά αρχεία παίζουν μια χαρά, δε θυμάμαι όμως αν έχω τεστάρει αρχεία flac (θα το κοιτάξω και θα αναφέρω).

Εγώ την έχω σε δίκτυο, αλλά ενσύρματο και όχι wifi.
Με το ps3 media server παίζει μια χαρά τόσο τα αρχεία στο mac μου, όσο και στο pc της γυναίκας μου. Ματρόσκες τις πάει άψογα, χωρίς υπότιτλους όμως.

Ευχαριστώ παιδιά .Και γω έτσι ψανχω αλλά μου φαίνεται οτι θα το γυρίσω κατευθείαν σε Egreat 34 να τελειώνω .

Επίσης μπορει να μου πει κάποιος πως ρυθμίζετε η ώρα της τηλεόρασης γιατι με μια γρηγορη ματιά στο μάνιουαλ δεν βρήκα κάτι.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!

Πηγαίνεις στον επίγειο ψηφιακό δέκτη (βάλε δηλαδή να βλέπεις ένα κανάλι απ' τα sport+, πρίσμα ή cine+) και εν συνεχεία:

Home menu -> Αρχικές ρυθμίσεις -> Αρχ. ρύθμιση συστήματος -> Αρχ. ρυθμίσεις ψηφ. δέκτη -> Ρολόι
Και επέλεξε:
Χειροκ. διόρθωση: Εντός
Τιμή διόρθωσης: + 2

Ευχαριστώ πολύ φίλε kblachos. Παρεπιπτόντως είναι +3 η διόρθωση της ώρας (λόγω της θερινής αλλαγής της ώρας) για όποιον άλλο φίλο θέλει να ρυθμίσει το ρολόι στην KURO του!

Μήπως τελικά γνωρίζει κάποιος από εσάς και την λύση σχετικά με τη μη αναγνώριση ελληνικών χαραχτήρων στο μενού EPG του δορυφορικού δέκτη της τηλεόρασης?

Μήπως τελικά γνωρίζει κάποιος από εσάς και την λύση σχετικά με τη μη αναγνώριση ελληνικών χαραχτήρων στο μενού EPG του δορυφορικού δέκτη της τηλεόρασης?

αυτο ειναι γνωστο "bug" των τηλεορασεων της Pioneer εδω και καιρο.
ελπιζουμε σε διορθωση του με καποιο firmware update στο αμεσο μελλον..-bye-

Ευχαριστώ πολύ φίλε kblachos. Παρεπιπτόντως είναι +3 η διόρθωση της ώρας (λόγω της θερινής αλλαγής της ώρας) για όποιον άλλο φίλο θέλει να ρυθμίσει το ρολόι στην KURO του!

Ελα όμως που εγώ έχω την διόρθωση στο + 2, και το ρολόι πάει σωστά......

αυτο ειναι γνωστο "bug" των τηλεορασεων της Pioneer εδω και καιρο.
ελπιζουμε σε διορθωση του με καποιο firmware update στο αμεσο μελλον..-bye-

Ευχαριστώ πολύ φίλε Δημήτρη! Ας ελπίσουμε λοιπόν να το διορθώσουνε αλλά και αν πάλι όχι, δεν χάθηκε ο κόσμος! Τhanx και πάλι -bye-

Ελα όμως που εγώ έχω την διόρθωση στο + 2, και το ρολόι πάει σωστά......

Φίλε kblachos ενδεχομένως να ρύθμισες την ώρα πριν την θερινή αλλαγή (δλδ πριν την Κυριακή 29 Μαρτίου 2009) και πιθανότατα η KURO να κάνει αυτόματα την αλλαγή της ώρας.
Πάντως εγώ χρειάστηκε να βάλω +3 διόρθωσή και λογικά όποιος φίλος θέλει να ρυθμίσει την ώρα στην KURO του θα πρέπει να βάλει +3 μέχρι και τις 24 Οκτώβρη (μετά τις 24/10 ξαναγυρνάμε στο +2).
Δε μένει παρά να περιμένουμε μέχρι τις 24/10 για να δούμε αν θα αλλάξει η ώρα της τηλεόρασης αυτόματα ή αν θα πρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα.

Όπως και να'χει σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια! Είναι πολύ εύκολο να χάσεις την αίσθηση του χρόνου με αυτή την τηλεορασάρα, οπότε το ρολόι βοηθάει λίγο στο να μην ξεχνιέσαι!

Φίλε kblachos ενδεχομένως να ρύθμισες την ώρα πριν την θερινή αλλαγή (δλδ πριν την Κυριακή 29 Μαρτίου 2009) και πιθανότατα η KURO να κάνει αυτόματα την αλλαγή της ώρας.
..............

Ναι, αυτό έγινε.... :a0210: