Pioneer Kuro 9th generation

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

κατσε για να συντονιστω..

εχεις την 5090 και οι ελληνικοι χαρακτηρες εμφανιζονται κανονικα?
εκανες update firmware?
γιατι εδω και καιρο συζηταμε-εκτος για το θεμα που εχει η tv με το χασιμο των καναλιων στον δορυφορικο δεκτη-και για το θεμα μη αναγνωρισης ελληνικων χαρακτηρων.
εσυ τι εκανες ρε φιλε και στα εμφανιζει?

Αν γίνεται να μας πεις και τι άλλες ρυθμίσεις έχεις κάνει γιατί εγώ τρέχω το τελευταίο FW (0908-0901) και ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ καν EPG!!

Πιαδιά δεν εχω κάνει τίποτα .Κατ αρχάς εχω την 5090Η και οχι την απλή . Δεύτερον ο δέκτης ειναι συντονισμένος στο UK και μαλιστα πριν από πολύ καιρό δεν ειχα σημα καθόλου αλλά μόνο ηχο ..! Εβαλα λοιπον μειωτήρα σηματος ακριβως πριν την εισοδο της τηλεόρασης γιατί μπουκωνε το σημα επειδή από μόνη της η τηλέοραση ανέβαζε το σήμα αλλά δεν νομιζω αυτό να ειναι πρόβλημα .To update το εκανα την 1η μερα που την πήρα .Δείτε λοιπον τη φωτό που ανεβασα να δείτε οτι ολα ειναι ελληνικά και κεφαλαία

Attachments

• P1080135.jpg
    P1080135.jpg
    63.6 KB · Views: 223
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Πιαδιά δεν εχω κάνει τίποτα .Κατ αρχάς εχω την 5090Η και οχι την απλή . Δεύτερον ο δέκτης ειναι συντονισμένος στο UK και μαλιστα πριν από πολύ καιρό δεν ειχα σημα καθόλου αλλά μόνο ηχο ..! Εβαλα λοιπον μειωτήρα σηματος ακριβως πριν την εισοδο της τηλεόρασης γιατί μπουκωνε το σημα επειδή από μόνη της η τηλέοραση ανέβαζε το σήμα αλλά δεν νομιζω αυτό να ειναι πρόβλημα .To update το εκανα την 1η μερα που την πήρα .Δείτε λοιπον τη φωτό που ανεβασα να δείτε οτι ολα ειναι ελληνικά και κεφαλαία

την h εχω κι εγω,αλλα κινεζικα...

-περασες το τελευταιο update απο που και ποιο?
-οταν λες uk,εννοεις οτι συντονισες τον δεκτη με δηλωμενη χωρα την Αγγλια?
-στον δεκτη της δορυφορικης,βλεπεις κι`εκει κανονικα τους Ελληνικους χαρακτηρες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th ge

την h εχω κι εγω,αλλα κινεζικα...

-περασες το τελευταιο update απο που και ποιο?
-οταν λες uk,εννοεις οτι συντονισες τον δεκτη με δηλωμενη χωρα την Αγγλια?
-στον δεκτη της δορυφορικης,βλεπεις κι`εκει κανονικα τους Ελληνικους χαρακτηρες?

Ρε Δημήτρη παληκάρι μου δεν διάβασες απο κατω τι εγραψα ? τα εξηγω αυτά που ρωτάς:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

και εγώ την H έχω με τελευταίο FW και UK αλλά το απόλυτο κενό στο EPG ούτε καν Κινεζικά

Λαχείο μου μυρίζει η υπόθεση

To τελευταιο firmware από εδω http://www.pioneer.co.uk/uk/content/support/support/upgrade/G9PDP.html

Την τηλεόραση την εχω ρυθμίσει με αγγλικό μενου σε UK στον επιγειο και το EPG παίζει ακόμα και στην ΝΟΒΑ με αγγλικό κείμενο. Τι αλλο να σας πω ?
Ελληνικό EPG είναι μόνο στον επιγειο όπως ειδατε στην φωτό .Στη Νοβα είναι αγγλικό με κεφαλαία πάλι και περιγραφή της ταινίας, σειράς κτλ στα αγγλικά παντα

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

To τελευταιο firmware από εδω http://www.pioneer.co.uk/uk/content/support/support/upgrade/G9PDP.html

Την τηλεόραση την εχω ρυθμίσει με αγγλικό μενου σε UK στον επιγειο και το EPG παίζει ακόμα και στην ΝΟΒΑ με αγγλικό κείμενο. Τι αλλο να σας πω ?
Ελληνικό EPG είναι μόνο στον επιγειο όπως ειδατε στην φωτό .Στη Νοβα είναι αγγλικό με κεφαλαία πάλι και περιγραφή της ταινίας, σειράς κτλ στα αγγλικά παντα

μπραβο ρε συ zaras...!
που ησουν τοσο καιρο ρε παιδι να μας ανοιξεις τα ματια..?

thx......-bye--bye-

Last edited:

και εγώ την H έχω με τελευταίο FW και UK αλλά το απόλυτο κενό στο EPG ούτε καν Κινεζικά

Λαχείο μου μυρίζει η υπόθεση

Αθηνα μενεις?

Αθηνα μενεις?

Αθήνα - Γλυφάδα, βλέπω EPG από άλλο DVB-T tuner μόνο από KURO δεν βλέπω. Εγώ τα FW τα κατεβάζω από pioneer.eu αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο αρχείο με το pioneer.co.uk που προτείνεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα κενό το ρημάδι

Αθήνα - Γλυφάδα, βλέπω EPG από άλλο DVB-T tuner μόνο από KURO δεν βλέπω. Εγώ τα FW τα κατεβάζω από pioneer.eu αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο αρχείο με το pioneer.co.uk που προτείνεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα κενό το ρημάδι

o zaras μιλησε για firmware.
εγω δεν πειραξα τιποτε.οπως εχει ερθει η τηλ.,ετσι εχει μεινει.
2 κινησεις εκανα.
αλλαγη του μενου σε Αγγλικα και αλλαγη της χωρας στα ψηφιακα απο Γαλλια σε Αγγλια.
μετα ειχαν ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με τον zara.
Παρνηθα ή Υμητο βλεπεις?

o zaras μιλησε για firmware.
εγω δεν πειραξα τιποτε.οπως εχει ερθει η τηλ.,ετσι εχει μεινει.
2 κινησεις εκανα.
αλλαγη του μενου σε Αγγλικα και αλλαγη της χωρας στα ψηφιακα απο Γαλλια σε Αγγλια.
μετα ειχαν ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με τον zara.
Παρνηθα ή Υμητο βλεπεις?

Εγώ σε οποιαδήποτε χώρα και να βάλω το ψηφιακό tuner το ίδιο EPG αποτέλεσμα και ο φίλος μου το ίδιο αποτέλεσμα με την 508 στον Άλιμο!

Τώρα αν ποιάνω Πάρνηθα η Υμητό στα ψηφιακά δεν ξέρω πως να το σιγουρέψω, εκτός από το να πάω ταράτσα και να δώ που είναι στραμμένη η κεραία της πολυκατοικίας. Αλλά όπως έχω ήδη αναφέρει ποιάνω EPG με την ίδια κεραία από άλλο DVB-T tuner

Τώρα αν ποιάνω Πάρνηθα η Υμητό στα ψηφιακά δεν ξέρω πως να το σιγουρέψω, εκτός από το να πάω ταράτσα και να δώ που είναι στραμμένη η κεραία της πολυκατοικίας. Αλλά όπως έχω ήδη αναφέρει ποιάνω EPG με την ίδια κεραία από άλλο DVB-T tuner

Από Γλυφάδα είναι λίγο δύσκολο να πιάνεις από Υμηττό. Μάλλον απο Αίγινα ή Πάρνηθα.....

Λοιπόν, κοίταξα κ εγώ τι ρυθμίσεις έχω και :
Βλέπω κανονικά πληροφορίες στα ελληνικά στα ψηφιακά της ΕΡΤ, με κεφαλαία όλα, έχω γλώσσα μενού στα αγγλικά κ χώρα κατοικίας την Γερμανία στο digital μενού.
Στα δε ψηφιακά της νόβα που έχω, όλα είναι στα αγγλικά, πληροφορίες προγράμματος κτλ.
Τέλος, δεν έχω κάνει αναβάθμιση firmware, ενώ ποτέ δεν μου έχει χάσει μόνη της τα κανάλια στα δορυφορικά, ούτε στα αγαπημένα μου(favorites).

my $.02:

KRP-500A με αγγλικό μενού, τελευταίο firmware και επιλεγμένη χώρα τη Γερμανία:

Κανένα πρόβλημα με το EPG στα επίγεια ψηφιακά, ούτε με τη γραμματοσειρά:

picture.php

Επίσης κανένα πρόβλημα με το EPG των 'χύμα' δορυφορικών μέσω του ενσωματωμένου δέκτη. Προφανώς δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ούτε με την απώλεια των δορυφορικών καναλιών αφού δε χρησιμοποιώ κάποιο module.

Λίστα κατόχων

5090 / 5090H

1. a.headjohn

2. AKALYPTOS

3. alefantos 2007

4. Andronidis Akis

5. antonish ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

6. Antony

7. aragorn ................................... 3 προβληματικά εικονοστοιχεία. Αναμένεται αντικατάσταση

8. archbish

9. avpap

10. bergodor

11. Centrum

12. cooltsip

13. Database error

14. dbagias

15. dipsa

16. ege1

17. El Chino

18. erevos

19. fgt32

20. fine68

21. forte

22. gabkon

23. GIRIS 4

24. Iannis

25. Johnkyp111

26. kblachos ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

27. klamia71

28. kozadin

29. KuroMan

30. kyrxas

31. manolara ................................ Πρόβλημα με τον δορυφορικό δέκτη. Επισκευάστηκε

32. mikez

33. milmat

34. ncdbill

35. nick 2001

36. nikos.s

37. nmarkou

38. Nodens

39. notist

40. nvarsos

41. Panagiotis Pap

42. paull

43. Periklis.Demos

44. pinezas133

45. pop3

46. psarrakas

47. pz107

48. spcom

49. TASOSBLUE

50. Tasos Kal

51. tasos53

52. taurus65

53. thanosb

54. theofilos

55. theweb

56. un4moa

57. vale46

58. Vama

59. VSPORT

60. zafeiros ................................... Restart ανά τυχαία διαστήματα

61. zaras27

62. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

63. Αυγερινός Παπαδάκης

64. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ

65. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.

66. Θάνος Φουντάς

67. Μιχάλης Κορ.

6090H

68. geodo

69. JDL9

70. LefteriS .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

71. sptdm

72. VSPORT

73. WREXY ..................................... IR σε logo καναλιού

74. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

KRP-500A

75. Babis K.
............................. ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

76. el el

77. fragoulisnaval

78. Heller ....................................... Πρόβλημα στον ήχο. Αντικαταστάθηκε

79. kgamma ................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε

80. pontios .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

81. pontioskat

82. Quentin

83. Storman

84. sw1ivr

85. Tiramola ................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε

86. un4moa

87. Usual suspect

88. YonVog .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

89. ZEANPAPAS

90. ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

91. ΝΤΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

KRP-600A

92. PLUTON

Ένας γνωστός μου, μου είπε ότι μπορεί να μου βρει την 6090Η παραεισαγωγή με 4000 ευρώ με βάση και ηχεία, με εγγύηση κανονικά όμως λέει. Τί παίζει με την παραεισαγωγή? Έχουμε κάποιο μειονέκτημα?

Να την πάρω ή να περιμένω την Panasonic 65'' 3D?