DimAsi
Supreme Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation
Πιαδιά δεν εχω κάνει τίποτα .Κατ αρχάς εχω την 5090Η και οχι την απλή . Δεύτερον ο δέκτης ειναι συντονισμένος στο UK και μαλιστα πριν από πολύ καιρό δεν ειχα σημα καθόλου αλλά μόνο ηχο ..! Εβαλα λοιπον μειωτήρα σηματος ακριβως πριν την εισοδο της τηλεόρασης γιατί μπουκωνε το σημα επειδή από μόνη της η τηλέοραση ανέβαζε το σήμα αλλά δεν νομιζω αυτό να ειναι πρόβλημα .To update το εκανα την 1η μερα που την πήρα .Δείτε λοιπον τη φωτό που ανεβασα να δείτε οτι ολα ειναι ελληνικά και κεφαλαία
κατσε για να συντονιστω..
εχεις την 5090 και οι ελληνικοι χαρακτηρες εμφανιζονται κανονικα?
εκανες update firmware?
γιατι εδω και καιρο συζηταμε-εκτος για το θεμα που εχει η tv με το χασιμο των καναλιων στον δορυφορικο δεκτη-και για το θεμα μη αναγνωρισης ελληνικων χαρακτηρων.
εσυ τι εκανες ρε φιλε και στα εμφανιζει?
Αν γίνεται να μας πεις και τι άλλες ρυθμίσεις έχεις κάνει γιατί εγώ τρέχω το τελευταίο FW (0908-0901) και ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ καν EPG!!
Πιαδιά δεν εχω κάνει τίποτα .Κατ αρχάς εχω την 5090Η και οχι την απλή . Δεύτερον ο δέκτης ειναι συντονισμένος στο UK και μαλιστα πριν από πολύ καιρό δεν ειχα σημα καθόλου αλλά μόνο ηχο ..! Εβαλα λοιπον μειωτήρα σηματος ακριβως πριν την εισοδο της τηλεόρασης γιατί μπουκωνε το σημα επειδή από μόνη της η τηλέοραση ανέβαζε το σήμα αλλά δεν νομιζω αυτό να ειναι πρόβλημα .To update το εκανα την 1η μερα που την πήρα .Δείτε λοιπον τη φωτό που ανεβασα να δείτε οτι ολα ειναι ελληνικά και κεφαλαία