Ε, έλεγα μήπως βρεθεί και κανένας αντικειμενικός! :damnyou:
φίλε μου σε ένα νήμα που είναι μαξεμένοι όλοι οι κάτοχοι των Kuro κάνεις αυτή την ερώτηση???
τι απάντηση νομίζεις ότι θα πάρεις???
Tη σωστη φυσικα! Τι ειμαστε οι κατοχοι?....κλειστο club ανοητων-κομπλεξικων?
Κοιτα το θεμα με τις νεες Panny (2010) και θα καταλαβεις ότι αξίζει να περιμενεις μερικούς μήνες πλέον...Χαχαχα! Κοίτα την Kuro την έχει ο κολλητός μου. Φυσικά δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Απλώς έλεγα μήπως βγάλει τώρα η Panasonic κανέναν Kuro διάδοχο!
Μην ξεχνάς ότι σε λένε KuroMan!!!![]()
Κοιτα το θεμα με τις νεες Panny (2010) και θα καταλαβεις ότι αξίζει να περιμενεις μερικούς μήνες πλέον...
Επίτρεψέ μου να διατυπώνω σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα πλησιάζουν έστω και λίγο τις kuro οι νέες panasonic...
Επίτρεψέ μου να διατυπώνω σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα πλησιάζουν έστω και λίγο τις kuro οι νέες panasonic...
οχι ρε συ aragorn.ειπαμε-ειμαστε κουρακηδες αλλα οχι κι`ετσι...
ειδη η v10 ειναι μια ανασα απο την pioneer και οι επομενες panasonic-απ`οτι ακουγεται-θα κουραρουν πολυ...:singer:
Όσοι έχουν δει από κοντά την Z11 νομίζω ότι θα τους θυμίσει Kuro
Επειδή έχω δει τη v10 από κοντά, καλή είναι, αλλά με τίποτα δεν φθάνει μια kuro 8ης γενιάς.
Όσο για τις αμφιβολίες μου, αυτές βασίζονται στο γεγονός πως οι εταιρείες στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλα πράγματα και όχι στην κατασκευή πάνελ αναφοράς, όπως είναι τα 9ης γενιάς pioneer. Βλέπετε μαρκετίστικα το 3d κάνει περισσότερο θόρυβο....
στο μονο που ειδα διαφορα με την δικια μου(5090Η)ηταν στο μαυρο.
κατ`αλλα σκιζει.ειδικα στην κινηση,μας ριχνει στ`αυτια...:BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.