Pioneer Kuro 9th generation

Χαχαχα! Κοίτα την Kuro την έχει ο κολλητός μου. Φυσικά δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Απλώς έλεγα μήπως βγάλει τώρα η Panasonic κανέναν Kuro διάδοχο!

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

φίλε μου σε ένα νήμα που είναι μαξεμένοι όλοι οι κάτοχοι των Kuro κάνεις αυτή την ερώτηση???

τι απάντηση νομίζεις ότι θα πάρεις???

σωστη φυσικα! Τι ειμαστε οι κατοχοι?....κλειστο club ανοητων-κομπλεξικων?

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Χαχαχα! Κοίτα την Kuro την έχει ο κολλητός μου. Φυσικά δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Απλώς έλεγα μήπως βγάλει τώρα η Panasonic κανέναν Kuro διάδοχο!
Κοιτα το θεμα με τις νεες Panny (2010) και θα καταλαβεις ότι αξίζει να περιμενεις μερικούς μήνες πλέον...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Μην ξεχνάς ότι σε λένε KuroMan!!! :grinning-smiley-043

Χα Χα ωραίος !!!

Κοίτα η αγάπη για την Kuro δύσκολα σβήνει αλλά το σωστό νομίζω πρέπει να λέγεται, και αυτή την στιγμή η τεχνολογίας προχωράει, η ΜΕΓΑΛΗ μου στεναχόρια είναι ότι η Pio δεν είναι μέσα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Κοιτα το θεμα με τις νεες Panny (2010) και θα καταλαβεις ότι αξίζει να περιμενεις μερικούς μήνες πλέον...

Επίτρεψέ μου να διατυπώνω σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα πλησιάζουν έστω και λίγο τις kuro οι νέες panasonic...

Επίτρεψέ μου να διατυπώνω σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα πλησιάζουν έστω και λίγο τις kuro οι νέες panasonic...

οχι ρε συ aragorn.ειπαμε-ειμαστε κουρακηδες αλλα οχι κι`ετσι...
ειδη η v10 ειναι μια ανασα απο την pioneer και οι επομενες panasonic-απ`οτι ακουγεται-θα κουραρουν πολυ...:singer:

Όσοι έχουν δει από κοντά την Z11 νομίζω ότι θα τους θυμίσει Kuro

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

οχι ρε συ aragorn.ειπαμε-ειμαστε κουρακηδες αλλα οχι κι`ετσι...
ειδη η v10 ειναι μια ανασα απο την pioneer και οι επομενες panasonic-απ`οτι ακουγεται-θα κουραρουν πολυ...:singer:

Επειδή έχω δει τη v10 από κοντά, καλή είναι, αλλά με τίποτα δεν φθάνει μια kuro 8ης γενιάς.
Όσο για τις αμφιβολίες μου, αυτές βασίζονται στο γεγονός πως οι εταιρείες στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλα πράγματα και όχι στην κατασκευή πάνελ αναφοράς, όπως είναι τα 9ης γενιάς pioneer. Βλέπετε μαρκετίστικα το 3d κάνει περισσότερο θόρυβο....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Επειδή έχω δει τη v10 από κοντά, καλή είναι, αλλά με τίποτα δεν φθάνει μια kuro 8ης γενιάς.
Όσο για τις αμφιβολίες μου, αυτές βασίζονται στο γεγονός πως οι εταιρείες στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλα πράγματα και όχι στην κατασκευή πάνελ αναφοράς, όπως είναι τα 9ης γενιάς pioneer. Βλέπετε μαρκετίστικα το 3d κάνει περισσότερο θόρυβο....

στο μονο που ειδα διαφορα με την δικια μου(5090Η)ηταν στο μαυρο.
κατ`αλλα σκιζει.ειδικα στην κινηση,μας ριχνει στ`αυτια...:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

στο μονο που ειδα διαφορα με την δικια μου(5090Η)ηταν στο μαυρο.
κατ`αλλα σκιζει.ειδικα στην κινηση,μας ριχνει στ`αυτια...:BDGBGDB55:

Η κίνηση με frame interpolation (FI) είναι ομαλότερη, αλλά δεν είναι κινηματογραφική. Εμένα δεν μου αρέσει το FI. Σε τηλεοπτικό σήμα δεν είδα διαφορές στην κίνηση...
Όσο για το μαύρο, αυτό είναι που με κάνει να αμφιβάλλω για το πόσο "kuro" θα είναι είναι οι νεες panasonic....