Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Ο δορυφορικός δεκτης της 5090Η λέτε να ειναι Linux..ατος ?

πως σου`ρθε αυτο..?
ενας απλος δορυφορικος Sd/hd δεκτης ειναι,με πολυ καλη ποιοτητα εικονας αλλα με περιορισμενες δυνατοτητες και υπαρχει καθαρα για πρακτικους λογους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

πως σου`ρθε αυτο..?
ενας απλος δορυφορικος Sd/hd δεκτης ειναι,με πολυ καλη ποιοτητα εικονας αλλα με περιορισμενες δυνατοτητες και υπαρχει καθαρα για πρακτικους λογους.

Λεω μπας ρε παιδί μου :flipout:......μην βαράς ....:violent-smiley-030:να παιξω λίγο μαζί της ...:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Λεω μπας ρε παιδί μου :flipout:......μην βαράς ....:violent-smiley-030:να παιξω λίγο μαζί της ...:BDBDG54:

οχι ρε φιλε,δεν βαραω...
εδω δεν παιρνει πανω απο 40 αγαπημενα(κι`αυτα τα χανει...)θες και linux...?:antlers:

οχι ρε φιλε,δεν βαραω...
εδω δεν παιρνει πανω απο 40 αγαπημενα(κι`αυτα τα χανει...)θες και linux...?:antlers:

2 ερωτησεις , μηπως κι εχουν απαντησεις .
Ως γνωστον με το τηλεκοντρολ της 5090Η μπορεις να ελεγχεις
BD - DVD - VCR - STB - DVDR ξερει κανεις κανενα κολπο να ελεγχω
και τον AV YAMAHA που εχω συνδεσει με RCA ?
Υπαρχει πατεντα ?

2 ερωτησεις , μηπως κι εχουν απαντησεις .
Ως γνωστον με το τηλεκοντρολ της 5090Η μπορεις να ελεγχεις
BD - DVD - VCR - STB - DVDR ξερει κανεις κανενα κολπο να ελεγχω
και τον AV YAMAHA που εχω συνδεσει με RCA ?
Υπαρχει πατεντα ?

κοιταξες στην τελευταια σελιδα του μανουαλ και δεν το αναφερει?
εκει εχει ολους τους κωδικους για ολες τις συσκευες.

κοιταξες στην τελευταια σελιδα του μανουαλ και δεν το αναφερει?
εκει εχει ολους τους κωδικους για ολες τις συσκευες.

Ναι δεν αναφερει για Yamaha ενισχυτη δυστυχως , δεν θα το ειχα δει ?

παλικαρια ενα χερι βοηθειας γιατι με τη μετακομισει δε ξερω που δια.... εχω βαλει τα μανουαλ.... Θελω να ρυθμισω ενα αναλογικο καναλι σε μια συγκεκριμενη θεση... δηλ το σταρ στο νουμερο 6. πως μπορω να κανω αυτοματη αναζητηση απτη θεση 6 και να μη ξαναπεραστουν ολα τα καναλια απτην αρχη??? οταν παω και ζηταω αναζητηση πρεπει να χω συνεχεια πατημενο το βελακι και η αναζητηση κανει μια ωρα για να παει απτο που θα βρει το ενα καναλι μεχρι το αλλο....

για δωστε τα φωτα σας ρε παιδες pls.....
:a0210::a0210:

παλικαρια ενα χερι βοηθειας γιατι με τη μετακομισει δε ξερω που δια.... εχω βαλει τα μανουαλ.... Θελω να ρυθμισω ενα αναλογικο καναλι σε μια συγκεκριμενη θεση... δηλ το σταρ στο νουμερο 6. πως μπορω να κανω αυτοματη αναζητηση απτη θεση 6 και να μη ξαναπεραστουν ολα τα καναλια απτην αρχη??? οταν παω και ζηταω αναζητηση πρεπει να χω συνεχεια πατημενο το βελακι και η αναζητηση κανει μια ωρα για να παει απτο που θα βρει το ενα καναλι μεχρι το αλλο....

που χαθηκατε ρε παλικαρια καμμια ιδεα κανεις???:grandpa::grandpa:

Δεν ξέρω για την αυτόματη αναζήτηση, αλλά μπορείς να κάνεις μη αυτόματη αναζήτηση, επιλέγοντας στο τηλεκοντρολ το κανάλι που θέλεις (π.χ., το 6) και στη συνέχεια Home Menu->Setup->System Setup->Analog TV Setup (υποθέτοντας ότι μιλάμε για τα αναλογικά κανάλια)->Manual Adjust και στο πεδίο Search βάλε χειροκίνητα τη συχνότητα που θέλεις (π.χ., για το Star). Για τις συχνότητες, δες στη σελίδα http://www.editthis.info/greektv/Main_Page διαλέγοντας την περιοχή που σε ενδιαφέρει (π.χ. Αττική στη σελίδα http://www.editthis.info/greektv/Ανατολική_Στερεά_Ελλάδα_και_Εύβοια). Για τις αντιστοιχίες των συχνοτήτων σε MHz, δες εδώ http://www.editthis.info/greektv/Αντιστοιχίες_καναλιού_-_συχνότητας.

Δηλαδή για το Star, αν υποθέσουμε ότι η κεραία σου βλέπει στον Υμηττό, η συχνότητα είναι 29 UHF και αντιστοιχεί στα 535,25 MHZ. Ελπίζω να βοήθησα.

κανεις μια αυτοματη αναζητηση και στην συνεχεια τα βαζεις σε σειρα:
menu>setup>system setup>analogue tv setup>sort.

Δεν ξέρω για την αυτόματη αναζήτηση, αλλά μπορείς να κάνεις μη αυτόματη αναζήτηση, επιλέγοντας στο τηλεκοντρολ το κανάλι που θέλεις (π.χ., το 6) και στη συνέχεια Home Menu->Setup->System Setup->Analog TV Setup (υποθέτοντας ότι μιλάμε για τα αναλογικά κανάλια)->Manual Adjust και στο πεδίο Search βάλε χειροκίνητα τη συχνότητα που θέλεις (π.χ., για το Star). Για τις συχνότητες, δες στη σελίδα http://www.editthis.info/greektv/Main_Page διαλέγοντας την περιοχή που σε ενδιαφέρει (π.χ. Αττική στη σελίδα http://www.editthis.info/greektv/Ανατολική_Στερεά_Ελλάδα_και_Εύβοια). Για τις αντιστοιχίες των συχνοτήτων σε MHz, δες εδώ http://www.editthis.info/greektv/Αντιστοιχίες_καναλιού_-_συχνότητας.

Δηλαδή για το Star, αν υποθέσουμε ότι η κεραία σου βλέπει στον Υμηττό, η συχνότητα είναι 29 UHF και αντιστοιχεί στα 535,25 MHZ. Ελπίζω να βοήθησα.

να σαι καλα φιλαρακι μια χαρα δουλεψαν οι οδηγιες!!! η επομενη κινηση ηταν οπως ειπε και ο Δημητρης απτην αρχη και παπαλα. Αλλα μια χαρα καμπανα επιασε οποτε γλιτωσαμε λιγο χρονο!! :grinning-smiley-043

Τhanks αλλη μια φορα!!

να σαι καλα φιλαρακι μια χαρα δουλεψαν οι οδηγιες!!! η επομενη κινηση ηταν οπως ειπε και ο Δημητρης απτην αρχη και παπαλα. Αλλα μια χαρα καμπανα επιασε οποτε γλιτωσαμε λιγο χρονο!! :grinning-smiley-043

Τhanks αλλη μια φορα!!

:antlers:

Τhanks αλλη μια φορα!!

Να και μια φορά που μπόρεσα κι εγώ να φανώ χρήσιμος! :a0210:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Κανένα νεώτερο για το ζήτημα του epg των ψηφιακών έχουμε;
(τι ρωτάω τώρα εγώ ε; )

οι Ελληνικοι χαρακτηρες εμφανιζονται σωστα,μονο οταν εχεις την γλωσσα της τηλεορασης στ`Αγγλικα..
εαν το γνωριζεις αυτο και δεν σου κανει,δυστηχως μεχρι τωρα δεν εχουμε κατι νεοτερο.

Εμφανίζει σωστά Ελληνικούς χαρακτήρες, όταν συντονισθεί ο δορυφορικός δέκτης.
Αλλά όσοι δεν έχουν δορυφορική εγκατάσταση δεν βλέπουν epg.
Απλά εγώ δεν πιστεύω ότι η ιντερσύς θα κάνει κάτι για να λύσει το πρόβλημα.
Δεν είναι του χαρακτήρα της...

Θα κάνω ένα τηλέφωνο αύριο μήπως έχουμε τίποτα νεώτερο.....

Μακάρι να υπάρξει τίποτα αλλά δεν νομίζω.... Δεν θυμάσαι την άσχετη απάντηση της Intersys που μου έδωσαν στην ερώτηση που έκανα στην Pioneer Βελγίου;;

Εδώ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.:violent-smiley-030:

Τώρα και με την κρίση σιγά μην ασχοληθούν με εμάς...