Παιδια καλησπερα!Πριν απο μια ώρα τέλειωσε ο μαραθώνιος της τοποθέτησής της KURO.Ενα εχω να πω.Χαλαλι ολα!!!Ειναι απιστευτη πραγματικα....Και ανυπομονώ να δω ποσο παραπάνω θα αποδώσει οταν καλιμπραριστει!!
Παιδια καλησπερα!Πριν απο μια ώρα τέλειωσε ο μαραθώνιος της τοποθέτησής της KURO.Ενα εχω να πω.Χαλαλι ολα!!!Ειναι απιστευτη πραγματικα....Και ανυπομονώ να δω ποσο παραπάνω θα αποδώσει οταν καλιμπραριστει!!
Μπορούν να μας πουν οι δύο τελευταίοι κάτοχοι της 6090Η (Tefkros και Παναγιώτης Μελάς) αν δουλεύει ο EPG στην δική τους με τον τρόπο που μας υπόδειξε η Pioneer; Συντονίζοντας δηλαδή πρώτα κανάλι του ψηφιακού δέκτη.
Καλησπέρα φίλε μου και καλοθέατη η νέα σου TV.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω σε ποιά τιμή πήρες την τηλεόραση???
ερώτηση: η 5090Η τι έγινε??
Stelios26 καλοριζικη.
Και η δίκια μου ταλαιπωρία τελείωσε χθες.
Για να στηθεί σωστά μια Pioneer 6090H σε αντικατάσταση της 5090Η:
1) Πέρασαν 20 ήμερες
2) Αγοράστηκε από ebay το κάτω ηχείο διότι εδω δεν υπάρχει πουθενά.
3) Δυστυχώς αγοράστηκε εκ νέου καινούργιο έπιπλο για να κρατήσει τα 54 κιλά της πολύ βαριάς Pionner.
Το προηγούμενο όπως και τα περισσότερα έπιπλα της αγοράς σηκώνουν μέχρι 50.
4) Αλλάχτηκε η βάση στήριξης της TV του καινούργιου επίπλου 2 φόρες διότι η πλάτη της 60αρας παίρνει 4 βίδες στήριξης αντι 6 της 50αρας σε διάσταση 85Χ50.
Όποτε νεα παράγγελλια στην Ιταλία ωστε να κατασκευαστεί και να έρθει η κατάλληλη βάση.
Σε ανθρώπινο δυναμικό επιστρατεύτηκε ο άκρως εμπιστοσύνης Μανώλης Καστρουνης που αποκλειστικά και μόνο χάρη στην εμπειρία και εφευρετικότητα του στήθηκε η Plasma στο κατάλληλο ύψος .
Την εποπτεία του έργου την ανέλαβε ο Γιγας.
Με αλλά λόγια ο Μανωλης τα έκανε όλα και εμείς καθόμασταν.
Να ευχαριστήσω επίσης τον Γ. Ζερβοπουλο για την εξυπηρέτηση του στην παραλαβή της τηλεόρασης.
Και όσον άφορα το EPG, ξεκίνησε πρωτα ο αναλογικός συντονισμός και μετά ο ψηφιακός και δεν μου εμφανίζει καθόλου πληροφορίες.Ελπίζω όταν ξεκινήσει να εκπέμπει η digea να πάρει μπρος και το EPG.
Ευτυχώς που θα συνδέσεις τον δορυφορικό δέκτη δυνεπώς θα δουλέψει και ο EPG.Και κάτι άλλο, βασικό. Οταν με το καλό σου έχει έρθει η τηλεόραση και αφού την συνδέσεις με την κεραία, κάνε πρώτα συντονισμό του ψηφιακού δέκτη ώστε το πρώτο κανάλι που θα αποθηκεύσει στην μνήμη της η τηλεόραση να είναι ψηφιακό. Εν συνεχεία κάνε το search των καναλιών του αναλογικού δέκτη. Ετσι (σύμφωνα με την Pioneer) δεν θα έχεις το γνωστό bug με τον EPG αν δεν έχεις σκοπό να συνδέσεις και τον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης.
Συνδεσα στην ΚURO ομοαξονικό καλώδιο απο δορυφορικό πιάτο στην ανάλογη υποδοχή.Για να δω (έστω και τα δωρεάν-ελευθέρα) δορυφορικά καναλια χρειάζομαι απαραίτητα irdeto module με μια καρτα μεσα?
Παρατήρησα οτι σε ελάχιστες περιπτώσεις που απεικονίζεται λευκή εικονα, ακούω έντονο buzzing από το panel. Αυτό θα στρώσει στην πορεία?
Και επισης ενα θεμα με την κεραια μου.Οταν αναβω την TV μου εμφανιζει ενα μηνυμα περι βραχυκυκλώματος του καλωδιου της κεραιας και να το ελέγξω,το οποιο το προσπερνάω με το κουμπι exit και δεν με απασχολεί περαιτέρω.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ;1177902Την πήρα εγώ για 2η να έχω όλη την γκάμα. Οταν έχεις συνηθίσει σε κορυφαία εικόνα δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα. said:υποκλίνομαι:worshippy:..
είσαι πραγματικός γίγαντας!!!
είσαι ο μοναδικός που το όνομά του θα φιγουράρει σε δύο σημεία στην λίστα των κατόχων των Kuro...και στις 5090Η(αντί για του Άκη) και στις 6090Η!!!
παρακαλώ τον Κώστα να φροντίσει...:smash:
παρακαλώ τον Κώστα να φροντίσει...
καλησπερα σε ολους. θα μπορουσα πραγματικα να γραψω εκθεση για το τι εχω περασει για να παρω καινουργια tv αλλα θα ξεκινησω με τα βασικα για αρχη! πανω που ημουν ετοιμος για αγορα τηλεορασης συγκεκριμενα lg infinia 8500 με ενημερωσε ο yperion(που σεβομαι απολυτα τις γνωσεις του) οτι εχει παρουσιασει προβλημα (zone banding). ο κολλητος μου μου ειχε πει για μια kyro σε καταστημα που την εχει πανω απο χρονο σε κουτα κλειστη 1670ευρω!! και παω μετα απο καποιο διαστημα να τσεκαρω. Προκειται για την PDP-Lx 5090H. Ηταν κλεισμενη σε κουτα. Ρωταω τον υπαλληλο αν εχει ανοιχτει ποτε. Μου λεει οχι καθολου και η τιμη της ηταν 2500 χωρις φπα. Απλα πολιτικη της εταιριας ειναι ενα προιον παλιο που δεν το ξαναφερνουνε να το πουλανε σε τιμη κοστους. Η τηλεοραση οντως δεν εχει ανοιχτει, σφραγισμενη στην κουτα της και η τιμη της ειναι 1670 χωρις ηχεια και βαση. Η εγγυση μου ειπαν ειναι 2χρονια και με την αποδειξη στην αντιπροσωπεια. Δεν την εχω δει ποτε live ουτε και καμια kuro αλλα κατεληξα στο να πληρωσω 200 ευρω προκαταβολη και να ειμαι κατοχος της απο παρασκευη. Ξερω.. Τα παιχνιδια(π.χ ps3) τα ξεχναω και μαλλον αποκλειστικα απο λαπτοπ. Ειλικρινα ελπιζω να με αποζημιωσει η εικονα της. Πλασμα δεν ειχα ποτε και στη θεση που θα παρει υπαρχει μια crt 28σονυ. Απλα θελω να με βοηθησετε γιατι δεν ξερω τιποτα απο στρωσιματα και burn in. παντελως ασχετος! Ειμαι ηδη αρκετα αγχωμενος αλλα με την καλη εννοια!! ευχαριστω για το χρονο σας, μιχαλης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.