Pioneer Kuro 9th generation

Παιδια καλησπερα!Πριν απο μια ώρα τέλειωσε ο μαραθώνιος της τοποθέτησής της KURO.Ενα εχω να πω.Χαλαλι ολα!!!Ειναι απιστευτη πραγματικα....Και ανυπομονώ να δω ποσο παραπάνω θα αποδώσει οταν καλιμπραριστει!!

Παιδια καλησπερα!Πριν απο μια ώρα τέλειωσε ο μαραθώνιος της τοποθέτησής της KURO.Ενα εχω να πω.Χαλαλι ολα!!!Ειναι απιστευτη πραγματικα....Και ανυπομονώ να δω ποσο παραπάνω θα αποδώσει οταν καλιμπραριστει!!

Καλησπέρα φίλε μου και καλοθέατη η νέα σου TV.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω σε ποιά τιμή πήρες την τηλεόραση???

Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις γι' αυτό:
Μπορούν να μας πουν οι δύο τελευταίοι κάτοχοι της 6090Η (Tefkros και Παναγιώτης Μελάς) αν δουλεύει ο EPG στην δική τους με τον τρόπο που μας υπόδειξε η Pioneer; Συντονίζοντας δηλαδή πρώτα κανάλι του ψηφιακού δέκτη.

Καλησπέρα φίλε μου και καλοθέατη η νέα σου TV.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω σε ποιά τιμή πήρες την τηλεόραση???

4000E μαζί με επιτραπέζια βάση και σε ευχαριστώ πολύ!!

Και όσον άφορα το EPG, ξεκίνησε πρωτα ο αναλογικός συντονισμός και μετά ο ψηφιακός και δεν μου εμφανίζει καθόλου πληροφορίες.Ελπίζω όταν ξεκινήσει να εκπέμπει η digea να πάρει μπρος και το EPG.

Εχω καποιες ερωτησεις,θα το εκτιμούσα αν μου δίνατε κάποιες απαντήσεις!!

Συνδεσα στην ΚURO ομοαξονικό καλώδιο απο δορυφορικό πιάτο στην ανάλογη υποδοχή.Για να δω (έστω και τα δωρεάν-ελευθέρα) δορυφορικά καναλια χρειάζομαι απαραίτητα irdeto module με μια καρτα μεσα?
Και κατι ακομα.

Παρατήρησα οτι σε ελάχιστες περιπτώσεις που απεικονίζεται λευκή εικονα, ακούω έντονο buzzing από το panel. Αυτό θα στρώσει στην πορεία?

Και επισης ενα θεμα με την κεραια μου.Οταν αναβω την TV μου εμφανιζει ενα μηνυμα περι βραχυκυκλώματος του καλωδιου της κεραιας και να το ελέγξω,το οποιο το προσπερνάω με το κουμπι exit και δεν με απασχολεί περαιτέρω.Με ενημέρωσε ο τεχνικος που την τοποθετησε οτι δεν ειναι καλη η κεραία,και αν θελω να απαλλαγώ απο το εν λογο μηνυμα και να εχω ταυτόχρονα καλύτερη ληψη,πρεπει να προχωρησω σε τοποθέτηση δικιας μου κεραίας καλύτερης ποιοτητας με καλυτερο καλωδιο αντιστασεως 75 ohm,το οποιο μαλλον θα γινει αργοτερα.Αυτο που θα ηθελα να μοιρατειτε μαζι μου ειναι,αν σας παρουσιαστηκε αυτο το ζητημα και αν ναι,πως το λυσατε.

Last edited:
Stelios26 καλοριζικη.
Και η δίκια μου ταλαιπωρία τελείωσε χθες.

Για να στηθεί σωστά μια Pioneer 6090H σε αντικατάσταση της 5090Η:
1) Πέρασαν 20 ήμερες
2) Αγοράστηκε από ebay το κάτω ηχείο διότι εδω δεν υπάρχει πουθενά.
3) Δυστυχώς αγοράστηκε εκ νέου καινούργιο έπιπλο για να κρατήσει τα 54 κιλά της πολύ βαριάς Pionner.
Το προηγούμενο όπως και τα περισσότερα έπιπλα της αγοράς σηκώνουν μέχρι 50.
4) Αλλάχτηκε η βάση στήριξης της TV του καινούργιου επίπλου 2 φόρες διότι η πλάτη της 60αρας παίρνει 4 βίδες στήριξης αντι 6 της 50αρας σε διάσταση 85Χ50.
Όποτε νεα παράγγελλια στην Ιταλία ωστε να κατασκευαστεί και να έρθει η κατάλληλη βάση.

Σε ανθρώπινο δυναμικό επιστρατεύτηκε ο άκρως εμπιστοσύνης Μανώλης Καστρουνης που αποκλειστικά και μόνο χάρη στην εμπειρία και εφευρετικότητα του στήθηκε η Plasma στο κατάλληλο ύψος .
Την εποπτεία του έργου την ανέλαβε ο Γιγας.
Με αλλά λόγια ο Μανωλης τα έκανε όλα και εμείς καθόμασταν.

Να ευχαριστήσω επίσης τον Γ. Ζερβοπουλο για την εξυπηρέτηση του στην παραλαβή της τηλεόρασης.

Last edited:
Μερικές φωτογραφείς α) από το πριν, β) κατά την διάρκεια της αλλαγής της 5090Η με την 6090Η και γ) το τώρα.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    60.9 KB · Views: 66
  • 2.jpg
    2.jpg
    49.5 KB · Views: 63
  • 4.jpg
    4.jpg
    65 KB · Views: 70
  • 6.jpg
    6.jpg
    81.3 KB · Views: 74
  • 7.jpg
    7.jpg
    57.3 KB · Views: 70
  • 10.jpg
    10.jpg
    41.5 KB · Views: 64
Μπράβο Άκη!!!....

ερώτηση: η 5090Η τι έγινε??

ΥΓ: δεν νομίζω νάναι πολιτικό σχόλιο η καρτέλλα της tv για τους ανέργους στην οθόνη της 60άρας...:chinese:

ερώτηση: η 5090Η τι έγινε??

Την πήρα εγώ για 2η να έχω όλη την γκάμα. Οταν έχεις συνηθίσει σε κορυφαία εικόνα δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα.

Παντως ακόμα θεωρείται πολύ extreme η 60άρα για τους κατασκευαστές επίπλων. Και δεν μιλάμε για κανά ελληνικό τραπεζάκι της πλάκας. Το έπιπλο είναι αυτό το οποίο είναι από τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού από αυτά που μπορούν να αντέξουν 50+ κιλά :

attachment.php

Το λέω αυτό γιατί είχαμε πρόβλημα στο κρέμασμα της τηλεόρασης με τα μπράτσα της βάσης. Το ύψος από την μία βίδα στην άλλη είναι 50 πόντους και τα μπράτσα είχαν μήκος 55 πόντους που σημαίνει ότι δεν μπορείς να παίξεις καθόλου με το ύψος της τηλεόρασης από τα μπράτσα (όπως γίνεται π.χ. σε μια 50άρα). Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πολύ χαμηλά η τηλεόραση και το ηχείο να απέχει από το έπιπλο 2-3 πόντους.

Πολύ χαμηλά.
Αυτή είναι η φωτό με την βάση όπως είναι κανονικά. Αν τα γυρίσετε ανάποδα τα μπράτσα τότε αποκτάτε ύψος στην TV.

attachment.php

Δύο ήταν οι λύσεις. Είτε τα μπράτσα να μπουν ανάποδα (για να δώσουν καβάντζα προς τα πάνω), ή να φτιαχτούν extensions στα ήδη υπάρχοντα.

Η πρώτη λύση απορρίφθηκε διότι μπαίνοντας πάνω-κάτω τα μπράτσα στην τηλεόραση δεν μπορούσαν να στηριχτούν στην μεταλλική πλάκα (οι δαγκανες ήταν ανάποδα). Ακόμα και με γύρισμα της πλάκας πάνω-κάτω δεν γινόταν να κρεμαστεί.

Εκεί επιστρατεύθηκε το Καστρουνομυαλό (μετά από ένα βάζο καφέ :food-smiley-005: ) και έφτιαξε μεταλλικά extensions, με άλλα λόγια έκανε τα μπράτσα γύρω στους 65 πόντους ούτε ώστε να σηκωθεί η τηλεόραση ψηλότερα. Και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. :Banane0:

Welcome to the 60's club Ακη :award:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    163 KB · Views: 278
Stelios26 καλοριζικη.
Και η δίκια μου ταλαιπωρία τελείωσε χθες.

Για να στηθεί σωστά μια Pioneer 6090H σε αντικατάσταση της 5090Η:
1) Πέρασαν 20 ήμερες
2) Αγοράστηκε από ebay το κάτω ηχείο διότι εδω δεν υπάρχει πουθενά.
3) Δυστυχώς αγοράστηκε εκ νέου καινούργιο έπιπλο για να κρατήσει τα 54 κιλά της πολύ βαριάς Pionner.
Το προηγούμενο όπως και τα περισσότερα έπιπλα της αγοράς σηκώνουν μέχρι 50.
4) Αλλάχτηκε η βάση στήριξης της TV του καινούργιου επίπλου 2 φόρες διότι η πλάτη της 60αρας παίρνει 4 βίδες στήριξης αντι 6 της 50αρας σε διάσταση 85Χ50.
Όποτε νεα παράγγελλια στην Ιταλία ωστε να κατασκευαστεί και να έρθει η κατάλληλη βάση.

Σε ανθρώπινο δυναμικό επιστρατεύτηκε ο άκρως εμπιστοσύνης Μανώλης Καστρουνης που αποκλειστικά και μόνο χάρη στην εμπειρία και εφευρετικότητα του στήθηκε η Plasma στο κατάλληλο ύψος .
Την εποπτεία του έργου την ανέλαβε ο Γιγας.
Με αλλά λόγια ο Μανωλης τα έκανε όλα και εμείς καθόμασταν.

Να ευχαριστήσω επίσης τον Γ. Ζερβοπουλο για την εξυπηρέτηση του στην παραλαβή της τηλεόρασης.

Ευχαριστω πολυ, καλορίζικη και σε εσενα,αν και θεώρησε παλιοσειρα εφοσον την ειχες ηδη!!
Και εμενα ειχε πολυ μανουρα γιατι μας εφυγε η πιστη να κατεβασουμε την παλια απο τον τοιχο και μετα επρεπε να κεντραρουμε την kuro στο επιπλο (θα ανεβασω φωτο να καταλαβετε τι εννοω)

Ανυπομωνω να φτασει η μερα που θα την περιλάβει ο κυριος Καστρουνης και θα την απογειωσει!!
Οχι οτι με χαλαει τωρα:worshippy::

δηλώνω μαγεμένος!!!!

5090 / 5090H
1. a.headjohn
2. AKALYPTOS
3. alefantos 2007
4. Andronidis Akis
5. antonish ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
6. Antony
7. aragorn ................................... 3 προβληματικά εικονοστοιχεία. ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
8. archbish
9. artemismatsas ...........................1 προβληματικό εικονοστοιχείο.

10. avpap
11. bergodor
12. Centrum
13. cooltsip
14. Database error
15. dbagias
16. dipsa
17. dkoron

18. ege1
19. El Chino
20. erevos
21. fgt32
22. fine68
23. forte
24. gabkon
25. geokot

26. geo02003
27. GIRIS 4
28. Iannis
29. Johnkyp111
30. kblachos ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
31. klamia71
32. kozadin
33. KuroMan

34. kyrxas
35. manolara ................................ Πρόβλημα με τον δορυφορικό δέκτη. Επισκευάστηκε
36. mikez
37. milmat
38. ncdbill
39. ngxx

40. nick peios
41. nick 2001
42. nikos.s
43. nmarkou
44. Nodens
45. notist
46. nvarsos
47. Panagiotis Pap
48. paull
49. Periklis.Demos

50. pinezas133
51. pop3
52. psarrakas

53. pz107
54. spcom
55. TASOSBLUE
56. Tasos Kal
57. tasos53

58. taurus65
59. thanosb

60. theofilos
61. theweb
62. tolakos

63. un4moa
64. vale46
65. Vama
66. VSPORT

67. zafeiros
68. zaras27
69. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
70. Αυγερινός Παπαδάκης
71. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ
72. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.
73. Θάνος Φουντάς
74. Μιχάλης Κορ.

6090H
75. Andronidis Akis
76. geodo
77. JDL9
78. LefteriS .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
79. sptdm

80. stelios26
81. Tefkros

82. tzortz63
83. VSPORT
84. WREXY ..................................... IR σε logo καναλιού
85. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

86. Παναγιώτης Μελάς

KRP-500A
87. Babis K.
........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
88. el el
89. fragoulisnaval

90. Heller ....................................... Πρόβλημα στον ήχο. Αντικαταστάθηκε
91. kgamma .................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
92. pontios .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
93. pontioskat

94. Quentin
95. Storman
96. sw1ivr

97. Tiramola ................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
98. un4moa

99. Usual suspect
100. YonVog .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

101. ZEANPAPAS
102. ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ............ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
103. ΝΤΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

KRP-600A
104. PLUTON

Και όσον άφορα το EPG, ξεκίνησε πρωτα ο αναλογικός συντονισμός και μετά ο ψηφιακός και δεν μου εμφανίζει καθόλου πληροφορίες.Ελπίζω όταν ξεκινήσει να εκπέμπει η digea να πάρει μπρος και το EPG.

Μου αρέσει που το έχω γράψει καμιά δεκαριά φορές:
Και κάτι άλλο, βασικό. Οταν με το καλό σου έχει έρθει η τηλεόραση και αφού την συνδέσεις με την κεραία, κάνε πρώτα συντονισμό του ψηφιακού δέκτη ώστε το πρώτο κανάλι που θα αποθηκεύσει στην μνήμη της η τηλεόραση να είναι ψηφιακό. Εν συνεχεία κάνε το search των καναλιών του αναλογικού δέκτη. Ετσι (σύμφωνα με την Pioneer) δεν θα έχεις το γνωστό bug με τον EPG αν δεν έχεις σκοπό να συνδέσεις και τον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης.
Ευτυχώς που θα συνδέσεις τον δορυφορικό δέκτη δυνεπώς θα δουλέψει και ο EPG.

Συνδεσα στην ΚURO ομοαξονικό καλώδιο απο δορυφορικό πιάτο στην ανάλογη υποδοχή.Για να δω (έστω και τα δωρεάν-ελευθέρα) δορυφορικά καναλια χρειάζομαι απαραίτητα irdeto module με μια καρτα μεσα?

Για να δεις τα ελεύθερα (FTA) δορυφορικά κανάλια δεν χρειάζεσαι module ή κάρτα.

Παρατήρησα οτι σε ελάχιστες περιπτώσεις που απεικονίζεται λευκή εικονα, ακούω έντονο buzzing από το panel. Αυτό θα στρώσει στην πορεία?

Οχι.....

Και επισης ενα θεμα με την κεραια μου.Οταν αναβω την TV μου εμφανιζει ενα μηνυμα περι βραχυκυκλώματος του καλωδιου της κεραιας και να το ελέγξω,το οποιο το προσπερνάω με το κουμπι exit και δεν με απασχολεί περαιτέρω.

Θα βάλεις ένα κανάλι του ψηφιακού δέκτη (π.χ. cine+, sport+...) και εν συνεχεία:

Home Menu -> Αρχικές ρυθμίσεις -> Αρχ. Ρύθμιση συστήματος -> Αρχ. Ρυθμίσεις ψηφ. δέκτη -> Εγκατάσταση -> Ψηφιακή αρχ. ρύθμιση -> Ισχύς κεραίας -> Εκτός

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ;1177902Την πήρα εγώ για 2η να έχω όλη την γκάμα. Οταν έχεις συνηθίσει σε κορυφαία εικόνα δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα. said:
υποκλίνομαι:worshippy:..

είσαι πραγματικός γίγαντας!!!

είσαι ο μοναδικός που το όνομά του θα φιγουράρει σε δύο σημεία στην λίστα των κατόχων των Kuro...και στις 5090Η(αντί για του Άκη) και στις 6090Η!!!

παρακαλώ τον Κώστα να φροντίσει...:smash:

Last edited:
Δυστηχως δεν προλαβα να παρω πρωτοβουλια για τον σνυτονισμο γιατί μιλαγα στο τηλ και το ξεκινησε ο τεχνικος......τεσπα αφου λυνετε δεν υπαρχει προβλημα....

Με ενοχλει λιγο με το buzz οταν δειχνει λευκο αλλα δεν ειναι αρκετο να με στεναχωρησει....

thanx και για την λυση της κεραιας!!!!

5090 / 5090H
1. a.headjohn
2. AKALYPTOS
3. alefantos 2007
4. antonish ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
5. Antony
6. aragorn ................................... 3 προβληματικά εικονοστοιχεία. ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
7. archbish
8. artemismatsas ...........................1 προβληματικό εικονοστοιχείο.

9. avpap
10. bergodor
11. Centrum
12. cooltsip
13. Database error
14. dbagias
15. dipsa
16. dkoron

17. ege1
18. El Chino
19. erevos
20. fgt32
21. fine68
22. forte
23. gabkon
24. geokot

25. geo02003
26. GIRIS 4
27. Iannis
28. Johnkyp111
29. kblachos ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
30. klamia71
31. kozadin
32. KuroMan

33. kyrxas
34. manolara ................................ Πρόβλημα με τον δορυφορικό δέκτη. Επισκευάστηκε
35. mikez
36. milmat
37. ncdbill
38. ngxx

39. nick peios
40. nick 2001
41. nikos.s
42. nmarkou
43. Nodens
44. notist
45. nvarsos
46. Panagiotis Pap
47. paull
48. Periklis.Demos

49. pinezas133
50. pop3
51. psarrakas

52. pz107
53. spcom
54. TASOSBLUE
55. Tasos Kal
56. tasos53

57. taurus65
58. thanosb

59. theofilos
60. theweb
61. tolakos

62. un4moa
63. vale46
64. Vama
65. VSPORT

66. zafeiros
67. zaras27
68. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
69. Αυγερινός Παπαδάκης
70. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ
71. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.
72. Θάνος Φουντάς
73. Μιχάλης Κορ.

74. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

6090H
75. Andronidis Akis
76. geodo
77. JDL9
78. LefteriS .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
79. sptdm

80. stelios26
81. Tefkros

82. tzortz63
83. VSPORT
84. WREXY ..................................... IR σε logo καναλιού
85. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

86. Παναγιώτης Μελάς

KRP-500A
87. Babis K.
........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
88. el el
89. fragoulisnaval

90. Heller ....................................... Πρόβλημα στον ήχο. Αντικαταστάθηκε
91. kgamma .................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
92. pontios .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
93. pontioskat

94. Quentin
95. Storman
96. sw1ivr

97. Tiramola ................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
98. un4moa

99. Usual suspect
100. YonVog .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

101. ZEANPAPAS
102. ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ............ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
103. ΝΤΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

KRP-600A
104. PLUTON

καλησπερα σε ολους. θα μπορουσα πραγματικα να γραψω εκθεση για το τι εχω περασει για να παρω καινουργια tv αλλα θα ξεκινησω με τα βασικα για αρχη! πανω που ημουν ετοιμος για αγορα τηλεορασης συγκεκριμενα lg infinia 8500 με ενημερωσε ο yperion(που σεβομαι απολυτα τις γνωσεις του) οτι εχει παρουσιασει προβλημα (zone banding). ο κολλητος μου μου ειχε πει για μια kyro σε καταστημα που την εχει πανω απο χρονο σε κουτα κλειστη 1670ευρω!! και παω μετα απο καποιο διαστημα να τσεκαρω. Προκειται για την PDP-Lx 5090H. Ηταν κλεισμενη σε κουτα. Ρωταω τον υπαλληλο αν εχει ανοιχτει ποτε. Μου λεει οχι καθολου και η τιμη της ηταν 2500 χωρις φπα. Απλα πολιτικη της εταιριας ειναι ενα προιον παλιο που δεν το ξαναφερνουνε να το πουλανε σε τιμη κοστους. Η τηλεοραση οντως δεν εχει ανοιχτει, σφραγισμενη στην κουτα της και η τιμη της ειναι 1670 χωρις ηχεια και βαση. Η εγγυση μου ειπαν ειναι 2χρονια και με την αποδειξη στην αντιπροσωπεια. Δεν την εχω δει ποτε live ουτε και καμια kuro αλλα κατεληξα στο να πληρωσω 200 ευρω προκαταβολη και να ειμαι κατοχος της απο παρασκευη. Ξερω.. Τα παιχνιδια(π.χ ps3) τα ξεχναω και μαλλον αποκλειστικα απο λαπτοπ. Ειλικρινα ελπιζω να με αποζημιωσει η εικονα της. Πλασμα δεν ειχα ποτε και στη θεση που θα παρει υπαρχει μια crt 28σονυ. Απλα θελω να με βοηθησετε γιατι δεν ξερω τιποτα απο στρωσιματα και burn in. παντελως ασχετος! Ειμαι ηδη αρκετα αγχωμενος αλλα με την καλη εννοια!! ευχαριστω για το χρονο σας, μιχαλης.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

καλησπερα σε ολους. θα μπορουσα πραγματικα να γραψω εκθεση για το τι εχω περασει για να παρω καινουργια tv αλλα θα ξεκινησω με τα βασικα για αρχη! πανω που ημουν ετοιμος για αγορα τηλεορασης συγκεκριμενα lg infinia 8500 με ενημερωσε ο yperion(που σεβομαι απολυτα τις γνωσεις του) οτι εχει παρουσιασει προβλημα (zone banding). ο κολλητος μου μου ειχε πει για μια kyro σε καταστημα που την εχει πανω απο χρονο σε κουτα κλειστη 1670ευρω!! και παω μετα απο καποιο διαστημα να τσεκαρω. Προκειται για την PDP-Lx 5090H. Ηταν κλεισμενη σε κουτα. Ρωταω τον υπαλληλο αν εχει ανοιχτει ποτε. Μου λεει οχι καθολου και η τιμη της ηταν 2500 χωρις φπα. Απλα πολιτικη της εταιριας ειναι ενα προιον παλιο που δεν το ξαναφερνουνε να το πουλανε σε τιμη κοστους. Η τηλεοραση οντως δεν εχει ανοιχτει, σφραγισμενη στην κουτα της και η τιμη της ειναι 1670 χωρις ηχεια και βαση. Η εγγυση μου ειπαν ειναι 2χρονια και με την αποδειξη στην αντιπροσωπεια. Δεν την εχω δει ποτε live ουτε και καμια kuro αλλα κατεληξα στο να πληρωσω 200 ευρω προκαταβολη και να ειμαι κατοχος της απο παρασκευη. Ξερω.. Τα παιχνιδια(π.χ ps3) τα ξεχναω και μαλλον αποκλειστικα απο λαπτοπ. Ειλικρινα ελπιζω να με αποζημιωσει η εικονα της. Πλασμα δεν ειχα ποτε και στη θεση που θα παρει υπαρχει μια crt 28σονυ. Απλα θελω να με βοηθησετε γιατι δεν ξερω τιποτα απο στρωσιματα και burn in. παντελως ασχετος! Ειμαι ηδη αρκετα αγχωμενος αλλα με την καλη εννοια!! ευχαριστω για το χρονο σας, μιχαλης.

Φιλε Καλοριζικη και καλοθεατη!
Μην εχεις αγχος, ολα θα πανε μονα τους!
Δεν χρειαζονται ιδιεταιρα πραγματα, αλλα για να εισαι πιο καλυμμενος διαβασε το Thread της Kuro (αυτο που γραφουμε δηλαδη) και θα καλυφθεις!
Πηρες αν οχι την καλυτερη , μια απο τις καλυτερες Tv που εχουν ποτε κατασκευαστει!
θα σε μαγεψει!
Τελος σου συμβουλευω να επικοινωνησεις με τον Κυριο Μανωλη Καστρουνη και ολα (Συμβουλες, Calibrating , Στησιμο) θα στα αναλαβει εκεινος!
Και παλι καλοριζικη και καλως ηρθες στο KURO Club!!!!!!:music-smiley-005:

Αν χρειαστεις το τηλ Του Κυριου Καστρουνη θα στο στειλω με PM

@blind guardian
Μπορεις να μου στειλεις κι εμενα τον αρ. τηλ του Μανωλη?
Ευχαριστω προκαταβολικα!