portishead_28
New member
εντωμεταξυ εχω συνδεσει και ενα dvd μεσω scart. Μαλλον αυτο ειναι. ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
εντωμεταξυ εχω συνδεσει και ενα dvd μεσω scart. Μαλλον αυτο ειναι. ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
καλησπερα!σας γραφω για να σας μεταφερω την τρελα που επαθα με την εικονα της kuro tou portihead!εγω ενας φανατικος της τεχνολογιας lcd προσκηνω:music-smiley-005:την τεχνολογια της kuro!το απολυτο μαυρο σε συνδυασμο με την εκπληκτικη ευκρινεια και κινηση σε ολα τα αρχεια που τις δωσαμε και τα επαιζε "παροτι μολις στρωθηκε" λες και ο σκηνοθετης της εγραψε για kuro!ανυπομονω να με ξαναφωναξεις σπιτι σου μαικ!ΥΓ αληθεια με το isf calibration δεν τολμω να ρωτησω ποσο καλυτερα ειναι ολα!!!να τις χαιρεστε ολοι και βεβαια κλαιω ηδη ολα τα λεφτα που εχω ξοδεψει ως τωρα
καλησπερα!σας γραφω για να σας μεταφερω την τρελα που επαθα με την εικονα της kuro tou portihead!εγω ενας φανατικος της τεχνολογιας lcd προσκηνω:music-smiley-005:την τεχνολογια της kuro!το απολυτο μαυρο σε συνδυασμο με την εκπληκτικη ευκρινεια και κινηση σε ολα τα αρχεια που τις δωσαμε και τα επαιζε "παροτι μολις στρωθηκε" λες και ο σκηνοθετης της εγραψε για kuro!ανυπομονω να με ξαναφωναξεις σπιτι σου μαικ!ΥΓ αληθεια με το isf calibration δεν τολμω να ρωτησω ποσο καλυτερα ειναι ολα!!!να τις χαιρεστε ολοι και βεβαια κλαιω ηδη ολα τα λεφτα που εχω ξοδεψει ως τωρα
ΥΓ αληθεια με το isf calibration δεν τολμω να ρωτησω ποσο καλυτερα ειναι ολα!!!
Καλορίζικη και από εμένα.
Αναφορικά με αυτό
απλά μια δοκιμή θα σε πείσει.:music-smiley-005:
Καλορίζικη και από εμένα.
Αναφορικά με αυτό
απλά μια δοκιμή θα σε πείσει.:music-smiley-005:
.......Αρχικό σετάπ της συσκευής. Εδώ πρέπει διευκρινήσω ότι ακολούθησα τη συμβουλή του Κώστα του Βλάχου (όπως τον είχαν συμβουλέψει από την Intersys), και έκανα πρώτα αυτόματη αναζήτηση ΜΟΝΟ των ψηφιακών καναλιών της ΕΡΤ, ώστε να μπορεί να δουλέψει το EPG, και μετά έκανα χειροκίνητα την αυτόματη αναζήτηση των αναλογικών καναλιών. Παρ' όλα αυτά το EPG δεν δουλεύει, μου δείχνει δηλαδή άδεια νταμάκια.
Μπορείτε αν θελετε να με προσθέσετε στην λίστα των κατόχων 5090.
και μια ερωτηση:
θα συνδέσω τον ενισχυτή μου (lx 82) στην τηλεόραση και ολα τα υπόλοιπα( ηχεία και players) πάνω στον ενισχυτή. υπαρχει τρόπος όταν ανοίγω την τηλεόραση να δω κάποιο κανάλι να περνάει ο ήχος μέσα από τον ενισχυτή και να ακούγεται από τα ηχεία ( ώστε να γλυτώσω τα αντιαισθητικά συνοδά ηχεία) η αυτό γίνεται μόνο με hdmi 1.4?
υπαρχει τρόπος όταν ανοίγω την τηλεόραση να δω κάποιο κανάλι να περνάει ο ήχος μέσα από τον ενισχυτή και να ακούγεται από τα ηχεία
στην εισαγωγη του predator, ο νυχτερινός ουρανός δεν είναι τόσο μαύρος όσο το πλαίσιο της τν αλλα ίσως φταίει οτι ήταν αρυθμιστη
Να πω και γω δυο λόγια, αν και πλέον πιο πολύ κουραστικός γίνομαι παρά εισφέρω κατι νέο...
Ως έπιπλο ειναι πανέμορφη και δεν συγκρίνεται ούτε με τηλεοράσεις πάχους 0.1 χιλ.
Ως εικόνα δεν αφήνει περιθώριο για να πεις ότι κάτι σου λείπει.. μετάνιωσα ήδη που δεν πήρα την 60αρα αλλά τα χρήματα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για εμένα.
Συγκρινόμενη με lcd των 3.000 σε dvd ειναι καλυτερη όταν τα φώτα είναι ανοιχτά και πάρα πολύ καλύτερη οταν τα φωτα κλείνουν.
στην εισαγωγη του predator, ο νυχτερινός ουρανός δεν είναι τόσο μαύρος όσο το πλαίσιο της τν αλλα ίσως φταίει οτι ήταν αρυθμιστη και σε τυχαια θυρα αλλα και παλι στην lcd και με κλειστα τα φωτα η συγκεκριμένη εικόνα δείχνει αρκετά χειρότερα.
αν έχει κανείς βάση για 50αρα και δεν του χρειάζεται την αγοράζω
επιπλέον το οριζοντιο ηχειο δεν μου χρειάζεται οπότε όποιος το θελει pm
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.