stelios26
Senior Member
- 5 June 2009
- 514
Ακριβώς αυτά έβλεπε το παιδί στην αγγλία. Στα αγγλικά ΑV forums το διάβασα. Πάντως οι τεχνικοί στην αγγλία λένε να μην κοιτάς TV σε τελείως σκοτάδι. Πρέπει να υπάρχει λίγοι φωτεινότητα μέσα στο δωμάτιο γιατί τα ματια δεν προλαβαίνουν να κάνουν ρεγουλάρισμα που χρειάζεται όταν βλέπεις σκοτεινά πλανα και φωτεινά πλανα και δεν βλέπουμε σωστά την εικονα.
Αυτο εχω καταλαβει και εγω.Απο πολυ φωτεινες σκηνες σε πολυ σκοτεινες υπαρχει ενα πολυ μικρο διαστημα προσαρμογης του ματιού!
Πάντως παιδιά η συγκεκριμένη περίπτωση βρισκτεται στα όρια λογικής παραλογισμού! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έκαναν πουλάκια τα μάτια μου και να ταλαιπωρούμαστε άδικα!Το μονό που μπορώ να κάνω είναι υπομονή μέχρι να πάρω το blu ray player και να έρθει ο Μανώλης.
Last edited: