Pioneer Kuro 9th generation

Ακριβώς αυτά έβλεπε το παιδί στην αγγλία. Στα αγγλικά ΑV forums το διάβασα. Πάντως οι τεχνικοί στην αγγλία λένε να μην κοιτάς TV σε τελείως σκοτάδι. Πρέπει να υπάρχει λίγοι φωτεινότητα μέσα στο δωμάτιο γιατί τα ματια δεν προλαβαίνουν να κάνουν ρεγουλάρισμα που χρειάζεται όταν βλέπεις σκοτεινά πλανα και φωτεινά πλανα και δεν βλέπουμε σωστά την εικονα.

Αυτο εχω καταλαβει και εγω.Απο πολυ φωτεινες σκηνες σε πολυ σκοτεινες υπαρχει ενα πολυ μικρο διαστημα προσαρμογης του ματιού!

Πάντως παιδιά η συγκεκριμένη περίπτωση βρισκτεται στα όρια λογικής παραλογισμού! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έκαναν πουλάκια τα μάτια μου και να ταλαιπωρούμαστε άδικα!Το μονό που μπορώ να κάνω είναι υπομονή μέχρι να πάρω το blu ray player και να έρθει ο Μανώλης.

Last edited:
Δημήτρη το έχω τσεκάρει πολλές φορές όσων άφορα τις ρυθμίσεις και είναι όλα εντάξει.Πραγματικά δεν μπορώ να σου δώσω ειλικρινή απάντηση γιατί από την στιγμή που μπήκε στο μυαλό, μπορώ να πω ότι η αντικειμενικότητα πήγε περίπατο!η αλήθεια πάντως είναι ότι στο ταινία και στο κανονικό η εικόνα αλλάζει πλήρως. είναι πιο σκοτεινή,πιο ξεπλυμενα τα χρώματα,και χάνει σε ανάλυσή θα έλεγα.

Αυτο εχω καταλαβει και εγω.Απο πολυ φωτεινες σκηνες σε πολυ σκοτεινες υπαρχει ενα πολυ μικρο διαστημα προσαρμογης του ματιού!

Πάντως παιδιά η συγκεκριμένη περίπτωση βρισκτεται στα όρια λογικής παραλογισμού! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έκαναν πουλάκια τα μάτια μου και να ταλαιπωρούμαστε άδικα!Το μονό που μπορώ να κάνω είναι υπομονή μέχρι να πάρω το blu ray player και να έρθει ο Μανώλης.

οποτε μην το παιδευεις τσαμπα.περιμενε τον Μανωλη...

Αν ήταν μονο σε εκείνα τα δυο έργα τότε μάλλον ήταν τα έργα. Η μαύρες μπάρες, η πάνω και η κάτω, και αυτές είχαν την κοκκινάδα, η μονο η εικόνα του έργοu? Αν μονο η εικόνα του έργοu τότε το πρόβλημα λύθηκε και είναι το έργο

Ααα, και με αλλο τεστ μπορει να το διαπίστωσης. Το βραδυ, με full σκοτάδι στο δωμάτιο, άναψε την TV σου και βάλε ένα input που το έχεις κενό. Εκεί η TV δείχνει το πιο μαύρο της. Κοίτα αν βλέπεις την κοκκινάδα. Αν όχι, τότε δεν φταίει η κούρο.

στην 5090Η,αφαιρω καποια αγαπημενα για να αδειασει λιγο χωρος.
μολις παω να περασω καποιο αλλο που θελω,μου λεει οτι τα αγαπημενα ειναι φουλ...
μας πως ειναι φουλ αφου εχω αδειασει 6-7 θεσεις...?

Δοκίμασε μόλις αφαιρέσεις τα 6-7 favorites, να κλείσεις απ' τον διακόπτη την τηλεόραση. Εν συνεχεία μόλις την ξανανοίξεις πέρασε τα νέα favorites.

Ααα, και με αλλο τεστ μπορει να το διαπίστωσης. Το βραδυ, με full σκοτάδι στο δωμάτιο, άναψε την TV σου και βάλε ένα input που το έχεις κενό. Εκεί η TV δείχνει το πιο μαύρο της. Κοίτα αν βλέπεις την κοκκινάδα. Αν όχι, τότε δεν φταίει η κούρο.

Το εχω κανει και ειναι μαυρο δεν εχει κοκκιναδα!

βρηκα την λυση με την ταξινομηση μονο των ψηφιακων,αλλα..
παω μενου>αρχικες ρυθμισεις>αρχ.ρυθμιση αγαπημενων>ολα
με το οκ ομως,εμφανιζονται πρωτα τα αγαπημενα και οχι η λιστα των ψηφιακων,παροτι ειμαι γυρισμενος στα ψηφιακα.
θελει οκ και 2 φορες αριστερα για να σε παει στα ψηφιακα.

wrexy φανταζεσαι εγω σα γαβρος αντι για κοκκιναδα να βλεπα πρασιναδα???? αμεσως για πουλημα θα την εβαζα!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

wrexy το σαββατο θα κατεβεις ρεσυ στο συγκριτικο?????

στην 5090Η,αφαιρω καποια αγαπημενα για να αδειασει λιγο χωρος.
μολις παω να περασω καποιο αλλο που θελω,μου λεει οτι τα αγαπημενα ειναι φουλ...
μας πως ειναι φουλ αφου εχω αδειασει 6-7 θεσεις...?

με το οκ ομως,εμφανιζονται πρωτα τα αγαπημενα και οχι η λιστα των ψηφιακων,παροτι ειμαι γυρισμενος στα ψηφιακα.

να δοκιμασα να της περασω το firmware που κυκλοφορει απο τον 6/2009 μηπως και ξεκολλησει?το εχει περασει κανεις?

wrexy φανταζεσαι εγω σα γαβρος αντι για κοκκιναδα να βλεπα πρασιναδα???? αμεσως για πουλημα θα την εβαζα!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

wrexy το σαββατο θα κατεβεις ρεσυ στο συγκριτικο?????

Και εγω κοκκιναδα αντι για πρασιναδα θελω να βλεπω.

Πρεπει να παω Ζακυνθο η το Σαββατο η την Κυριακη. Αν παω Κυριακη Ζακυνθο θα ερθω στο συγκριτικο το Σαββατο.

εδω δεν μπορω να βρω ακρη.εχω μηδενισει τα παντα απο επιγειο και δορυφορικο δεκτη,αλλα το "αγαπημενα" επιμενει να εμφανιζεται οταν παταω οκ.αφου εχω ρυθμισει απο το μενου
αρχικες ρυθμισεις>αρχ.ρυθμισηαγαπημενων>ολα,
δεν θα επρεπε να μου εμφανιζει την λιστα που εμεινα τελευταια?
μπορει να το τσεκαρει καποιος?

Γεια σας!θέλω να μεταφέρω την kouro με το αυτοκίνητο,στο πίσω κάθισμα,έχει πρόβλημα?επίδη θα βρίσκετε με γωνία 45 μοίρες για 5 ώρες.Η οθόνη να κοιτάει προς τα επάνω ή προς τα κάτω?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Γειά σας. Είμαι κάτοχος της 5090h.
Έχω συνδεδεμένο το δέκτη panasat της nova στην είσοδο Scart της τηλεόρασης. Κάθε χειρισμός πραγματοποιείται από το τηλεκοντρόλ της nova.

Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης αντικαθιστώντας πλήρως το τηλεκοντρόλ της nova.

Αν έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο θέμα παρακαλώ υποδείξτε μου το σχετικό Post.

Ευχαριστώ.

Γειά σας. Είμαι κάτοχος της 5090h.
Έχω συνδεδεμένο το δέκτη panasat της nova στην είσοδο Scart της τηλεόρασης. Κάθε χειρισμός πραγματοποιείται από το τηλεκοντρόλ της nova.

Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης αντικαθιστώντας πλήρως το τηλεκοντρόλ της nova.

Αν έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο θέμα παρακαλώ υποδείξτε μου το σχετικό Post.

Ευχαριστώ.

στην τελευταια σελιδα του μανιουαλ,υπαρχουν οι κωδικοι των συσκευων που μπορει να παρει το κοντρολ της τιβι.
δυσκολο να υπαρχει,αλλα δεν χανεις τιποτε να το ψαξεις.