H οπτική έξοδος της kuro δίνει πολυκάναλο ήχο Dolby Digital από τον ενσωματωμένο ψηφιακό και δορυφορικό της δέκτη (αρκεί στο menu ήχου της τηλεόρασης να επιλέξουμε Dolby Digital και όχι PCM). Αυτό ισχύει βέβαια για όσα κανάλια εκπέμπουν πολυκάναλο Dolby Digital ήχο. Αλλιώς δίνει δικάναλο (stereo) ήχο. Και φυσικά δικάναλος ήχος εξέρχεται και απ' τον αναλογικό δέκτη της.
Οταν γίνεται αναπαραγωγή ήχου από συνδεδεμένη με HDMI συσκευή, τότε στην οπτική έξοδο εξέρχεται δικάναλο PCM.
Αυτά.....
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!
Όντας ευτυχής κάτοχος μιας 5090Η (εδώ και δυο χρόνια περίπου), γράφτηκα στο φόρουμ, ψάχνοντας να βρω λύση στο πρόβλημά μου (μάλλον σε δύο!)
1) Γιατί στην ψηφιακή σάρωση βρίσκω μόνο τα 8 κανάλια της DIGEA? δε μπορώ να βγάλω άκρη ρε παιδιά, αν και έχω διαβάσει εδώ και δυο μέρες, σχεδόν όλες τις σελίδες αυτού του thread! Αγόρασα τις προάλλες μια 19 samsung και με ένα αυτόματο σκανάρισμα, έβγαλε τα πάντα όλα!!!
2) Μήπως ξέρετε τι ρύθμιση θα έπρεπε να κάνω ώστε να μην θολώνουν οι τίτλοι ειδήσεων που περνάνε κατά τη διάρκεια εκπομπών (πχ στο STAR)???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια θελήσετε να μου προσφέρετε,
Νίκος
ΥΓ1. Μπορείτε να προσθέσετε κι εμένα στη λίστα των κατόχων
ΥΓ2. Υπάρχει δυνατότητα να μου στείλετε το τηλ του κ. Μανώλη για καλιμπράρισμα? Αν δεν είναι πολύ ακριβά, τουλάχιστον να δω διαφορά στην εικόνα για 11 μήνες (μέχρι την καταστροφή που έχουν προβλέψει οι Μάγια!!!!!). Δεν την έχω πειράξει καθόλου, έχει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ουσιαστικά
2) Μήπως ξέρετε τι ρύθμιση θα έπρεπε να κάνω ώστε να μην θολώνουν οι τίτλοι ειδήσεων που περνάνε κατά τη διάρκεια εκπομπών (πχ στο STAR)???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια θελήσετε να μου προσφέρετε,
Νίκος
αλλαξε τον ρυθμο ανανεωσης της τηλεορασης.
στις ρυθμισεις>επιλογες εχει καπου μια ρυθμιση με 3 κλιμακες.(δεν την θυμαμαι τωρα)
οταν βλεπεις τηλεοπτικο προγραμμα θα το εχεις στο 2 και οταν παιζεις υλικο υψηλης αναλυσης(br,mkv..)θα το εχεις στο 3.
update:πρεπει να ειναι home menu>option>drivemode
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.