Pioneer Kuro 9th generation

Υπάρχει κάποια εκτίμηση για την ανομοιομορφία στις τιμές του λευκού (την διακύμανση των 4 cd/m2); Πήρατε πολλαπλές μετρήσεις για το ίδιο λευκό τετράγωνο;
Είναι ανομοιομορφία του πάνελ, ή διακύμανση λόγο APL;

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Κώστα, τα 173 nits είναι, φαντάζομαι, σε windowed πατερνάκι?

Ναι Γιάννη.....

Προφανώς, και σημαντικά μικρότερο από 50% (που δίνει 92). Φαντάζομαι 13%;

Ετσι νομίζω. Αλλά ας περιμένουμε καλύτερα να απαντήσει ο Μανώλης....

Last edited:
Παρατηρησα χθες οτι στο κομπιουτερ της tv δεν πατιεται το πληκτρο home menu.εχει τυχει σε αλλον?

Τι εννοείς λέγοντας δεν πατιέται; Δεν αποκρίνεται η TV στην εντολή; ή το πλήκτρο έχει κοκκαλώσει και θέλει σφυρί; :smash:

Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιου είδους πρόβλημα.

αυτο ειναι κατι το οποιο εχω και εγω αναρωτηθει,γιατι χειριζονται πολλοι το τηλεκοντρολ(συμπεριλαμβανομενων και παιδιων)χωρις την δεουσα προσοχη.
αν μας χαλασει το τηλεκοντρολ,τι κανουμε?αγοραζουμε αλλο καινουργιο(υπαρχει?) ή μενουμε με το υπαρχον?

αυτο ειναι κατι το οποιο εχω και εγω αναρωτηθει,γιατι χειριζονται πολλοι το τηλεκοντρολ(συμπεριλαμβανομενων και παιδιων)χωρις την δεουσα προσοχη.
αν μας χαλασει το τηλεκοντρολ,τι κανουμε?αγοραζουμε αλλο καινουργιο(υπαρχει?) ή μενουμε με το υπαρχον?

http://www.avukltd.com/remotecontrolsearch.php?action=send_details&item_id=582499

http://www.remotecontrolshop.co.uk/product/Pioneer_AXD-1562-original__rc582498.html

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Τι εννοείς λέγοντας δεν πατιέται; Δεν αποκρίνεται η TV στην εντολή; ή το πλήκτρο έχει κοκκαλώσει και θέλει σφυρί; :smash:

Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιου είδους πρόβλημα.

αλλες φορες δινει εντολη και αλλες οχι.τωρα που γυρισα απο τη δουλεια δεν πιανανε με τη πρωτη και τα υπολοιπα πληκτρα.το εχω παει σε εναν ηλεκτρονικο να το δει.με ρωτησε αν το εχω καθαρισει ποτε.θα παω σε λιγο να το παρω να δω τι θα μου πει και θα σας ενημερωσω

το πηρα απο τον ηλεκτρονικο.στο μαγαζι του δουλευε κανονικα και μολις πηγα σπιτι παλι τα ιδια.αυτος μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι αλλο.θα το δωσω σε ενα φιλο που ξερει μηπως μπορεσει και το φτιαξει.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

το πηρα απο τον ηλεκτρονικο.στο μαγαζι του δουλευε κανονικα και μολις πηγα σπιτι παλι τα ιδια.αυτος μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι αλλο.θα το δωσω σε ενα φιλο που ξερει μηπως μπορεσει και το φτιαξει.

Νίκο μόνο στης pioneer είναι το πρόβλημα? Μήπως έχεις γενικά κάποια παρεμβολή? Εάν στον τεχνικό δούλευε κανονικά μήπως δεν είναι το remote?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

μονο σε αυτο το χειριστηριο εγινε.το πηγα σε ενα φιλο και μου το ανοιξε.μου καθαρισε τη πλακετουλα με ενα υγρο και δουλευει αστερι παλι.μαλλον ο αλλος δεν το ανοιξε καθολου γιατι για να ανοιξει ειναι λιγο δυσκολο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

καλημερα σε ολους,
μετα απο πολυ καιρο , η kuro 5090h και εδω και μια εβδομαδα παρουσιαζει προβλημα με την εκκινηση, 3 στις 4 φορες δεν αναβει και το μπλε λαμπακι αναβοσβηνει 8 φορες και τελος. στο διαδικτυο αναφερεται ως βλαβη ενος εξαρτηματος input/audio pcb η κατι τετοιο.
με δεδομενο οτι εταιρεια πια δεν υπαρχει, θα ηθελα τη βοηθεια σας και την υποδειξη ενος τεχνικου.
αν το ποστ ειναι σε λαθος ενοτητα παρακαλω τον διαχειριστη να το μεταφερει οπου αυτος κρινει και αν ειναι αντιθετο με τους ορους του φορουμ η υποδειξη συγκεκριμενου ατομου, οποιος μπορει ας μου στειλει p.m.

ευχαριστω

Η εταιρία υπάρχει, και δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις πρώτα στον αντιπρόσωπο ή στο επίσημο σέρβις.
Πόσες ώρες έχει κλείσει η κούρο σου;