Pioneer Kuro 9th generation

την συγκεκριμενη(ST60) δεν την εχω δει,αλλα η αληθεια ειναι,οτι οποια τηλεοραση σε φιλους ή γνωστους εχω συγκρινει,υπαρχει οντως μια διαφορα.
συνηθεια,αληθεια,καψουρα,δεν ξερω....το μοναδικο μειον που θα της εβαζα,ειναι η κινηση,οπου οι νεες tv(συνηθως ακριβα μοντελα)εχουν βελτιωθει πολυ σε σχεση με την γενια της Pioneer.
δεν ειναι αλλωστε τυχαιο,που μεχρι και σημερα θεωρηται σημειο αναφορας σε πολλα τεστ και μαλιστα σε μια τηλεοραση που ειναι 5ετιας....!

αντιμετωπίζω το κάτωθι πρόβλημα. Το power button από το τηλεκοντρόλ (φαίνεται) πως δεν δουλεύει και αναγκάζομαι να ανοίγω και να κλείνω την τηλεόραση από το κουμπί στο box (έχω την KRP-500A). Ολα τα υπόλοιπα κουμπιά λειτουργούν κανονικά. Αλλαξα μπαταρίες (μήπως και ήταν πεσμένες) αλλά πάλι το ίδιο.

Επίσης βλέπω ότι όταν πατάω οποιοδήποτε κουμπί στο τηλεκοντρόλ, τα 4 τελευταία μπλε φωτάκια (αυτά στο κάτω μέρος του τηλεκοντρόλ, που σου δείχνουν ποια συσκευή έχεις επιλέξη, δλδ TV, VCR, AVR) επίσης τρεμοαναβουν.

To έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό? Τί μπορεί να συμβάινει;;

Την ίδια έχω αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Για τα 4 φωτάκια θα το κοιτάξω το βράδυ που θα πάω σπίτι αλλά δεν νομίζω οτι τρεμοανάβουν :smile:
(Γελάω γιατί μου φάνηκε αστείο το "τρεμοανάβουν"... Ήξερα το "τρεμοσβύνουν" αλλά τώρα που το ακέφτομαι το "τρεμοανάβουν" είναι πιο αισιόδοξο. :ernaehrung004:
Εννοείται οτι έχεις επιλέξει TV μην λέμε τα αυτονόητα.

Την ίδια έχω αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Για τα 4 φωτάκια θα το κοιτάξω το βράδυ που θα πάω σπίτι αλλά δεν νομίζω οτι τρεμοανάβουν :smile:
(Γελάω γιατί μου φάνηκε αστείο το "τρεμοανάβουν"... Ήξερα το "τρεμοσβύνουν" αλλά τώρα που το ακέφτομαι το "τρεμοανάβουν" είναι πιο αισιόδοξο. :ernaehrung004:
Εννοείται οτι έχεις επιλέξει TV μην λέμε τα αυτονόητα.

Εννοείται οτι έχω επιλέξει TV....απλάου φαίνεται παράξενο. Μήπως να άλλαζα ξανά μπαταρίες;;;

Mαλλον αμα πιανουν τα χερια σου, να το ανοιξεις και να καθαρισεις τις επαφες...(οχι της μπαταριας)

Τσεκαρε το καλωδιο που συνδεει τον δεκτη με το πανελ

Αυτό να το κάνεις... Αν δεν κουμπώνει σωστά μπορεί να σε τρελάνει.
Το είχα πάθει μια φορά κι έγινε ο χαμός από μπλέ φωτάκια που ανβόσβυναν στην οθόνη και νόμιζα οτι τα είχε παίξει.

Παίδες καλημέρα, είναι κανείς που βλέπει δορυφορικά με την Pioneer 5090H ?
Έχω 2 χρόνια να τη δουλέψω έτσι και ξέχασα τις ρυθμίσεις, μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?
Έχω στην ταράτσα 2 πιάτα που σημαδεύουν Hotbird & Astra αλλά κανάλια δεν μου βρίσκει , please help me !

Τσεκαρε το καλωδιο που συνδεει τον δεκτη με το πανελ

Τσέκαρα το καλώδιο, είναι ΟΚ

Mαλλον αμα πιανουν τα χερια σου, να το ανοιξεις και να καθαρισεις τις επαφες...(οχι της μπαταριας)

Πώς ανοίγει το τηλεκοντρόλ, Μόνο δύο βίδες στο κάτω μέρος του βρήκα..... Αυτές ξεβιδώνω?

Χαιρετώ τους φίλους του φορουμ.
Είμαι ένας άτυχος όπως φαίνεται κάτοχος της kuro 5090h αγορασμένης το 2009 διαβάζοντας τα ποστ παλαιότερων χρηστών του φόρουμ.
Εμφανίζει 2 προβλήματα ταυτόχρονα που έχουν ξαναπαρουσιαστεί και σε άλλους φίλους του φορουμ.
Συγκεκριμένα :
1) αν λειτουργήσει μία ώρα το πολύ και την κλείσεις είτε από το τηλεχειριστήριο είτε από το κουμπί που έχει από κάτω η μονάδα δεν ξανανοίγει παρα μόνο αν μείνει εκτός λειτουργίας για ώρες. ( εμφανίζει το blue led το οποίο αναβοσβήνει 8 φορες )
2) έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο πάνω μέρος του πάνελ κόκκινες κηλίδες.

Από όσα διάβασα στο φόρουμ έχω προετοιμαστεί για τα χειρότερα όσο αναφορά το κόστος επισκευής της.
Η intersys με την οποία επικοινώνησα θέλει 70 ευρώ μόνο για να την κοιτάξει και δεν θα τα λυπούμουν τα χρήματα αυτά αν το εκτιμώμενο κόστος (από όσα έχω διαβάσει το υπολογίζω, η intersys δεν μπήκε καν στην διαδικασία να μου δώσει έστω μία ιδέα προκειμένου να γλυτώσω έστω τα 70 παρότι τηλεφωνικά τους είπα τα συμπτώματα)
δεν άγγιζε 4ψήφιο νούμερο.

ζητώ λοιπόν αν γνωρίζει κάποιος από το φόρουμ κάποιον τεχνικό εμπιστοσύνης να γλιτώσουμε ότι γίνεται. Είναι κρίμα 2500 που κόστιζε να πάνε άκλαφτα.

ευχαριστώ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Για το 1ο όπως και εγώ και αρκετοί το αντιμετωπίσαμε με πολύ καλό τεχνικό ,οπότε ξέχνα την intersys .Μη φοβάσαι φτιάχνεται εύκολα και με μικρό κόστος .

Για το 2ο ας μιλήσουν οι ειδικοί της εικόνας

ωωωωχχχχ...φτιαξε μας Πασχαλιατικα..
εαν εχεις τις ιδιες περιπτωσεις με τα υπολοιπα παιδια,περνας το 500αρικο..
αυτο που αναφερεις ειναι κατα 99% πλακετα.οποτε και τεχνικος να βρεθει,παλι απο αυτους θα πρεπει να την αγορασει.
δεν ξερω φιλε μου...προσωπικα εχω πει,οτι εαν μου εμφανισει τετοιο θεμα,θα την χαιρετησω και με τα 600 που θελουν,θα παρω μια αλλη(σαφως βεβαια κατωτερων δυνατοτητων)απλα για να κανω την δουλεια μου.
600αρα σε τιβι 3 χρονων με-μεγαλο-κινδυνο να εμφανισει κατι αλλο στην πορεια,δεν τα δινω...

Για το 1ο όπως και εγώ και αρκετοί το αντιμετωπίσαμε με πολύ καλό τεχνικό ,οπότε ξέχνα την intersys .Μη φοβάσαι φτιάχνεται εύκολα και με μικρό κόστος .

Για το 2ο ας μιλήσουν οι ειδικοί της εικόνας

ελα ρε συ..?κι`αυτο που ελεγαν περι πλακετας και 600αρι..?
σορι Βαγγελη-κατι δεν θυμομουν καλα...:slapface:

Last edited by a moderator:
2 είναι τα προβλήματα που έχουν γραφτεί .Η πλακέτα και οι πυκνωτές που σκάνε .
Ο φίλος θα την πάει στον τεχνικό για να τη δει πρώτα αλλά εστιάζω ότι εχει και αυτός το ιδιο πρόβλημα σαν όλους μας και είναι οι πυκνωτές με την ψυκτρα .Ελπίζω να μην είναι πλακέτα ...

@DIMASI
"Για το 1ο όπως και εγώ και αρκετοί το αντιμετωπίσαμε με πολύ καλό τεχνικό ,οπότε ξέχνα την intersys .Μη φοβάσαι φτιάχνεται εύκολα και με μικρό κόστος ."

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον τεχνικό ?

όσο αναφορά το θέμα με τα κόκκινα στίγματα είναι κάτι που λόγω συνθηκών μπορώ να ζήσω αρκεί να........ ανοίγει όταν πατάς το κουμπί on.....:-)

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

2 είναι τα προβλήματα που έχουν γραφτεί .Η πλακέτα και οι πυκνωτές που σκάνε .
Ο φίλος θα την πάει στον τεχνικό για να τη δει πρώτα αλλά εστιάζω ότι εχει και αυτός το ιδιο πρόβλημα σαν όλους μας και είναι οι πυκνωτές με την ψυκτρα .Ελπίζω να μην είναι πλακέτα ...

οκ-γιατι καπου ειχε αναφερθει πλακετα και ποσο εξωπραγματικο.μακαρι ο φιλος να την γλιτωσει φθηνα...:a0210: