Pioneer Kuro 9th generation

Έχουμε κανένα νέο με το model KRP500A?????
Δηλαδή πότε θα έλθει στην Ελλάδα που κ.λ.π. κλ.π.....

Τι εντυπώσεις έχετε ρε παιδιά εσείς που την έχετε αγοράσει...τώρα μάλιστα που έχει στρώσει δηλ. μετά τις πρώτες 200 ώρες λειτουργίας της;;;;;
Βλέπεται καμία διαφορά σε σχέση με την πρώτη φορά που την βάλατε να δουλέψει ;;;;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
Στο Nέο κατάστημα SATURN λέτε να δω να παίζει;;;; Ας κάνω καμια βολτίτσα την επόμενη εβδομάδα που θα έλθω στην Αθήνα για δουλειές...

Άντε να δούμε πότε θα τη δούμε στα μέρη μας.
Και σε τι τιμή άραγε;
Αν σκεφτώ ότι βρίσκω την 5090 στα 3200 κομπλέ σε μαγαζί της Αθήνας να τολμήσω να υποθέσω πως η 500Α θα είναι στα 3600 με 3800 ή αεροβατώ;

που να την πάρει.

Εύχομαι να βγουν η 52X4500, LE55A956D ισάξιες/καλύτερες μπας και ρίξει λίγο τις τιμές της η Pioneer.

:shot:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Και σε τι τιμή άραγε;
Αν σκεφτώ ότι βρίσκω την 5090 στα 3200 κομπλέ σε μαγαζί της Αθήνας να τολμήσω να υποθέσω πως η 500Α θα είναι στα 3600 με 3800 ή αεροβατώ;

3200 :BXVZCBXZ6:πωω!! Ηδη εχω χασει 700 ευρω σε 1,5 μηνα!! Μηπως εχεις δει εγγυηση που δινουν εκει;; Εγω εχω 3 χρονια εγγυηση πλαισιου! Μπορουσα βεβαια να την παρω και με 3500 τοτε αλλα εγγυηση τρεχα γυρευε!!

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Και σε τι τιμή άραγε;

Σε ποιο μαγαζι μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ?

Νομίζω πως η Pioneer στις 9G άλλαξε τον τρόπο για την είσοδο στο service menu, αλλά δεν έχω βρει πουθενά τον συνδυασμό των πλήκτρων που απαιτείται.

Αν τα βρεις από αλλού κάνε ένα paste και εδώ :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Σε ποιο μαγαζι μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ?

Αν δεις το μπανεράκι του Κοσμά στην κορυφή της σελίδας του φόρουμ θα δεις ότι η τιμή είναι 2900 για την 5090 (φαντάζομαι χωρίς ηχεία και βάση).
Αν ψάξεις στην ίδια στοά θα τη βρεις 3200 κομπλέ.
Αν και πιστεύω ότι και ο Κοσμάς κάπου εκεί θα τη δίνει...

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Μάλλον κοντά στα 4000 θα έχει η Α ίσως και πιο πάνω.

Η Μ χωρίς το media box δεν σε βολεύει ?

Η Μ νομίζω πως έχει δύο hdmi θύρες και εγώ ήδη χρειάζομαι 4!
Επίσης που θα βρω tuner αναλογικό και ψηφιακό αντίστοιχης ποιότητας;
Σκέφτηκα να πάρω κάποιο dvd recorder με hdmi έξοδο, αλλά δεν ξέρω αν το συνολικό κόστος θα είναι μικρότερο από την Α...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

3200 :BXVZCBXZ6:πωω!! Ηδη εχω χασει 700 ευρω σε 1,5 μηνα!! Μηπως εχεις δει εγγυηση που δινουν εκει;; Εγω εχω 3 χρονια εγγυηση πλαισιου! Μπορουσα βεβαια να την παρω και με 3500 τοτε αλλα εγγυηση τρεχα γυρευε!!

Μου είπαν πως η intersys δίνει και αυτή 3 χρόνια εγγύηση πλέον.

Με αφορμή την αυριανή άφιξη της 5090 κάθισα και ξαναδιάβασα όλο το thread από την αρχή, με σκοπό την συγκέντρωση όλων των ρυθμίσεων που έχουν ειπωθεί. Έφτιαξα ένα αρχείο doc που περιέχει όλα όσα χρειάζονται για τους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου. Ότι περιέχει το αρχείο είναι copy-paste από εδώ και όχι δικά μου. Τους ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές τους. Το αρχείο μπορείτε να το διορθώσετε και φυσικά να το εμπλουτίσετε ώστε να γίνει ακόμη πιο ολοκληρωμένο.

Attachments

Με πρόλαβες Nordens. Είχα την πρόθεση να κάνω το ίδιο ενόψη και της δικής μου αγοράς. Πολύ καλή σύνοψη ρυθμίσεων. Ευχαριστούμε εσένα και όλους όσοι με τις εμπειρίες τους κατέθεσαν αυτές τις πληροφορίες.