Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation
Σωστότατο....:a0210:
Μου είπαν πως η intersys δίνει και αυτή 3 χρόνια εγγύηση πλέον.
Σωστότατο....:a0210:
Μου είπαν πως η intersys δίνει και αυτή 3 χρόνια εγγύηση πλέον.
Με αφορμή την αυριανή άφιξη της 5090 ....
Τι να λέμε τώρα...καλορίζικη και καλοθέατη...όταν την ανοίξεις με το καλό, φρόντισε να είσαι καθιστός!!!!
το σταντ και τα ηχεια ποσο κοστιζουν ξεχωριστα....ξερει κανεις;
Γιατι η TV σκετη είναι στα 3,100 απο Ήχος Εικόνα.
Γενικα οι pionner εχουν δειξει παρα πολυ καλη,καλισπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω εαν στισ κυρο ενατης γενιας εχουν εξαληφθει τα προβληματα burn in???ρωτω για συνδεση με υπολογιστη και αν ειναι εφικτο χωρισ προβληματα!ευχαριστω!
Άντε να δούμε πότε θα τη δούμε στα μέρη μας.
Και σε τι τιμή άραγε;
Αν σκεφτώ ότι βρίσκω την 5090 στα 3200 κομπλέ σε μαγαζί της Αθήνας να τολμήσω να υποθέσω πως η 500Α θα είναι στα 3600 με 3800 ή αεροβατώ;
Παιδιά, πήγα την Παρασκευή βράδυ για να την δώ σε κατάστημα στο Νέο Κόσμο. Πρίν μια εβδομάδα είχε προηγηθεί τηλέφωνο οπου απο τα κεντρικά στην Ηλιούπολη με διαβεβαίωναν οτι η tv υπήρχε για demo και στα δύο καταστήματα της αλυσίδας. Ομως όταν πήγα στο Νέο Κόσμο, μου είπαν οτι η τηλεόραση επίδειξης 5090 πουλήθηκε (!!!) και είχαν να μου δείξουν μόνο την προηγούμενη 5080. Ο υπάλληλος προσπάθησε να με πείσει οτι η 5080 ελάχιστα διαφέρει απο την 5090, καθώς επίσης μου δικαιολόγησε την πώληση της demo5090 ως ξεστοκαρισμα, λόγω του γεγονότος - όπως μου είπε- οτι η συγκεκριμένη θα σταματήσει να εισάγεται και πλέον θα εισάγεται μόνο η 5090H !
Ετσι μου έκανε demo την 5080 που ήταν και η μόνη διαθέσιμη. Είδα εικόνα απο blueray και μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό σε DVD γιατί -πάντα κατα τα λεγόμενα του υπαλλήλου- το κατάστημα δεν διέθετε κεραία ώστε να πάρουμε ζωντανό τηλεοπτικό σήμα (!!!)
Οσον αφορά την εικόνα απο BR δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος ιδιαίτερης αναφοράς. Αλλά η εντύπωση που μου άφησε η εικόνα του τηλεοπτικόύ ήταν απροσδόκητα απογοητευτική. Συγκεκριμένα ήταν αποσπάσματα απο ποδοσφαιρικό αγώνα (Ολυμπιακός-ΑΕΚ) και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι αρκετές φορές η εικόνα ηταν θολή (ειδικά σε γρήγορες μετακινήσεις της κάμερας) καθώς επίσης και πρόβλημα στην γεωμετρία: Οι γραμμές του γηπέδου (πχ σέντρα, μεγάλη περιοχή) έκαναν μεγάλες παραμορφώσεις (δηλ. δεν φαίνονταν ευθείες σε όλο το μήκος τους με αποτέλεσμα να φαίνονται καμπύλες).
Επισημαίνοντας τις παρατηρήσεις μου, πήρα την απάντηση οτι όσον αφορά τις "θολούρες" η απόσταση θέασης ήταν πολύ κοντινή (στεκόμουν σε απόσταση 2,5-3 μέτρων) και όσον αφορά την παραμόρφωση των γραμμών οτι φταίει το μέγεθος (50 ίντσες) σε συνάρτηση με το σήμα (4:3) που εκπέμπει κρατικό κανάλι. Ολα αυτά σε demo της 5080.
Αφήνοντας ασχολίαστο το service του καταστήματος, αναρωτιέμαι μήπως έπεσα σε προβληματική 5080 και η πραγματικότητα σχετικά με την αναπαραγωγή τηλεοπτικού δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που είδα. Βέβαια το θέμα μου είναι η 5090 που απο ότι μου μετεφέρθει σταματά πλέον και μιλάμε μόνο για 5090Η.
Νομίζω οτι έβαλα αρκετά θέματα ώστε οι επαίοντες και οι έχοντες ανάλογη εμπειρία να διαλευκάνουν. :chinscratch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.