alefantos2007
Supreme Member
Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation
φιλε αμα δε μεινεις ευχαριστημενος στειλτην σε μενα θα την υποδεχτω με ανοιχτες αγκαλες!!!
Παντως και μενα να μου ελεγαν να μου δωσουν τη Παμελα θα την επερνα χωρις να τη δω μη στεναχωριεσαι...
Κοπελι δηλαδη τωρα θα κανουμε να ακουσουμε νεα σου κανα μηνα πια εε??? Να σε ρωτησω ρε κοπελι τη γυναικα θα την αφησεις μεσα του αγιου βαλεντινου ή θα τη βγαλεις εξω μαζι με τη pioneer???? αντε πες τους αυριο πρωι πρωι να τη φερουν αλλιως αρχιζω μπαλοθιες :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Ειναι φανταστικη τηλεοραση . Αυτην ειδα και ερωτευτηκα την 5090Η !!!
Αυτο πως γινεται ? Ουτε κι εγω ξερω , απλα μου ειπε το καταστημα οτι σε εικονα δεν υπαρχει διαφορα . Τωρα εκεινο το καταστημα ηταν που δεν εχει εδω και 2 εβδομαδες την 5090Η κι ετσι κι εγω την χτυπησα απο τον αλλο με 2600 τι να κανουμε , αυριο το πολυ τη Δευτερα ερχεται σπιτι μου !!!
Τωρα για την προκαταβολη , ασε την εχασα , τι να του λεω τωρα του ανθρωπου οταν με παιρνει τηλεφωνο ολο χαρα να μου πει οτι ηρθε η τηλεοραση (κι εγω την εχω ηδη στο σπιτι μου ?)
Ε οχι πειτε μου ρε παιδια , εσεις θα κρατιοσασταν 2 εβδομαδες ....
κ...λα ειναι αυτη ... εμ
φιλε αμα δε μεινεις ευχαριστημενος στειλτην σε μενα θα την υποδεχτω με ανοιχτες αγκαλες!!!
Κοπελι δηλαδη τωρα θα κανουμε να ακουσουμε νεα σου κανα μηνα πια εε??? Να σε ρωτησω ρε κοπελι τη γυναικα θα την αφησεις μεσα του αγιου βαλεντινου ή θα τη βγαλεις εξω μαζι με τη pioneer???? αντε πες τους αυριο πρωι πρωι να τη φερουν αλλιως αρχιζω μπαλοθιες :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030: