Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Ειναι φανταστικη τηλεοραση . Αυτην ειδα και ερωτευτηκα την 5090Η !!!
Αυτο πως γινεται ? Ουτε κι εγω ξερω , απλα μου ειπε το καταστημα οτι σε εικονα δεν υπαρχει διαφορα . Τωρα εκεινο το καταστημα ηταν που δεν εχει εδω και 2 εβδομαδες την 5090Η κι ετσι κι εγω την χτυπησα απο τον αλλο με 2600 τι να κανουμε , αυριο το πολυ τη Δευτερα ερχεται σπιτι μου !!!

Τωρα για την προκαταβολη , ασε την εχασα , τι να του λεω τωρα του ανθρωπου οταν με παιρνει τηλεφωνο ολο χαρα να μου πει οτι ηρθε η τηλεοραση (κι εγω την εχω ηδη στο σπιτι μου ?)

Ε οχι πειτε μου ρε παιδια , εσεις θα κρατιοσασταν 2 εβδομαδες ....
κ...λα ειναι αυτη ... εμ

φιλε αμα δε μεινεις ευχαριστημενος στειλτην σε μενα θα την υποδεχτω με ανοιχτες αγκαλες!!! :flipout::flipout: Παντως και μενα να μου ελεγαν να μου δωσουν τη Παμελα θα την επερνα χωρις να τη δω μη στεναχωριεσαι...

Κοπελι δηλαδη τωρα θα κανουμε να ακουσουμε νεα σου κανα μηνα πια εε??? Να σε ρωτησω ρε κοπελι τη γυναικα θα την αφησεις μεσα του αγιου βαλεντινου ή θα τη βγαλεις εξω μαζι με τη pioneer???? αντε πες τους αυριο πρωι πρωι να τη φερουν αλλιως αρχιζω μπαλοθιες :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

φιλε αμα δε μεινεις ευχαριστημενος στειλτην σε μενα θα την υποδεχτω με ανοιχτες αγκαλες!!! :flipout::flipout: Παντως και μενα να μου ελεγαν να μου δωσουν τη Παμελα θα την επερνα χωρις να τη δω μη στεναχωριεσαι...

Κοπελι δηλαδη τωρα θα κανουμε να ακουσουμε νεα σου κανα μηνα πια εε??? Να σε ρωτησω ρε κοπελι τη γυναικα θα την αφησεις μεσα του αγιου βαλεντινου ή θα τη βγαλεις εξω μαζι με τη pioneer???? αντε πες τους αυριο πρωι πρωι να τη φερουν αλλιως αρχιζω μπαλοθιες :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Οχι ρε γιατι να κανεις να με ακουσεις 1 μηνα ??
Ισα ισα τωρα θα μπαινω για να την σεταρω , για να πω εντυπωσεις , αμ πως !
Μηπως ρε υπαρχει κανεις να ενδιαφερεται για την TV που θα φερει ο αλλος να μεσολαβησω ?

Οχι ρε γιατι να κανεις να με ακουσεις 1 μηνα ??
Ισα ισα τωρα θα μπαινω για να την σεταρω , για να πω εντυπωσεις , αμ πως !
Μηπως ρε υπαρχει κανεις να ενδιαφερεται για την TV που θα φερει ο αλλος να μεσολαβησω ?

ποια τβ θα φερει ρεσυ σε εχασα?? εκεινη που εδωσες προκαταβολη εννοεις?? για καντα λιανα...-bye-

Αγοράστε την τηλεόραση γιατί μάλλον είναι η τελευταία που θα βγεί. Η Pioneer σταματάει την παραγωγή λόγω οικονομικής κρίσης. Κρίμα ...

Pioneer reportedly ending TV production, spinning off DVD business
by Richard Lawler, posted Feb 6th 2009 at 6:23PM

Say it ain't so (again) Pioneer, Japan's Nikkei is reporting that despite planning a return to profitability by sourcing Panasonic plasma panels, facing a consolidated loss of 100 billion yen ($1.08 billion U.S.) it will end TV development and production entirely. The DVD business will be spun off into a new venture with Sharp as part of a plan to shed several thousand employees over the next year, including a shutdown of its Shizuoka plant, along with already planned closings in the U.S. and Europe. Honestly, we should have seen things were going badly when it let LaserDisc die, but the worsening economy may have proved too tough for the idea that its Kuro and Elite line of products would not be subject to the ups and downs of the economy.

ποια τβ θα φερει ρεσυ σε εχασα?? εκεινη που εδωσες προκαταβολη εννοεις?? για καντα λιανα...-bye-

Ναι ρε συ , εχω δωσει 30 ευρω προκαταβολη για την 5090Η , κανει 2700 , τιμη που πετυχα υστερα απο πολυ παζαρι και μεσολαβηση γνωστου .
Καποια στιγμη θα με παρει τηλ. μπορω να εμφανιστω εγω και να την παρει αλλος , ωστε να μην του την κανω κι αυτουνου , κερδιζω τα 30 μου και ο αλλος την πολυ καλη τιμη , ε , καλη ιδεα ?
Μαλλον ομως πρεπει να κατοικει Ηρακλειο , αλλιως δυσκολο το βλεπω .

Αισθανομαι σαν newbie αλλα θα το πω επειδη κοντευω να σκασω:
πως ανοιγει η ρημαδα ρε παιδια???
βαζοντΑς τη στο ρευμα εσωτερικα αναβει ενα κοκκινο φωτακι για λιγο (απο πισω)
μετα οτι και να πατησω (αφου πατησω το power στην τβ) δε λεει να ανοιξει με τιποτα
μηπως κανω κατι λαθος ή......

Last edited:
Λοιπόν αφού διάβασα όσα μπορούσα περισσότερα στο site για την LX 5090H πήγα και την είδα.Η TV στο demo της Pioneer , σε dvd , και σε Blue Ray ήταν εξαιρετική , με μαύρο και χρώματα σαν φυσικά !!! Όμως ..... στο τηλεοπτικό σήμα τα χρώματα ήταν αχνά η εικόνα άτονη σαν σε προβολέα ( plasma ??) η ευκρίνεια όχι συγκλονιστική ... Μού είπαν ότι η TV υπολειτουργεί στο τηλεοπτικό σήμα και είναι φτιαγμένη για ανώτερα πράγματα (HD και λοιπά), όμως κακά τα ψέματα τον περισσότερο χρόνο που βλέπουμε κανάλια , αυτή την εικόνα θα έχουμε;Βέβαια στα μαγαζιά δεν δείχνουν LCD με λήψη καναλιών αλλά και πάλι οι LCD μου φαίνονται πιο ζωντανές σε αυτόν τον τομέα.Επίσης με ενσωματωμένα πλαινά ηχεία μου φάνηκε άκομψη , την προτιμώ με καθαρό panel , μαθαίνω και στο καπάκι στο site ότι η Pioneer ίσως κλείσει και....Δεν ξέρω πως είναι στο τηλ/κό σήμα η 46Ζ4500 και η 9803 γιατί δεν τις συνδέουν , αλλά μήπως η BRAVIA 2 και η Perfect Pixel Engine HD τα καταφέρνουν καλύτερα εκεί που θα περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας;Για να είμαι ειλικρινής ξανασκέφτομαι την 46Ζ4500 . Αυτά χωρίς φόβο και πάθος περιμένω τις απόψεις και την βοήθεια εμπειροτέρων φίλων , έχω απευθυνθει και σε άλλο thread του site.

Sorry απο τη βιασυνη μου δεν το εβλεπα!!!!!!!!!!!
το βρηκα....

φιλε μου απ οτι καταλαβα εσυ εχασες το φως σου πριν καν την ανοιξεις εεε??? :flipout::flipout::flipout::flipout: αντε καλες θεασεις πατριδα!!!!-bye--bye-

Χαθηκα ε ?
Πως να μην χαθω αφου η Kuro γεμιζει το σαλονι μου !!!
Απο το μεσημερι που την εφεραν ασχολουμαι μαζι της , αυτη δεν ειναι TV ρε παιδια ειναι computer !
Τι πολυπλοκα menu ειν'αυτα ?
Απο εικονα δεν το συζηταμε , ειναι οτι καλυτερο εχω δει ,
α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η .
Αλλα πιστεψτε με ακομα δεν εχω βρει πως παιζουν οι συνδεσεις της HDMI , εχει κανενα κολπο ?
Εχω ενα blue-ray και τον δορυφορικο και δεν μπορω να τα δω απο τα HDMI της , καμμια βοηθεια ?
Αυριο περισσοτερες εντυπωσεις .

Χαθηκα ε ?
Πως να μην χαθω αφου η Kuro γεμιζει το σαλονι μου !!!
Απο το μεσημερι που την εφεραν ασχολουμαι μαζι της , αυτη δεν ειναι TV ρε παιδια ειναι computer !
Τι πολυπλοκα menu ειν'αυτα ?
Απο εικονα δεν το συζηταμε , ειναι οτι καλυτερο εχω δει ,
α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η .
Αλλα πιστεψτε με ακομα δεν εχω βρει πως παιζουν οι συνδεσεις της HDMI , εχει κανενα κολπο ?
Εχω ενα blue-ray και τον δορυφορικο και δεν μπορω να τα δω απο τα HDMI της , καμμια βοηθεια ?
Αυριο περισσοτερες εντυπωσεις .

παει τον χασαμε τον headjohnaki αυτο ηταν.... ρεσυ γρηγορα την εφεραν τα κοπελια αυτη τη φορα ε? τελικα τη καλιμπραραν ή οχι?? μιλαμε εγω εχω ειδη κατεβασει το manual και το διαβαζω σημειωνω της παναγιας τα ματια ουτε στο πανεπιστημιο δεν εριχνα τοση μελετη!!! αφου στη δουλεια λεω αμα δε κανω καμμια μαλ.... με τα μυαλα μου να τα χω αλλου αστα !!!

αντε αντε με το καλο και για να εχουμε καλο ερωτημα ποια ταινια θα δεις βαλεις να δεις πρωτα?? μιλαμε πολυ γελιο δε ξερω ποια θα βαλω οταν ερθει....:flipout::flipout:

Στην αρχη θα σου κακοφανει λογω ιντσων , ειδικα αν ειχες πολυ μικροτερη TV , εγω ειχα 40αρα και κομπλαρα , αλλα συνηθισα ηδη.
Φοβαμαι μην εχει κανα ελαττωμα με τα HDMI , τιποτα ασυμβατοτητα , δεν ξερω δεν ξερω ... κολλαω , δεν το βρισκω .
Παντως απο μενου , ειναι οτι πιο δυσκολο σε TV !!!
Οχι αυτος δεν την καλιμπραρισε , εγω εριξα το breakin dvd και την στρωνω παραλληλα με διαφορα dvd προς το παρον , ξεκινησαμε με τα video clip του George Michael ... χαχα

Στην αρχη θα σου κακοφανει λογω ιντσων , ειδικα αν ειχες πολυ μικροτερη TV , εγω ειχα 40αρα και κομπλαρα , αλλα συνηθισα ηδη.
Φοβαμαι μην εχει κανα ελαττωμα με τα HDMI , τιποτα ασυμβατοτητα , δεν ξερω δεν ξερω ... κολλαω , δεν το βρισκω .
Παντως απο μενου , ειναι οτι πιο δυσκολο σε TV !!!
Οχι αυτος δεν την καλιμπραρισε , εγω εριξα το breakin dvd και την στρωνω παραλληλα με διαφορα dvd προς το παρον , ξεκινησαμε με τα video clip του George Michael ... χαχα

τις HDMI θύρες πρέπει να τις ενεργοποιήσεις από το μενού

τις HDMI θύρες πρέπει να τις ενεργοποιήσεις από το μενού

Μου λεει η παρουσα κατασταση δεν το επιτρεπει , κατι τετοιο.
Εχω 2 συνδεσεις HDMI που τις ειχα και πριν με την Samsung και ηταν ολα
ενταξει δηλ. μου φαινεται απιθανο να εχουμε ασυμβατοτητα , πριν 1 μηνα τα αγορασα τα καλωδια.
Μπορεις βημα βημα να μου πεις πως ?

Επισης οταν την ανοιγω καθε φορα λεει , οτι η κεραια της τηλεορασης ειναι βραχυκυκλωμενη (ακου τωρα εκει , το χεις ξανακουσει αυτο? Και να βγαλω την τροφοδοσια να την ξαναβαλω, το κανω , τα ιδια ) , να πω οτι τηλεοραση βλεπω κυριως μεσω του εξωτερικου δορυφορικου δεκτη προς το παρον,εντωμεταξυ επειδη οι συνδεσεις μου ειναι πισω απο γυψοσανιδα κι ειναι μεγαλος μπελας , αφησα την τροφοδοσια της Samsung και εβαλα την Pioneer απανω.

Βοηθειααα , θα παρω χαπια !

Τελος ποια ειναι η μεθοδος καλιμπραρισματος της Pioneer ?

Μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Για τις εισόδους ισχύει αυτό που ειπώθηκε ότι πρέπει να τις ενεργοποιήσεις (αν δεν βρίσκεις άκρη θα σου πει βήμα βήμα κάποιος που την έχει). Για την κεραία πρέπει να απενεργοποιήσεις μια ρύθμιση από το μενού. Είχε αναφερθεί κάποιες σελίδες πριν ποια είναι στο ελληνικό μενού (στο αγγλικό μενού αναφέρεται σαν aerial power).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

φιλε μου απ οτι καταλαβα εσυ εχασες το φως σου πριν καν την ανοιξεις εεε??? :flipout::flipout::flipout::flipout: αντε καλες θεασεις πατριδα!!!!-bye--bye-
Τελικα το βρηκα το φως μου μολις την ανοιξα-bye-
a_headjohn said:
Μου λεει η παρουσα κατασταση δεν το επιτρεπει , κατι τετοιο.
Εχω 2 συνδεσεις HDMI που τις ειχα και πριν με την Samsung και ηταν ολα
ενταξει δηλ. μου φαινεται απιθανο να εχουμε ασυμβατοτητα , πριν 1 μηνα τα αγορασα τα καλωδια.
Μπορεις βημα βημα να μου πεις πως ?

Επισης οταν την ανοιγω καθε φορα λεει , οτι η κεραια της τηλεορασης ειναι βραχυκυκλωμενη (ακου τωρα εκει , το χεις ξανακουσει αυτο? Και να βγαλω την τροφοδοσια να την ξαναβαλω, το κανω , τα ιδια ) , να πω οτι τηλεοραση βλεπω κυριως μεσω του εξωτερικου δορυφορικου δεκτη προς το παρον,εντωμεταξυ επειδη οι συνδεσεις μου ειναι πισω απο γυψοσανιδα κι ειναι μεγαλος μπελας , αφησα την τροφοδοσια της Samsung και εβαλα την Pioneer απανω.
για τις HDMI αφου ανοιξεις την τιβι για να ενεργοποιησεις πχ την HDMI 1 τοτε:
α.πατα στο τηλεκοντρολ το 1 (πανω πανω στο INPUT)
β.μην τσιμπας επειδη η οθονη ειναι μαυρη (λογικο ειναι αφου ειναι απενεργοποιημενη η εισοδος)
γ.1 Πατήστε το HOME MENU.
2 Επιλέξτε «Option» (Επιλογή) (/ και μετά ENTER).
3 Επιλέξτε «HDMI Input» (Είσοδος HDMI) (/ και μετά
ENTER).
4 Επιλέξτε «Setting» (Ρυθμίσεις) (/ και μετά ENTER).
5 Επιλέξτε «Enable» (Ενεργοποίηση) (/ και μετά ENTER).