Pioneer Kuro 9th generation

Paidia molis teleiwsa me tis kataskeues gia to stisimo tis Kuro. Sas vazw merikes foto. NOmizw telika oti se skouro upovathro i tv to vrady deixnei pio entupwsiaki eikona apo oti se aspro toixo.

Zafeiro Πολυ καλή δουλειά φίλε, μπράβο και εύγε, πιάνουν τα χέρια σου.
Επειδή και εγώ θέλω να κάνω κάτι αντιστοιχο σε ακριβώς ίδιο σκούρο καφέ χρώμα, μπορείς να με κατατοπίσεις απο που πήρες τα ράφια και την σανίδα πίσω απο την TV, τι κόστος είχαν και πώς στερέωσες την τηλεόραση?

1. Εφ´όσον έχεις κι εσύ την 5090H θα διάβασες στο manual να ότι πρέπει τοποθετηθεί έτσι, ώστε να υπάρχει κενό της τάξεως των 10cm στην πίσω πλευρά για τον επαρκή αερισμό της τηλεόρασης. Τώρα αν αυτό το κενό δεν είναι 10 αλλά 6 ή 7 cm δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά το να την "κολλήσεις" στον τοίχο θεωρώ ότι είναι λάθος.
2. Υπάρχουν βάσεις οι οποίες μπορούν να μετακινούνται προς τα εμπρός και δεξιά - αριστερά κ.λ.π. ακόμα και τηλεχειριζόμενες.
Οπως π.χ. αυτή εδώ:
http://www.vogels.com/pages/consume...classification=80&subclassification=31&id=844
Κοστίζουν όμως και ανάλογα.....

Κώστα ευχαριστώ. Αυτή ειχα δει κι εγώ η οποία προσφέρει πρόσβαση επειδή έρχεται μπροστά. Αφήνει βέβαια απóσταση απο τον τοίχο πάνω απο 10cm.

Την δικη μου την κοτσαρισα στον τοιχο (με τα πλαινα ηχεια)
Αποσταση απο τον τοιχο περι τα 4 εκατοστα
Καλωδια εντος τοιχου σε 2 φ5 σωληνες

Kι εγώ στον τοίχο την τοποθέτησα χρησιμοποιώντας μία βάση της vogels, αλλά η απόσταση που αφήνει απ' τον τοίχο είναι σχεδόν 10 cm...
http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38227&d=1239386227

Last edited:
Επειδη κατεβαινει πανι μπροστα απο την δικη μου επελεξα μια (δεν θυμαμαι μαρκα) η οποια ειναι μολις 3 με 4 εκατοστα

Kι εγώ στον τοίχο την τοποθέτησα χρησιμοποιώντας μία βάση της vogels, αλλά η απόσταση που αφήνει απ' τον τοίχο είναι σχεδόν 10 cm...
http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38227&d=1239386227

Δεν καταλαβαίνω γιατι βγαζετε το υφασματινο καλυμα απο τα ηχεια
Δεν μαζεύουν σκόνη τα μεγάφωνα??:grandpa:

Ντίνο, αγόρασες ή έφτιαξες την βάση; Εχεις εύκολη πρόσβαση στις εισόδους πίσω ;

Δεν καταλαβαίνω γιατι βγαζετε το υφασματινο καλυμα απο τα ηχεια
Δεν μαζεύουν σκόνη τα μεγάφωνα??:grandpa:

Χε Χε!! Για να βγάλω την φωτογραφία έβγαλα τα καλύμματα. Σκόνη δεν νομίζω να μαζεύουν αφού πάλλονται. Εκτός αν δεν τα χρησιμοποιείς καθόλου. Πιο πολύ για προστασία είναι.
Ξέρεις τι γράφει το manual των ηχείων;
" Για ποιοτικές ακροάσεις αφαιρέστε τα καλύμματα των ηχείων"

Χε Χε!! Για να βγάλω την φωτογραφία έβγαλα τα καλύμματα. Σκόνη δεν νομίζω να μαζεύουν αφού πάλλονται. Εκτός αν δεν τα χρησιμοποιείς καθόλου. Πιο πολύ για προστασία είναι.
Ξέρεις τι γράφει το manual των ηχείων;
" Για ποιοτικές ακροάσεις αφαιρέστε τα καλύμματα των ηχείων"

Ωραίος παλικαρι -bye-

Ψαχνω και εγω για επιπλακι με ροδακια Η TV θα γυριζει για να βλεπω το mundial απο το μπαλκονι (ελπιζω να παμε) αποφευγω την στήριξη στο τοιχο. Ενα αλλο θεμα ειναι οτι λόγω ηλικίας :operator: δεν θελω να σκύβω. οποτε ps3-sat-LX81 λεω να βάλω κάποιο ρακ

Last edited:
Παιδια αγορασα ενα media center wd για να παιζω ματροσκες και ενω το εχω συνδεση σε μια hdmi δεν βλεπω τιποτα σε οποια θυρα και αν το γυρισω.Καμια ιδεα?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Παιδια αγορασα ενα media center wd για να παιζω ματροσκες και ενω το εχω συνδεση σε μια hdmi δεν βλεπω τιποτα σε οποια θυρα και αν το γυρισω.Καμια ιδεα?

Έχεις ενεργοποιήσει τις hdmi θύρες;

Πως γινεται αυτο?dvd παιζει κανονικα στην θυρα 1 αλλα τις αλλες δεν ξερω τι γινεται.

Πάτησε στο τηλεχειριστήριο την είσοδο που έχεις συνδέσει το wd, π.χ. input 4. Στη συνέχεια:
Home Menou -> Aρχικές ρυθμίσεις -> Επιλογές -> Είσοδος HDMI -> Ρύθμιση: Βάλε ενεργοποιημένη
Αν δεν δείξει, κοίτα τις ρυθμίσεις του wd, μήπως κάτι είναι λάθος.

απο οτι καταλαβα μονο η τεταρτη θυρα ειναι ενεργοποιημενη αλλα πατωντας οποιαδηποτε θυρα στο τηλεχειρηστηριο μπορει στην οθονη να γραφει καποια θυρα αλλα ουσιαστικα βλεπω μονο την τεταρτη.Πωσ θα ενεργοποιησω και τις υπολοιπες?

απο οτι καταλαβα μονο η τεταρτη θυρα ειναι ενεργοποιημενη αλλα πατωντας οποιαδηποτε θυρα στο τηλεχειρηστηριο μπορει στην οθονη να γραφει καποια θυρα αλλα ουσιαστικα βλεπω μονο την τεταρτη.Πωσ θα ενεργοποιησω και τις υπολοιπες?

Οπως σου έγραψα στο προηγούμενο post. Απλά, πρέπει πρώτα να πατάς το αντίστοιχο input στο τηλεχειριστήριο. Αυτό μάλλον δεν κάνεις σωστά. π.χ. εάν θέλεις να ενεργοποιήσεις την HDMI στην input 1, θα πατήσεις το input 1 στο τηλεχειριστήριο, και μετά θα κάνεις την διαδικασία που σου περιέγραψα. Αν υποθέσουμε ότι βλέπεις σήμα απ' τον τηλεοπτικό δέκτη και θέλεις να ενεργοποιήσεις HDMI input, τότε η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη (φαίνεται με γκρι χρώμα). Πάτα πρώτα την αντίστοιχη input...

Last edited:
Zafeiro Πολυ καλή δουλειά φίλε, μπράβο και εύγε, πιάνουν τα χέρια σου.
Επειδή και εγώ θέλω να κάνω κάτι αντιστοιχο σε ακριβώς ίδιο σκούρο καφέ χρώμα, μπορείς να με κατατοπίσεις απο που πήρες τα ράφια και την σανίδα πίσω απο την TV, τι κόστος είχαν και πώς στερέωσες την τηλεόραση?

Euxaristw file.
Alla mi nomiseis, den ekana kai tipota duskolo

vasika ena novopan 16mm diastaseis 160X150cm me mia tripa sti mesi 60X90cm (gia na pernaei i vasi tis tv pou einai stereomeni ston toixo) (50euro mou to kpsane sti diasteis pou tous eipa se ena katastima xyleias)
4 karudakia kai 4 bides (san apostates gia na min kollisei to ksulo ston toixo kai na afisei 4cm apostasi gia na pernane ta kalwdia) (5euro)
2 rafia 90cm (2x 30euro=60) kai 1 rafi 60cm (20euro)(MAkro)
to xrwma se ola einai "Vegge" kai den xreiastke tipota na vaftei (eutuxws)

i vasi tis tileorasis einai sxetika fthini xwris dunatotita kinisis (35euro apo topiko katstima ilektrikwn stin kriti) (afinei 8cm apostasi apo ton toixo)

ta epiplakia mrosta me tis rodes ta eixa apo paliotera (Neo katoikein=Farmakeio)

An theleis kammia alli pliroforia steile mou pm na miin kourazoume ton kosmo edw

AZ

Ελα ομως που πρωτα παταω το ινπουτ και μετα βαζω τις ρυθμισεις και παλι το ιδιο.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται κσι φαινεται πως μονο η τεταρτη θυρα ειναι ενεργοποιημενη.