Pioneer Kuro 9th generation

Υπάρχει κεντρική κεραία με ενισχυτή. Και είμαι ο δεύτερος που πέρνει το σήμα. Υπάρχει τρόπος να το μετρήσω ? Κάποια εποχή, επειδή είχα κάποια είδωλα στα αναλογικά νόμιζα οτι συνέβαινε το αντίθετο και είχα βάλει έναν μειωτήρα. Τελικά τον έβγαλα επειδή δεν είδα καμμιά διαφορά...

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Υπάρχει κεντρική κεραία με ενισχυτή. Και είμαι ο δεύτερος που πέρνει το σήμα. Υπάρχει τρόπος να το μετρήσω ? Κάποια εποχή, επειδή είχα κάποια είδωλα στα αναλογικά νόμιζα οτι συνέβαινε το αντίθετο και είχα βάλει έναν μειωτήρα. Τελικά τον έβγαλα επειδή δεν είδα καμμιά διαφορά...

μηπως μεσα απο το μενου εγκαταστασης των επιγειων ψηφιακων,εχει on την ενισχυση σηματος?
εαν ναι,κλειστην..

Αφού σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές, να σας πώ οτι το είχα εκτός. Επίσης είδα οτι η παράμετρος "Χώρα" πρέπει δεν επηρεάζει την συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Βλέπω ότι το περιθώριο απ' τον τοίχο είναι μόλις 2cm.... :chinscratch:

Νομίζω ότι στην δική μου είναι περισσότερο. Θα το κοιτάξω το απόγευμα και θα σου πω.

Στη δική μου vogels, η απόσταση της πλάτης της kuro απ' τον τοίχο είναι 6cm....

Στη δική μου vogels, η απόσταση της πλάτης της kuro απ' τον τοίχο είναι 6cm....

6 ποντοι ειναι μια χαρα.
2 ομως ειναι...στενα τα πραγματα.
οποτε καταληγω εδω http://audiovideo.meliconi.com/Ghost-410_sp_134_1_1_3_292_ENG.aspx.
απ`οσο το εψαξα,ειναι σε καλη αποσταση απο τον τοιχο(οποτε και ευκολη προσβαση),στιβαρη και συγχρονως διακριτικη.
στα 78 ευρω,δεν βρηκα κατι καλυτερο.

τι να πω και γω με 1.8 εκατοστα!!!! Απλα εχετε κατα νου οτι εχει δυο πυρους στο κατω μερος που αμα τους σηκωσεις σταθεροποιουνται για να κανεις τις συνδεσεις με την ησυχια σου. Αρκει να μη εχεις προβληματικη μεση χιχιχιιιιιι

θελω λιγο βοηθεια σχετικα με το υψος της τηλεορασης απο το πατωμα.
ποσο αποσταση να βαλω απο το πλαισιο της τιβι μεχρι το πατωμα?

τι να πω και γω με 1.8 εκατοστα!!!! Απλα εχετε κατα νου οτι εχει δυο πυρους στο κατω μερος που αμα τους σηκωσεις σταθεροποιουνται για να κανεις τις συνδεσεις με την ησυχια σου. Αρκει να μη εχεις προβληματικη μεση χιχιχιιιιιι

πιστευω οτι αυτη που πηρα,εχει καλη αποσταση απο τον τοιχο για βγαλε/βαλε.
θα δειξει..

θελω λιγο βοηθεια σχετικα με το υψος της τηλεορασης απο το πατωμα.
ποσο αποσταση να βαλω απο το πλαισιο της τιβι μεχρι το πατωμα?

Εγω θα την εβαζα στο ιδιο υψος που θα ηταν το .... σαγονι μου απο το πατωμα, στην σταση που θα παρακολουθουσα.

Εγω θα την εβαζα στο ιδιο υψος που θα ηταν το .... σαγονι μου απο το πατωμα, στην σταση που θα παρακολουθουσα.

αρα να υποθεσω οτι:
καθομαι στον καναπε μου και κοιταω οι υποτιτλοι να ερχονται στο υψος των ματιων μου και σε καμια περιπτωση να μην κανει κληση το κεφαλι προς τα κατω.
προφανως,καλυτερα να υπαρχει μια κινηση του κεφαλιου προς τα επανω,
παρα προς τα κατω.

Το αντίθετο θα έλεγα.. Καλύτερα χαμηλά, παρά ψηλά.

ετσι οπως το υπολογιζω,θα πρεπει να βγει λιγο ψηλα ωστε να μπορω να ακουμπησω ανετα επανω το κεντρικο,στο επιπλο που θα μπει απο κατω απο την τιβι.(υψος επιπλου 50cm.)
εαν κρινω απο την θεση και υψος τηλεορασης που την ειχα μεχρι σημερα
(επανω στο επιπλο με υψος 50cm)απο αποσταση 4,50 μετρων,ειχα μια κληση του κεφαλιου προς τα κατω και με κουραζε.
θα μετρησω το βραδυ διαστασεις(δεν προλαβα καθολου-εβαφα το σκ)και θα σας πω ακριβως τι γινεται.

Δεν υπάρχει κάποιο standard γιατί εξαρτάται από το ύψος του καναπέ. Εμένα με έχει βολέψει η μέση της οθόνης να είναι στο ίδιο ύψος με το κεφάλι.

70cm - 80cm το μέγιστο....

Εγώ την έβαλα στους 70 πόντους.

με πολυ προχειρο υπολογισμο,νομιζω οτι θα ειμαι στο 1 μτρο περιπου.
εχεις καμια φωτο απο το σεταπ σου?

Δεν υπάρχει κάποιο standard γιατί εξαρτάται από το ύψος του καναπέ. Εμένα με έχει βολέψει η μέση της οθόνης να είναι στο ίδιο ύψος με το κεφάλι.

βασικο..

***σκεφτομαι να κανω το εξης:
να παρω ενα μεγαλο χαρτονι και το κοψω στις διαστασεις τις τιβι.
ετσι θα εχω ενα αντιγραφο μεγεθους της και θα μπορω να πειραματιστω(πανω/κατω)

με πολυ προχειρο υπολογισμο,νομιζω οτι θα ειμαι στο 1 μτρο περιπου.

Με τίποτα. Θα είναι πολύ ψηλά. Πρόσεξέ το......

εχεις καμια φωτο απο το σεταπ σου?

Βλέπε αριστερά το avatar μου

σκεφτομαι να κανω το εξης:
να παρω ενα μεγαλο χαρτονι και το κοψω στις διαστασεις τις τιβι.
ετσι θα εχω ενα αντιγραφο μεγεθους της και θα μπορω να πειραματιστω(πανω/κατω)

Το ίδιο έκανα κι εγώ.....

Με τίποτα. Θα είναι πολύ ψηλά. Πρόσεξέ το......

Βλέπε αριστερά το avatar μου

Το ίδιο έκανα κι εγώ.....

μεγαλωσα μου φαινεται και δεν βλεπω ολοκληρο αβαταρ με μηχανηματα...!
θα το μελετησω με το χαρτονι και θα σου πω που θα καταληξω(πεμπτη ή παρασκευη).