Pioneer Kuro 9th generation

Περιοχή Αθήνα - Γλυφάδα, έχει κάποια σημασία για το EPG; Αν κάποιος το βλέπει από Kuro θα ήθελα να μάθω τι Χώρα έχει βάλει στο Digital Tuner Setup?

Aπό τον TurboX (Πλαίσιο) MPEG2/4 decoder για Digea το βλέπω κανονικά το EPG της ERT!

Λίστα κατόχων

5090 / 5090H

1. a.headjohn

2. AKALYPTOS

3. alefantos 2007

4. Andronidis Akis

5. antonish ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

6. Antony

7. aragorn ................................... 3 προβληματικά εικονοστοιχεία. Αναμένεται αντικατάσταση

8. archbish

9. avpap

10. bergodor

11. Centrum

12. cooltsip

13. Database error

14. dbagias

15. dipsa

16. ege1

17. El Chino

18. erevos

19. fgt32

20. fine68

21. forte

22. gabkon

23. GIRIS 4

24. Iannis

25. Johnkyp111

26. kblachos ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

27. klamia71

28. kozadin

29. KuroMan

30. kyrxas

31. manolara ................................ Πρόβλημα με τον δορυφορικό δέκτη. Επισκευάστηκε

32. mikez

33. milmat

34. ncdbill

35. nick 2001

36. nikos.s

37. nmarkou

38. Nodens

39. notist

40. nvarsos

41. Panagiotis Pap

42. paull

43. Periklis.Demos

44. pinezas133

45. pop3

46. pz107

47. spcom

48. TASOSBLUE

49. Tasos Kal

50. tasos53

51. taurus65

52. thanosb

53. theofilos

54. theweb

55. un4moa

56. vale46

57. Vama

58. VSPORT

59. zafeiros ................................... Restart ανά τυχαία διαστήματα

60. zaras27

61. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

62. Αυγερινός Παπαδάκης

63. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ

64. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.

65. Θάνος Φουντάς

66. Μιχάλης Κορ.

6090H

67. geodo

68. JDL9

69. LefteriS .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

70. sptdm

71. VSPORT

72. WREXY ..................................... IR σε logo καναλιού

73. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

KRP-500A

74. Babis K.
............................. ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

75. el el

76. fragoulisnaval

77. Heller ....................................... Πρόβλημα στον ήχο. Αντικαταστάθηκε

78. kgamma ................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε

79. pontios .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

80. pontioskat

81. Quentin

82. Storman

83. sw1ivr

84. Tiramola ................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε

85. un4moa

86. Usual suspect

87. YonVog .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

88. ZEANPAPAS

89. ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

90. ΝΤΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

KRP-600A

91. PLUTON

Γερμανία.

Έχω δοκιμάσει και Γερμανία και Νορβηγία, αλλά μια από τα ίδια, ποιάνω άψογα τα κανάλια αλλά κενό EPG. Άρα από ότι κατάλαβα το πρόβλημα το έχω μόνο εγώ !! Δεν με βοηθάει και πολύ αλλά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

Παιδιά δεν βγάζω καμία άκρη το DVB-T του HTPC που παίζει από την ίδια κεραία παίζει EPG μια χαρά η LX5090H δεν παίζει EPG με τίποτα και για καμία χώρα !! Προ λίγου μίλησα με φίλο που
μένει Άλιμο και έχει την 508, έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα η Samsung του δείχνει κανονικά EPG και η Kuro ΟΧΙ!!

ξερει κανεις γιατι ενω βλεπω κανονικα TV ξαφνικα βγαζει αναζητηση ψηφιακων καναλιων?

Παιδιά δεν βγάζω καμία άκρη το DVB-T του HTPC που παίζει από την ίδια κεραία παίζει EPG μια χαρά η LX5090H δεν παίζει EPG με τίποτα και για καμία χώρα !! Προ λίγου μίλησα με φίλο που
μένει Άλιμο και έχει την 508, έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα η Samsung του δείχνει κανονικά EPG και η Kuro ΟΧΙ!!

Τώρα που κοιτάζω και την δική μου διαπιστώνω όντως ότι δεν δουλεύει ο EPG. Δεν υπήρχε όμως προηγουμένως ανάλογο πρόβλημα. Πιθανόν έχει να κάνει με την ΕΡΤ. Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει.....

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Σε μενα ειναι UK και το epg παιζει κανονικότατα

Δημήτρη το κοίταξες σήμερα; Ενώ κι εγώ θυμάμαι ότι δούλευε κανονικά, τώρα βλέπω ότι εμφανίζει την λίστα των καναλιών αριστερά, και δεξιά εκεί που έπρεπε να δείχνει το πρόγραμμα είναι κενό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Δημήτρη το κοίταξες σήμερα; Ενώ κι εγώ θυμάμαι ότι δούλευε κανονικά, τώρα βλέπω ότι εμφανίζει την λίστα των καναλιών αριστερά, και δεξιά εκεί που έπρεπε να δείχνει το πρόγραμμα είναι κενό.

Σημερα και μάλιστα την ωρα που εγραψα το ποστ αλλά και μολις τωρα ολα δουλευουν ρολόι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Κανονικότατα και μαλιστα με κεφαλαια

κατσε για να συντονιστω..

εχεις την 5090 και οι ελληνικοι χαρακτηρες εμφανιζονται κανονικα?
εκανες update firmware?
γιατι εδω και καιρο συζηταμε-εκτος για το θεμα που εχει η tv με το χασιμο των καναλιων στον δορυφορικο δεκτη-και για το θεμα μη αναγνωρισης ελληνικων χαρακτηρων.
εσυ τι εκανες ρε φιλε και στα εμφανιζει?

κατσε για να συντονιστω..

εχεις την 5090 και οι ελληνικοι χαρακτηρες εμφανιζονται κανονικα?
εκανες update firmware?
γιατι εδω και καιρο συζηταμε-εκτος για το θεμα που εχει η tv με το χασιμο των καναλιων στον δορυφορικο δεκτη-και για το θεμα μη αναγνωρισης ελληνικων χαρακτηρων.
εσυ τι εκανες ρε φιλε και στα εμφανιζει?

Αν γίνεται να μας πεις και τι άλλες ρυθμίσεις έχεις κάνει γιατί εγώ τρέχω το τελευταίο FW (0908-0901) και ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ καν EPG!!

Αν γίνεται να μας πεις και τι άλλες ρυθμίσεις έχεις κάνει γιατί εγώ τρέχω το τελευταίο FW (0908-0901) και ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ καν EPG!!

κι`εγω που το βλεπω τι να το κανω?κινεζικα ειναι...
θα σου πω το βραδυ.

Το ξέρω είναι άχρηστο και πιθανότατα να μην το χρησιμοποιήσω ΠΟΤΕ, απλά εκνευρίζομαι όταν κάτι δεν παίζει και θέλω απλά να βρω την λύση

Thanks!