παιδες απο περιεργεια μπορω να ρωτησω ποσο πηγε η 6090? σε τι τιμη τη βρηκατε??? (kotsobolos excluded)
Μέχρι πόσα GB σκληρό δίσκο μπορεί να συνδεθεί η 5090H μέσω του usb; Φίλος θέλει να παίξει mp3 από την Kuro του.
Έστειλα μύνημα στην Pioneer Βελγίου για τα ΑΝ
1.) Η Pio θα ξαναβγάλει τηλεοράσεις κάποτε
2.) Αν οι τηλεοράσεις μπορούν να δείξουν 3D as is. έφερα παράδειγμα την Samsung που εξελίσει ένα μηχανισμό για upconvert από 2D σε 3D για της παλιαότερες τηλεοράσεις της
3.) Αν η ίδια η Pio σκοπεύει να κάνει κάτι αντίστοιχο για τα δικά της μοντέλα και δυστυχώς έλαβα τα κάτωθι.....:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
Dear Sir/Madam,
Thank you for the confidence in our products.Unfortunately we have to
inform you that Pioneer withdrawed from the plasma market, so there will be
no new models anymore. We appreciate your input, but we must inform you
that due to technology restrictions it is not possible to update earlier
models with this new 3D technology.
The reason is that 3D technology does not only require the 3D goggles, it
also requires a television with a special filter (which can not be
done/changed with a software update).
We are sorry for the inconvenience.Best regards
Pioneer Europe Customer & Service Support
http://www.pioneer.eu/eur/showContact.do
DISCLAIMER
This response is provided in good faith but Pioneer cannot warrant the
accuracy or completeness of information given,its suitability for any
particular purpose and it may contain technical or typographical errors.
All liability of Pioneer howsoever arising is expressly excluded to the
fullest extent permitted by law.
Μην μου πεις ότι περίμενες κάτι διαφορετικό...
Αλλά ακόμα και να πάρουμε την ακραία περίπτωση να σχεδιάζουν κάτι εκ νέου, πίστευες ότι θα το έλεγαν σε ένα απλό email;
Εγώ έχω έναν 500άρι σε format FAT32 και η KURO τον βλέπει ολόκληρο
Δεν περίμενα κάτι το ιδιαίτερο να μάθω αλλά το έστειλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Έτσι και αλλιώς δεν χάνεις και τίποτα. Τουλάχιστον :
1.) Απαντήσαμε με τον ποιο επίσημο τρόπο σε ερώτηση μέλους ανωτέρω
2.) Μπορεί να σχεδιάσει ο καθένας τις κινήσεις του.
Τέλος, θα στείλω και άλλα μυνήματα για διάφορες απορίες που μου γενόνται και από το forum αλλά και διαβάζοντας.
Και επειδή απαντούν, πιστεύω ότι θα είναι καλό να έχουμε τις (έτσι και αλλιώς αναμενόμενες) απαντήσεις τους....
Ευχαριστώ για την απάντηση fragoulisnaval.
Πρακτικά θα είναι καλή λύση η χρήση ενός 500gb γεμάτου με mp3;
Θα τον διαβάσει σχετικά γρήγορα η Kuro;
Η θύρα usb της Kuro δίνει ρεύμα για μίνι σκληρό ή καλύτερα να χρησιμοποιηθεί σκληρός με δικό του τροφοδοτικό;
Φαίνεται πάντως πως όποιος έγραψε την απάντηση είναι σχετικός και μέσα στα πράγματα. Αφού μιλάει για "φίλτρα" σε τηλεοράσεις 3D...![]()
![]()
Mήπως θα μπορούσαν όσοι έχουν κuro tv να μας περιγράψουν τι περιλαμβάνει το ολοκληρομένο τους συστημα (ηχεία, ενισχυτές ..κτλ)!!
Για να πάρουμε και οι υπόλοιποι μια γεύση πως έχετε συνδυάσει αυτή την υπέροχη τηλεόραση και με τι μέσα την απολαμβάνετε!! είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του οικιακού σας κινηματογράφου!! (..εκτος της τελειας βεβαια εικόνας..χιχι..)?
Αναφέρθηκε παραπάνω ότι μια καλή λύση και φθηνή είναι να συνδυαστεί με τα ηχεια EVO 4 TANGENT..!! Εκτός από αυτή τη λύση την άλλο θα μπορούσατε να προτείνετε?
Πιστεύετε ότι αυτή την στιγμή αξίζει να πάρω μια 6090Η Kuro, ή θεωρείται πλέον ξεπερασμένη και πρέπει να πάρω μια από τις νέες plasma Panasonic ή κάποια 3D τηλεόραση?
Ενδιαφέρομαι για τηλεόραση 60'' και άνω, καθότι μέχρι τώρα έχω την Sony KDS 70'' R2000...
Πιστεύετε ότι αυτή την στιγμή αξίζει να πάρω μια 6090Η Kuro, ή θεωρείται πλέον ξεπερασμένη και πρέπει να πάρω μια από τις νέες plasma Panasonic ή κάποια 3D τηλεόραση?
Ενδιαφέρομαι για τηλεόραση 60'' και άνω, καθότι μέχρι τώρα έχω την Sony KDS 70'' R2000...
Ρε παιδιά ρωτάω μην με αποπαίρνετε...Δεν είμαι και τρελά σχετικός με τα τεχνικά θέματα. Κι εγώ προς Kuro κλίνω. Υπάρχουν διαθέσιμες οι 6090Η πουθενά?
Και μια κουλή ερώτηση. Οι Kuro έχουν δικά τους ηχεία πάνω ή όχι? Αν πάρω Kuro πρέπει να πάρω και έξτρα ηχεία κλπ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.