Pioneer Kuro 9th generation

Οταν λετε με την kuro να ξεχασουμε το ps3 κλπ τι σημαινει; Δεν κανει η kuro για gaming;

.... Ξερω.. Τα παιχνιδια(π.χ ps3) τα ξεχναω και μαλλον αποκλειστικα απο λαπτοπ....

Οταν λετε με την kuro να ξεχασουμε το ps3 κλπ τι σημαινει; Δεν κανει η kuro για gaming;

Μια χαρά κάνει για gaming!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Ότι ισχύει σε όλες τις plasma ισχύει και στην Kuro. Πάιζεις άνετα ότι θέλεις. Απλά προσέχεις να μην έχεις κάποια σημεία του παιχνιδιού μόνιμα στην οθόνη. Δηλαδή εάν παίζει 3 ώρες με ένα ταχύμετρο σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μπορεί να έχεις πρόβλημα. Γενικά διαλείματα των 2-3 λεπτών για κατούρημα και αλλάγή πηγής ανά 1.5 με 2 ώρες συνηστάτε.

Όχι μόνο κάνει για gaming, αλλά μόλις παίξεις παχνίδι σε 1080p σε KURO ούτε να φτύσεις άλλες τηλεοράσεις. Απλά να προσέχεις τις στατικές εικόνες. Η Pio έχει βέβαια και κάποιες λειτουργίες έτσι ώστε να αποφεύγεται το burn in, αλλά με ένα σκασμό λεφτά που έδωσες για την TV δεν πειράζει να σαι λίγο πιο προσεκτικός....

Εξάλλου πλέον KURO-->Collector's Edition.....

Παδια με αυτο που γραφετε με σωζετε!!! Μου γραψαν εδω στο φορουμ οτι δεν ειναι για παιχνιδια η kuro και οτι θα τη θυσιασω!! Συν οτι δεν ειναι τοσο ανθεκτικη στο gaming! Ενας λογος παράανω να χαρω!!

η kuro κανει και για παιχνιδια (εγω προσωπικα εχω παιξει και gran turismo και metal gear solid αλλα παντα με ενα χρονικο περιορισμο,2-3 ωρες το πολυ)χωρις να εχει υπαρξει καποια σοβαρη επιπτωση στην τηλεοραση.
βεβαια αρχισα να παιζω παιχνιδια αφου ειχε γραψει καποιες ωρες η τηλεοραση.

και όχι μόνο. Ninza gaiden Σ2, Demon's Soul, Uncharted κλπ κλπ. Μέχρι να γράψει κάποιες ώρες η τηλεόραση χρησημοποιώ το Movie mode και όχι to Game mode, γιατί το τελευταίο έχει πιο ζωντανά χρώματα και φοβάμαι ολίγον... Μόλις γράψει καμια 200ρια ώρες τότε θα παίζω στο Game ή/και στο Pure

Παδια με αυτο που γραφετε με σωζετε!!! Μου γραψαν εδω στο φορουμ οτι δεν ειναι για παιχνιδια η kuro και οτι θα τη θυσιασω!! Συν οτι δεν ειναι τοσο ανθεκτικη στο gaming! Ενας λογος παράανω να χαρω!!

επιτηδες στο ελεγαν ρεσυ για να τη γυρισεις πισω!!!! :flipout::flipout::flipout:

αριστη αγορα παλικαρι μου κανενα αλλο σχολιο τελος.....

Με βαση την προσωπικη μου εμπειρια, ΔΕΝ κανει για παιχνιδια η kuro, μιας και μετα απο καμποσο call of duty ηταν διακριτες οι γεμιστηρες απο το καλασνικοφ κατω απο τον Παπακαλιατη

Image retention το λενε απο οτι εμαθα εδω, εξαφανιστηκε μετα απο λιγες ημερες εφοσον δεν ξαναεπαιξα ps3 στην τηλεοραση.

Με βαση την προσωπικη μου εμπειρια, ΔΕΝ κανει για παιχνιδια η kuro, μιας και μετα απο καμποσο call of duty ηταν διακριτες οι γεμιστηρες απο το καλασνικοφ κατω απο τον Παπακαλιατη

Image retention το λενε απο οτι εμαθα εδω, εξαφανιστηκε μετα απο λιγες ημερες εφοσον δεν ξαναεπαιξα ps3 στην τηλεοραση.

δεν μας λές όμως πόση ώρα έπαιζες, σε ποιο mode την είχες την τηλεόραση καθώς και αν είχες βάλει τα orbiter & screen protection...

Να επαιζα 1 - 1μιση ωρα ? (οχι καθε μερα)
Δεν ειχα "πειραξει" τιποτε απο τα παραπανω ;-)

Να επαιζα 1 - 1μιση ωρα ? (οχι καθε μερα)
Δεν ειχα "πειραξει" τιποτε απο τα παραπανω ;-)

Μα αν δεν είχες βάλει το orbiter και το screen protection τότε προφανώς και θα είχες πρόβλημα μετά από μια ώρα στατικής εικόνας....
εκτός από την προσοχή μας και αυτά τα εργαλεία μας σώζουν.

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

καλησπερα και παλι. πολλες ερωτησεις το ξερω αλλα ειμαστε αρχαριοι. διαβασα σχεδον ολο το ποστ. απλα μερικες ισως και χαζες ερωτησεις.
1. οταν με το καλο την παρω την βαζω σε movie κατασταση? αναλογα τι βλεπω ψηφιακο-αναλογικο-br ταινια πειραζω καποιες ρυθμισεις?
2.το break in dvd ποσες φορες την ημερα πρεπει να παιζει?

3.
Και κάτι άλλο, βασικό. Οταν με το καλό σου έχει έρθει η τηλεόραση και αφού την συνδέσεις με την κεραία, κάνε πρώτα συντονισμό του ψηφιακού δέκτη ώστε το πρώτο κανάλι που θα αποθηκεύσει στην μνήμη της η τηλεόραση να είναι ψηφιακό. Εν συνεχεία κάνε το search των καναλιών του αναλογικού δέκτη. Ετσι (σύμφωνα με την Pioneer) δεν θα έχεις το γνωστό bug με τον EPG αν δεν έχεις σκοπό να συνδέσεις και τον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης.
καλησπερα και παλι. πολλες ερωτησεις το ξερω αλλα ειμαστε αρχαριοι. διαβασα σχεδον ολο το ποστ. απλα μερικες ισως και χαζες ερωτησεις.
1. οταν με το καλο την παρω την βαζω σε movie κατασταση? αναλογα τι βλεπω ψηφιακο-αναλογικο-br ταινια πειραζω καποιες ρυθμισεις?
2.το break in dvd ποσες φορες την ημερα πρεπει να παιζει?
Το να ξεκινησω αναζητηση καναλιων με το ψηφιακο σημα φανταζομαι δεν ειναι μαθηματικα! ε??:smash:

για αρχή καλό θα ήταν η τηλεόραση να παίζει μόνο σε movie mode ανεξάρτητα από το τί βλέπεις, και με μειωμένο το contrast. Για το break in δωδ δεν ξέρω να σου πω. ο kblachos ξέρει, είναι αυθεντία στην τηλεόραση αυτή. Εγώ πάντως δεν το έβαλα καθόλου....

Σε καταλάβαμε ;)
Βάζεις το movie mode σε ότι βλέπεις στην αρχή.
Κάπου στο νήμα πρέπει να υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις από το avforums, με ρυθμίσεις στρωσίματος της τηλεόρασης.
Το dvd στρωσίματος μπορείς να το χρησιμοποιείς κατά βούληση. Εγώ προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει πολύ λίγο. Απλά ζουμ για τα λογότυπα των καναλιών και θα είσαι εντάξει....

Κι εγώ DVD στρωσίματος δεν χρησιμοποίησα καθόλου. Βάζεις την επιλογή movie mode από την πρώτη ημέρα μέχρι να συμπληρώσεις 200-300 ώρες θεάσεων, και είσαι εντάξει. Επίσης απ' το menu της τηλεόρασης θα βάλεις την επιλογή orbiter στην θέση 2. Και καλό είναι (άσχετα αν εγώ το έκανα ελάχιστες φορές) αν βλέπεις πολλές ώρες κάποιο τηλεοπτικό κανάλι να χρησιμοποιείς την επιλογή zoom ώστε να μένει εκτός το λογότυπο. Και αυτό βέβαια μόνο για τις πρώτες 200-300 ώρες.

παιδια ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας. οτι αλλο με κολλησει θα σας ...πρηξω σιγουρα!