DimAsi
Supreme Member
Από πίσω εχει 2 θυρες μια για δορυφορική και μια για επίγεια .Βαζεις την μοντουλα και εισαι οκ στην δορυφορική υποδοχή
Από πίσω εχει 2 θυρες μια για δορυφορική και μια για επίγεια .Βαζεις την μοντουλα και εισαι οκ στην δορυφορική υποδοχή
Εννοείς δηλ οτι καρτα ας πουμε της νοβα μπορει και να παίζει?
Εννοείς δηλ οτι καρτα ας πουμε της νοβα μπορει και να παίζει?
Ναι εάν βάλεις την irdeto blue (νομίζω την μπλε) μοντούλα. Και με diablo wifi μια χαρά παίζει.
Παιδια μολις μπκε στο σπτι το τερας των 50 ιντσων!! Την tv την πηρα απο μακρο ρεντη στα 1650 και δεν δινανε την βαση. Οποτε τους λεω την αφηνω και θα τη παρω μετα απο μηνες σε προσφορα αφου θα τους εμενε μιας και ηταν η τελευταια kuro. Καταληξαμε στο να τη παρω σαν δωρο μαζι με τη tv!
Παιδια μολις μπκε στο σπτι το τερας των 50 ιντσων!! Την tv την πηρα απο μακρο ρεντη στα 1650 και δεν δινανε την βαση. Οποτε τους λεω την αφηνω και θα τη παρω μετα απο μηνες σε προσφορα αφου θα τους εμενε μιας και ηταν η τελευταια kuro. Καταληξαμε στο να τη παρω σαν δωρο μαζι με τη tv!
για χαρα παιδια εχω την 5090h περιπου 2 χρονια πως μπορω να δω τις ωρες λειτουργιας υπαρχει καποιος τροπος
για χαρα παιδια εχω την 5090h περιπου 2 χρονια πως μπορω να δω τις ωρες λειτουργιας υπαρχει καποιος τροπος
οχι δεν με λενε μανωλη και τι κανει ο μανωλης ρε παιδια πεστε και μενα
οχι δεν με λενε μανωλη και τι κανει ο μανωλης ρε παιδια πεστε και μενα
τι σου κανω μανα μου αστα... το τι της κανει δε λεγεται χαχαχαα Το μανωλη το μαγο εννοουσα χαχαα!!
και που τον βρισκουμε τον μανωλη ρε παιδια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.