Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

και που τον βρισκουμε τον μανωλη ρε παιδια

Παρε την τηλεοραση σου, ευχαριστησου την, και μολις πιασεις καμια 200αρια ωρες αποφασιζεις αν θελεις να παρεις το max των δυνατοτητων της ή οχι.

Μαγκες ημουν 3 ωρες στον εφιαλτη(οδοντιατρο) και δεν απαντησα. Σας ευχαριστω ολους και ελπιζω να την απολαυσω το ιδιο οπως εσεις!!

Μαγκες ημουν 3 ωρες στον εφιαλτη(οδοντιατρο) και δεν απαντησα. Σας ευχαριστω ολους και ελπιζω να την απολαυσω το ιδιο οπως εσεις!!

ρεσυ θηριο portishead ασχετο αλλα εκτος απο καλη τηλεοραση εχεις και ωραιο σκυλακι στο αβαταρ:worshippy::worshippy: τι ρατσα ειναι εχεις να μου στειλεις καμμια φωτο μεγαλυτερη να τη δειξω στη γυναικα???

αντε καλες θεασεις και παλι!!!

ps... στον οδοντιατρο πηγαινε οσες φορες θελεις!! μακρια απο οφθαλμιατρους φιλτατε γιατι το εργαλειο πεταει χααχαχα μη σου ριξουν τιποτα κολλοιρια και χασεις το show :2thumb22sup::2thumb22sup:

καλο μεσημερι παιδια μηπως γνωριζει κανεις το κοστος του μανωλη για να κανει ενα φρεσκαρισμα σε μια 5090h

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

καρφωνεις ενα μωβ irdeto και παιζει απροβληματιστα και την kappa της nova.
μπορει να παιξει και με την μπλε που αναφερει ο ποντιος,αλλα θα εχεις προβληματα.
επισης εχω δοκιμασει diablo
(υπαρχει και σχετικο νημα "ο διαβολος μεσα της..") και παιζει χωρις προβλημα.

Το είπες και έγινε...........................

Παρόλο που έχει συνδεθει η δορυφορική αυτή η υπέρτατη π@παρια με το EPG παραμενει, ευτυχως λυθηκε το θέμα με την ώρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Το είπες και έγινε...........................

Παρόλο που έχει συνδεθει η δορυφορική αυτή η υπέρτατη π@παρια με το EPG παραμενει, ευτυχως λυθηκε το θέμα με την ώρα.

καρφωσες την μωβ και εισαι οκ...?

Βάλε να δεις κάποιο δορυφορικό κανάλι και πίεσε το πλήκτρο του [EPG]. Λογικά θα σου δείξει τον οδηγό προγράμματος. Εν συνεχεία αν βάλεις κάποιο επίγειο ψηφιακό, ο EPG θα δουλεύει κανονικά.

Υ.Γ. Τόσο καιρό γιατί δεν σε είχαμε στην λίστα; Επανορθώνω.....

5090 / 5090H
1. a.headjohn
2. AKALYPTOS
3. alefantos 2007
4. Aliagas
5. antonish ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
6. Antony
7. aragorn ................................... 3 προβληματικά εικονοστοιχεία. ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
8. archbish
9. artemismatsas ...........................1 προβληματικό εικονοστοιχείο.

10. avpap
11. bdream58

12. bergodor
13. Centrum
14. cooltsip
15. Database error
16. dbagias
17. dipsa
18. dkoron

19. ege1
20. El Chino
21. erevos
22. fgt32
23. fine68
24. forte
25. gabkon
26. geokot

27. geo02003
28. GIRIS 4
29. Iannis
30. Johnkyp111
31. kblachos ........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
32. klamia71
33. kozadin
34. KuroMan

35. kyrxas
36. manolara ................................ Πρόβλημα με τον δορυφορικό δέκτη. Επισκευάστηκε
37. mikez
38. milmat
39. ncdbill
40. ngxx

41. nick peios
42. nick 2001
43. nikos.s
44. nmarkou
45. Nodens
46. notist
47. nvarsos
48. Panagiotis Pap
49. paull
50. Periklis.Demos

51. pinezas133
52. pop3
53. portishead 28

54. psarrakas
55. pz107
56. spcom
57. TASOSBLUE
58. Tasos Kal
59. tasos53

60. taurus65
61. thanosb

62. thenetpoet
63. theofilos

64. theweb
65. tolakos

66. un4moa
67. vale46
68. Vama
69. VSPORT

70. zafeiros
71. zaras27
72. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
73. Αυγερινός Παπαδάκης
74. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ
75. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.
76. Θάνος Φουντάς
77. Μιχάλης Κορ.

78. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

6090H
79. Andronidis Akis
80. geodo
81. JDL9
82. LefteriS .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
83. sptdm

84. stelios26
85. Tefkros

86. tzortz63
87. VSPORT
88. WREXY ..................................... IR σε logo καναλιού
89. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

90. Παναγιώτης Μελάς

KRP-500A
91. Babis K.
........................ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
92. el el
93. fragoulisnaval

94. Heller ....................................... Πρόβλημα στον ήχο. Αντικαταστάθηκε
95. kgamma .................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
96. pontios .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
97. pontioskat

98. Quentin
99. Storman
100. sw1ivr

101. Tiramola ................................... Πρόβλημα στο panel. Επισκευάστηκε
102. un4moa

103. Usual suspect
104. YonVog .......................... ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)

105. ZEANPAPAS
106. ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ............ ISF calibrated (Μ. Καστρουνής)
107. ΝΤΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

KRP-600A
108. PLUTON

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Οσον αφορά το bug με το EPG παραμενει παρόλο που έχει συνδεθεί δορυφορική.... και δεν θυμαμαι κανάλι ενεργοποιήθηκε πρωτο (για το χατήρι του Κωστα) ψηφιακό ή αναλογικο.....

Αν κάνεις αυτό που πρότεινε ο kblachos,ενημέρωσε σε παρακαλώ αν δούλεψε, γιατί πάσχω και εγώ από το bug του epg άλλα δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να την συντονίσω με δορυφόρο.
Έχω συνδέσει την KURO απευθείας με το ομοαξονικό καλώδιο που έρχεται από το πιάτο της nova(χωρίς irdeto) άλλα δεν μπορώ να βρω κανένα κανάλι!!!Η εγκατάστασή του πιάτου έχει 6 χρόνια στην πλάτη της,και παρέμεινε αχρησιμοποίητη για τα τελευταία 2 χρόνια.
Από τα λίγα που ξέρω,το πιάτο δεν μπορεί να χαλάσει, έκτος αν σπάσει(σωστά?)
Το καλώδιο δεν παρουσιάζει σημάδια ταλαιπωρίας και έτσι δεν το φοβάμαι και μετά μένει το LNB,το οποίο δεν μπορώ να εκτιμήσω αν λειτουργεί σωστά η όχι....
Λέτε να έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, γιατί και στον αποκωδικοποιητή της nova τα free to air κανάλια δεν συντονίζουν, ψάχνει-ψάχνει άλλα δεν συντονίζει πουθενά!

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Αν κάνεις αυτό που πρότεινε ο kblachos,ενημέρωσε σε παρακαλώ αν δούλεψε, γιατί πάσχω και εγώ από το bug του epg άλλα δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να την συντονίσω με δορυφόρο.
Έχω συνδέσει την KURO απευθείας με το ομοαξονικό καλώδιο που έρχεται από το πιάτο της nova(χωρίς irdeto) άλλα δεν μπορώ να βρω κανένα κανάλι!!!Η εγκατάστασή του πιάτου έχει 6 χρόνια στην πλάτη της,και παρέμεινε αχρησιμοποίητη για τα τελευταία 2 χρόνια.
Από τα λίγα που ξέρω,το πιάτο δεν μπορεί να χαλάσει, έκτος αν σπάσει(σωστά?)
Το καλώδιο δεν παρουσιάζει σημάδια ταλαιπωρίας και έτσι δεν το φοβάμαι και μετά μένει το LNB,το οποίο δεν μπορώ να εκτιμήσω αν λειτουργεί σωστά η όχι....
Λέτε να έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, γιατί και στον αποκωδικοποιητή της nova τα free to air κανάλια δεν συντονίζουν, ψάχνει-ψάχνει άλλα δεν συντονίζει πουθενά!

ψαξου λιγο με τις ρυθμισεις της δορυφορικης της pioneer,γιατι ειναι λιγο μπερδεμα...

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Βάλε να δεις κάποιο δορυφορικό κανάλι και πίεσε το πλήκτρο του [EPG]. Λογικά θα σου δείξει τον οδηγό προγράμματος. Εν συνεχεία αν βάλεις κάποιο επίγειο ψηφιακό, ο EPG θα δουλεύει κανονικά.

Υ.Γ. Τόσο καιρό γιατί δεν σε είχαμε στην λίστα; Επανορθώνω.....

Επανορθωσε σε παρακαλώ........:ADFADF1:

Συνεχίζει να μη δουλεύει, η γλώσσα πρέπει να είναι στα Ελληνικά (μενού)?

Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τι παράκρουση έχετε πάθει όλοι με το EPG. Οχι μόνο μου είναι παγερά αδιάφορο αλλά ούτε καν ξέρω κατά που πέφτει το κουμπί του EPG στο τηλεκοντρόλ....

Φίλε Aliags όταν και αν την πουλήσεις θα ήθελα να μας πεις ποιά πήρες και τις ειλικρινείς εντυπώσεις σου.