Παιδια καλησπερα. Χρειαζεται καποια αναβαθμιση στο firmware για την kuro. Εχει ενα στικακι αλλα δεν ξερω. Να κανω κατι η την αφηνω οπως εχει; Ευχαριστω.
Δεν θελω να αναβαθμισω, λεω αν χρειαζεται. Απλα εχει ενα στικακι μεσα και διαβασα οτι με αυτο γινεται update sta firmaware. Μπορει και να λεω βλακειες σαν ασχετος. Παντως χρειαζεται update? τωρα θα ανοξω για πρωτη φορα την tv.
Δεν εχει να κανει με την διαφορά ωρας . Χανει 20 λεπτα περίπου !!Πηγαίνεις στον επίγειο ψηφιακό δέκτη (βάλε δηλαδή να βλέπεις ένα κανάλι απ' τα sport+, πρίσμα ή cine+) και εν συνεχεία:
Home menu -> Αρχικές ρυθμίσεις -> Αρχ. ρύθμιση συστήματος -> Αρχ. ρυθμίσεις ψηφ. δέκτη -> Ρολόι
Και επέλεξε:
Χειροκ. διόρθωση: Εντός
Τιμή διόρθωσης: + 2
Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τι παράκρουση έχετε πάθει όλοι με το EPG. Οχι μόνο μου είναι παγερά αδιάφορο αλλά ούτε καν ξέρω κατά που πέφτει το κουμπί του EPG στο τηλεκοντρόλ....
Φίλε Aliags όταν και αν την πουλήσεις θα ήθελα να μας πεις ποιά πήρες και τις ειλικρινείς εντυπώσεις σου.
Και φυσικά εκανα πλάκα περι πωλησης, και φυσικα μη σωσει να δουλεψει.....:music-smiley-005:
Τα τελευταία 2 περίπου χρόνια είχα pvr της νοβα, με συνέπεια να χρησιμοποιώ τον οδηγο προγράμματος καθε στιγμη (ταινιες, προγραμμα κτλ) απλα τωρα από συνηθεια και με δεδομενο οτι εχει την δυνατοτητα η kuro, ας προσπαθησουμε να δουλεψει καλα, τιποτα περισσοτερο.....
Και φυσικά εκανα πλάκα περι πωλησης, και φυσικα μη σωσει να δουλεψει.....:music-smiley-005:
Now wise you speak :ernaehrung004:
Το άσχημο είναι ότι λόγω λουκέτου κανένας δεν θ' ασχοληθεί πλέον να διορθώσει/αναπτύξει κανένα firmware. Οτι βγήκε , βγήκε. :nounder:
για καποιον που θελει το κατι παραπανω σε δυνατοτητες,ευχρηστεια,δεν του κανει.
με λιγα λογια,τον εχει για να τον εχει....
Παιδια μια ερωτηση... Πως στο καλο γινεται να βαλω το epg να μη βγαζει ιερογλυφικα;; Γλωσσα εχω ελλαδα-τουρκια ελληνικα γραφει αλλα δεν μπορω να βρω αλλες ρυθμισεις. Γνωριζει κανεις;;
Παιδια μια ερωτηση... Πως στο καλο γινεται να βαλω το epg να μη βγαζει ιερογλυφικα;; Γλωσσα εχω ελλαδα-τουρκια ελληνικα γραφει αλλα δεν μπορω να βρω αλλες ρυθμισεις. Γνωριζει κανεις;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.