Pioneer Kuro 9th generation

μετα απο μια ωραια μερα με τον μανωλη, θελω να πιστευω οτι περασε και ο ιδιος ευχαριστα, μπορω να πω πως η kuro δειχνει πραγματικα τα δοντια της μετα το καλιμπραρισμα. μιλαμε για απιστευτη εικονα. Συμφωνα και με την αποψη του μανωλη η συγκεκριμενη ειναι και σε υψηλα στανταρ. σε ευχαριστουμε και για τη παρεα και σε ξαναπεριμενουμε λουτρακι!

Άντε τυχερέ! Εμείς της επαρχίας δυστυχώς είμαστε άτυχοι!

Εγω παντως ειμαι Κατερινη και αν οργανωσετε κατι με τον Μανωλη ειμαι μεσα για να μοιρασουμε τα εξοδα,ας μας ενημερωσει και ο Μανωλης αν μπορει.

Γνωρίζει κάνεις πως σε εικόνα 4:3 μπορούμε να κάνουμε τις μπάρες μαύρες από γκρι ?

Στην 5090 ήταν μαύρες την 6090 είναι γκρι. :smash:

Παιδιά υπάρχει κανένας από Λάρισα που να ενδιαφέρεται για calibration ώστε να φωνάξουμε τον κ. Καστρουνή και να μοιράσουμε το κόστος μεταφοράς?

& @thanosb

κι εγω μεσα από Βόλο

εχει δοκιμασει κανεις να συντονισει τα ψηφιακα καναλια της digea και αν ναι ποιες ειναι οι εντυπωσεις?

εχει δοκιμασει κανεις να συντονισει τα ψηφιακα καναλια της digea και αν ναι ποιες ειναι οι εντυπωσεις?

στην 5090H που επιασα 2 φορες τις δοκιμαστικες εκπομπες της digea,
παιζουν που καλα με δυνατο σημα αλλα με epg στ`αγγλικα
(γλωσσα Αγγλικα στο μενου της tv)
στον δορυφορικο δεκτη(edision argus 2in1) που εχει επιγειο ψηφιακο,
το epg εδειχνε κανονικα Ελληνικους χαρακτηρες.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Ακομα στην Αττικη δεν μεταδιδουν.

Ακη μεταδίδουν κανονικότατα καθε βραδυ γύρω στις 1 αλλά και στις 3 ανοιγει και η δευτερη συχνοτητα και ηδη μπορει καποιος να αποθηκευσει τα καναλια δοκιμαστικά και ΣΗΜΕΡΑ στις 03.00 Θα λειτουργησουν και κανονικά

Παιδες κατοχοι της 5090 το θεμα της digea πως το λυσατε (αν το λυσατε???) Σαβ/κο πως θα βλεπετε τα HD καναλια (:flipout::flipout:)??
Επειδη φτασαμε επικινδυνα πλεον στη ημερομηνια οροσημο για πειτε πια ειναι η καλυτερη δυνατη λυση???

ρε παιδες με ξεχασατε και ρχεται σαβ/κο???? :Banane0::Banane0:

ρε παιδες με ξεχασατε και ρχεται σαβ/κο???? :Banane0::Banane0:

:2thumb22sup::2thumb22sup:

Our top-of-the-range models are equipped with additional attributes:
  • A digital terrestrial and satellite tuner compliant with EICTA ‛HD TV 1080p’ Minimum Requirements and supporting MPEG-4 high definition decoding (*2)
  • An advanced user interface with KURO-style graphics
  • DLNA compliant ‛Home Media Gallery’ for playback of digital assets such as movies, music and photos through a home network or via USB
The new KURO plasma TVs are all ‛HD ready 1080p’ and available in 50 and 60-inch with SD Terrestrial TV reception (available from June) or SD/HD Terrestrial and Satellite TV reception (availability depending on region).

Notes:
(*1) PDP-LX5090 and PDP-LX6090 can adjust only picture setting
(*2) Actual coverage of ‛high definition’ digital TV broadcast services is however typically depending on additional local/service linked parameters, which - as of today – are in many areas still not finalized. Because of this Pioneer only links the ‛high definition’ digital TV capability to the areas/services explicitly listed on relevant product pages on Pioneer’s website or available via the Local Pioneer Service Contact.