Pioneer Kuro 9th generation

Pioneer has started the sale and prices for the first plasma TVs with integrated HDTV tuner announced. The models PDP-LX5090H (50 inch) and PDP-LX6090H (60 inches) from the end of July should be an EIA of 3599 and 6299 available. For comparison: The models are already available LX5090 PDP and PDP-LX6090 without HD tuner to be an EIA of 3399 and 5999 .

The satellite tuner supports DiSEqC 1.0 for use in multi-feed installations and for pay TV are two CI slots. The new HDTV tuner models from Pioneer are equipped with a LAN connection, the streaming of multimedia files (including WMDRM10) on DLNA networks directly to the television. In addition can also be used files from USB storage (FAT, FAT32 and NTFS) play. The number of supported media formats is remarkable:

Video : WMV / MPEG1 / MPEG2-PS / MPEG2-TS / MPEG4-ASP / H.264​
Video: WMV / MPEG1 / MPEG2 PS / MPEG2 TS / MPEG4-ASP / H.264
Audio : LPCM / MP3 / WMA / WAV / AAC / HE-AAC​
Audio: LPCM / MP3 / WMA / WAV / AAC / HE-AAC
Photo : JPEG / TIFF / PNG / BMP / GIF​
Photo: JPEG / TIFF / PNG / BMP / GIF

Pioneer_KRP-600A_003.jpg

Redesigned was also the user interface, which of the following Kuro-Philiosophie something darker works. The control panel is represented by four icons on the screen, which the function of the four to move on the remote control buttons arranged show and so the "blind" to facilitate control.

areadvd.de

Το Cnet τέσταρε την αμερικάνικη έκδοση 5020FD, αλλά υπάρχουν αρκετές διαφορές από το αντίστοιχο ευρωπαϊκό μοντέλο σε απόδοση χρωμάτων, ρυθμίσεις και μενού. Οι ευρωπαϊκές είναι αντίστοιχες με τις αμερικάνικες "Elite" που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/pioneer-kuro-pdp-5020fd/4505-6482_7-33002523.html

εγω που βλεπω ακομα σε crt το μαυρο ειναι ετη φωτος απο τις καλυτερες φλατ που εχω δει και οι ρυθμισεις ειναι εντελως τυπικες δηλαδη στο 50% ολα,δεν χρειαζεται μαγικα.

Δεν μίλησα για το μαύρο, αλλά για την αντίθεση. Ναι, έχουν χαμηλό μαύρο (πόσο δεν ξέρω - αν έχει κανείς μια ιδέα πως το μετράμε με το HCFR να το μετρήσω και αυτό) αλλά επίσης και χαμηλές φωτεινότητες...
Και εμένα η 9618 είναι ακόμα στο σαλόνι και την θεωρώ καλύτερη, αλλά η μέτρηση της αντίθεσης είναι καλύτερη στην 9731 (γύρω στο 450:1).
Απλά η LCD έχει φως να δώσει. Αλλά το μαύρο είναι σαφώς πιο φωτεινό.
Αλήθεια, στο HCFR πως πάμε από αυτά τα x,y,z σε κάτι πιο κατανοητό, π.χ. nits; :chinscratch:

Αλήθεια, στο HCFR πως πάμε από αυτά τα x,y,z σε κάτι πιο κατανοητό, π.χ. nits; :chinscratch:

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά στην καρτέλα "Selected Color" έχει ένδειξη cd/m2 που είναι τα γνωστά nits. Στην Αμερική χρησιμοποιούν κυρίως τo footlambert που είναι η από κάτω ένδειξη ( 1 fl = 3.4 nits).

Attachments

• HCFR.jpg
    HCFR.jpg
    78 KB · Views: 38
Last edited:
Είναι αρκετά γνωστό μαγαζί εδώ στην Κύπρο. Αύριο θα περάσω από το κατάστημα τους να μάθω λεπτομέρειες.
Το μεγάλο ερώτημα είναι:
Ποια από τις δυο?:frown::smile:

Σε αυτές τις τιμές και για την απόστασή σου την 60άρα.

Πριν ένα χρόνο έπαιρνες την 50άρα σε αυτά τα χρήματα. Δώρο οι 10 ίντσες για τον ένα χρόνο που έκανες υπομονή :D

Καλημέρα σε όλους....

πήρα τον ΗΧΟ και το review αναφέρεται σε κάποια LX-5060....προφανώς έχουν γράψει λάθος...αντί για LX-5090....μάλλον τρελλάθηκαν με την εικόνα της....

Στέλνουν Ελλάδα οι Κύπριοι;

Μάλλον όχι.

Σε αυτές τις τιμές και για την απόστασή σου την 60άρα.

Πριν ένα χρόνο έπαιρνες την 50άρα σε αυτά τα χρήματα. Δώρο οι 10 ίντσες για τον ένα χρόνο που έκανες υπομονή

Η τιμή της 60" είναι καλή αλλα δεν παύει να είναι η διπλάσια της 50".
Έχουμε σύγκριση μεταξύ των δυο,
τουλάχιστο στο μέγεθος?:silly:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Τελικά η 10" είναι πολλές.
Thanks George!

Καλημέρα σε όλους....

πήρα τον ΗΧΟ και το review αναφέρεται σε κάποια LX-5060....προφανώς έχουν γράψει λάθος...αντί για LX-5090....μάλλον τρελλάθηκαν με την εικόνα της....

Απλά έβαλαν το 9 ανάποδα:silly:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Τελικά η 10" είναι πολλές.

Σε αυτά τα μεγέθη είναι 40% μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης. Δεν είναι και λίγο. Σε αντιστοιχία είναι περίπου όσο η διαφορά των 42'' με τις 50''.

Last edited:
Αν δεν στελνουν Ελλαδα, συμφερει να πας ταξιδη μονο ημερης στην Κυπρο και να την φερεις μονος σου. Ποσο παει εισιτηριο για Κυπρο? Σε αυτην τη τιμη who cares για εγγυηση. Πολη φτηνη μαει φρεντς. Εδω, κατω απο €6500, δεν το βλεπω να κοστισει η 60αρα.

Μετά από ένα check στις τιμές στο UK έχω υποψίες ότι η τιμές στο συγκεκριμένο site πρέπει να είναι λάθος. Εδώ στην Κύπρο συνήθως οι τιμές είναι πολύ πιο ψηλές από οπουδήποτε αλλου. Θα το τσεκάρω σήμερα και θα σας ενημερώσω.

Για πες μας.
Γιατί είτε πάω και τη φέρνω εγώ σε τέτοια τιμή, ή βρίσκω κάποιον να μου τη στείλει!

Καλημέρα σας η τιμή που δίνεται στο συγκεκριμένο site είναι σε ευρώ και με τα ηχεία που τα έχεις ανάγκη είναι 2850 euro.

Η επίσημες τιμές αντιπροσωπείας είναι για την 5090 3145 και για την 6090 5770, και για τις δυο χωρίς speaker και βάση.

Το συγκεκριμένο κατάστημα το πηρα τηλ και μου είπε τιν τιμη αυτη με τα ηχεία χωρις τα ηχεία ειναι η τιμή που εχει το συγκεκριμένο site. Τώρα οταν πήρα τηλ. στην αντιπροσωπια πριν 1 βδομαδα μου είπαν οτι η τιμή είναι 3200 με τα ηχεία. τορα τι γινεται δεν χερω ακριβώς αλλα μαλλον θα είναι στην αγορα της Κύπρου μιλώ πάντα στο τέλος αυτης της βδομάδας.