Pioneer Kuro 9th generation

Έκανα μερικά τηλεφωνήματα σε μερικούς εδώ και οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα.
Στα 3200 που σου είπαν έχτος από ηχεία είναι και η βάση?

Εγώ πήρα κατευθείαν τον αντιπρόσωπο τις Pionner που βρίσκεται σε αυτή την ιστοσελίδα http://www.pioneer.com.cy/cye/body.html. Αν δεις στο κάτω μέρος της σείδας γράφει ένα αποκλειστικό αντιπρόσωπο που λέει "Τα προϊόντα της Pioneer στην Κύπρο διανέμονται επίσημα από...."

και μου είπαν οτι θα δίνεται στα 3000 euro χωρίς ηχεία και στα 3200 euro με ηχεία περίπου για βάση δεν μου είπαν τιποτε όμως.

Πήγα από το συγκεκριμένο μαγαζί και οι τιμές έχουν ως εξής:

PDP-LX5090 3050
PDP-LX6090 5600

Οι πιο πάνω τιμές είναι με βάση και ηχεία.
Διαθεσιμότητα σε ένα μηνα.

Πάντως αν το πλαίσιο τη δίνει 3999 σε 24 άτοκες δόσεις, πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί στα 3500 μετρητοίς. Για να δούμε...

Μερικές φωτογραφίες ακόμα από το αντίστοιχο νήμα στο αγγλικό φόρουμ:

2694875785_dae2553b43_o.jpg

2695694018_88549fc3f5_o.jpg

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=765458&page=248

Παιδια εγω δαγκωσα τη σφαιρα, (bit the bullet), και παραγγειλα τη 6090 απο το Πλαισιο. Δεν ξερω αν εκανα σωστα, αλλα δεν βλεπω της τιμες να ειναι πιο φτηνες σε αλλα μαγαζια στην Ελλαδα. Ισως θα ειναι λιγo πιο κατω αλλα δεν προβλεπω μεγαλη διαφορα. Τα 6999 περιλαμβανoυν το stand και το ηχειο. Αυτο που με βοηθησε να αποφασισω ηταν οι 24 ατοκες δωσης. Η εγγυηση ειναι για δυο χρονια και αν χαλασει την περνουν πισω αυτοι και την αντικαταστουν με αλλη μου ειπαν. Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος με την τηλεοραση.

Παιδια εγω δαγκωσα τη σφαιρα, (bit the bullet), και παραγγειλα τη 6090 απο το Πλαισιο. Δεν ξερω αν εκανα σωστα, αλλα δεν βλεπω της τιμες να ειναι πιο φτηνες σε αλλα μαγαζια στην Ελλαδα. Ισως θα ειναι λιγo πιο κατω αλλα δεν προβλεπω μεγαλη διαφορα. Τα 6999 περιλαμβανoυν το stand και το ηχειο. Αυτο που με βοηθησε να αποφασισω ηταν οι 24 ατοκες δωσης. Η εγγυηση ειναι για δυο χρονια και αν χαλασει την περνουν πισω αυτοι και την αντικαταστουν με αλλη μου ειπαν. Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος με την τηλεοραση.

Ότι θα μείνεις ευχαριστημένος από την TV δεν υπάρχει αμφιβολία, Εγώ είδα σήμερα την LX5090 και ήταν άψογη. Σε λίγες μέρες περιμένω τηλεφώνημα για να δω και την LX6090.

Ασυγκράτητος ... δύναμη η 60άρα :D

Πότε θα την παραλάβεις ?

Σαν εμενα και εσένα-bye-