Pioneer Kuro 9th generation

Ευχαριστω παιδια. :2thumb22sup:

Το θολωμα δεν φαινεται οταν κοιτας τηλεοραση και μαλιστα στα σπορ. Η καμερα αποκαλυπτει αλλα ομως. :nounder:

Απο το στομα μου το πηρες ρε φιλε!!Δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα αυτη η φωτο στο θεμα θαμπωματος στην κινηση!!! Μη τρελαθουμε τελειως!!Ποτε δεν το εχω δει στην δικια μου αυτο!!Αυτο ειναι ετσι επειδη το λαμβανει σαν κουνημενο η καμερα του κινητου!!Οπως οταν βγαζουμε καποιον και κουνιεται παλι ετσι βγαινει η φωτο!!Μην κρινεται απο τις φωτο παιδια δειχνουν πολυ χοντρικα τα πραγματα!! Γι'αυτο και οι περισσοτεροι βγαζουν φωτο με στατικη εικονα διοτι στην κινηση η φωτογραφικη εαν δεν ειναι καλη αστα!!BTW εχεις πετυχει καμπανα σημα απ'οτι βλεπω στα αναλογικα ε;Μπραβο απιστευτη!!

WREXY και το ιδιο κινητο εχουμε χαχα! Χρειαζομαστε αναβαθμιση!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Απο το στομα μου το πηρες ρε φιλε!!Δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα αυτη η φωτο στο θεμα θαμπωματος στην κινηση!!!

Το θαμπωμα σιγουρα οφειλεται σε πολυ μεγαλο ποσοστο στο υλικο και στο μεσο που τραβηχθηκε η φωτογραφια. Δεν ειχα αλλωστε σκοπο να υποβαθμισω την κορυφαια τηλεοραση που κυκλοφορει στην αγορα.

στα διαλα ρε Γιαννη μεσημεριατικα!!!!! φιρι φιρι το πας να μου τιναξεις τον οικογενειακο προυπολογισμο του 2012,2013,2014

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Παιδια οποιος εχει τα 3+ χιλιαρικα αυτη τη στιγμη και δεν τρεχει να αγορασει μια Κuro 9ης γενιας δεν ξερει τι χανει...

Εγω δυστυχως εκανα κατι εργασιες στο σπιτι μου και μου εφυγαν πριν κατι μερες 7 χιλιαρικα αλλιως αντι για την W4000 θα ειχα ηδη αγορασει μια LX509... :rifle:

Τις φωτογραφιες τις εβγαλα για να δειτε το σημα και για να δειτε τι καθαρα δειχνει χωρις artifacts η Κουρο με τα Ελληνικα καναλια. Στην αρχη, οταν μερικοι με ρωτησαν για φωτογραφιες, ειχα πει οτι δεν εχω καλη καμερα και οτι θα απογοητευτειτε.

Τα σπορ και ειδικα το ποδοσφαιρο ειναι super smooth, παρολο που εχω κανει stretch την εικονα απο 4:3 στα 16:9, και στο ματι ειναι παρομοιο με το να βλεπεις σπορ σε CRT, παντα με του Bumtious τις ρυθμησεις. Σε standard ρυθμησεις και σε λαθος drive mode δεν ειναι οτι καλυτερο. Τωρα, αν εχει θολωμα η εικονα που τo αποκαλυπτουν μαραφετια, οπως η καμερα, δεν το γνωριζω, οπως και δεν εχω τεχνικες γνωσεις στις τηλεορασεις.

Mikez, Το σημα ειναι με νοβα.

Εβγαλε κανα καινουργιο κινητο η ερικσσον? :BXVZCBXZ6:

Φίλε μου η τηελορασάρα σου δεν έχει κανένα πρόβλημα, η φωτογραφική σου έχει... :flipout:

Τα υπόλοιπα περί κίνησης plasma vs lcd είναι απλά κουραφέξαλα...

46αρα; Δεν έχει ακόμα;

Νομίζω πως θα βγει σε 2-3 μήνες 46άρα LCD.

5090 παιδια ή 509? ριχτε καμια ιδεα..

Larry δεν υπάρχει 509. Υπάρχει 5090 και αναμένεται η 5090Η. Οι διαφορές τους:

Τεχνικά χαρακτηριστικά από την επίσημη Pioneer:

LX5090

LX5090H

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά που έχει η Η είναι:
  • Δέκτη DVB S/S2 (mpeg4, AVC)
  • 2 υποδοχές Common Interface αντί 1
  • Δικτύωση DLNA - Εthernet
  • AV Optimum Mode - Home Media Gallery (η φώτο στο #40)

Αναμένεται και η σειρά KPR που είναι μόνιτορ με (KPR500A) ή χωρίς (KPR500M) εξωτερικό media box.

Αυτή θέλω, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ!
Αν είναι φθηνότερη από την KPR500A κάτι θα γίνει, αλλιώς θα ξεπέσω (θου κύριε!) στην 5090 και θα το βουλώσω κιόλας!

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Αυτή θέλω, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ!
Αν είναι φθηνότερη από την KPR500A κάτι θα γίνει, αλλιώς θα ξεπέσω (θου κύριε!) στην 5090 και θα το βουλώσω κιόλας!

Νομίζω πως η M θα είναι αρκετά φθηνότερη από την Α και στα επίπεδα της 5090H (ή ελάχιστα ακριβότερη).

Υ.Γ Σε όλα μου τα ποστ γράφω KPR που είναι λάθος, αντί για το σωστό KRP. Το κατάλαβα κάνοντας ένα search στο google για KPR500M και μου έβγαλε σαν μοναδικό αποτέλεσμα αυτό το νήμα :Banane0:

παιδια να ρωτησω κατι?υποτιθεται οτι ακομα και οι lcd της pioneer θα εχουν πολυ καλο μαυρο οπως ειχε ακουστει σε σχεση με αλλες lcd..σωστα?? εγω στα χαρακτηριστηκα γιατι βλεπω dynamic contrast και μονο 10000????

παιδια να ρωτησω κατι?υποτιθεται οτι ακομα και οι lcd της pioneer θα εχουν πολυ καλο μαυρο οπως ειχε ακουστει σε σχεση με αλλες lcd..σωστα?? εγω στα χαρακτηριστηκα γιατι βλεπω dynamic contrast και μονο 10000????

Είναι το νούμερο που χρησιμοποιεί η Sharp για τα πάνελ της. Η Pioneer θα έχει και κάποιου είδους φίλτρο (High Contast Filter) για βελτίωση του μαύρου. Θα δούμε στην πορεία πως θα τα πάνε στην πράξη, αλλά τα επίπεδα αντίθεσης των 9G πλάσμα δεν πρόκειται να τα φτάσουν με τίποτα.