Pioneer Kuro 9th generation

Just a quick mention to all the guys asking what the better settings are and so on. We should be releasing around 6 tutorial videos in the very near future where some of the best ISF/display experts in the country will take you through exactly how to set up the main controls correctly and what to look for. Once set, along with your sources (a very important part that people forget!) you should never have to change the actual settings depending on material. There is also a video which explains exactly what happens when you hire an ISF professional as well, everything covered so you know what you are paying for etc.

Σύντομα θα υπάρχουν βιντεάκια στο αγγλικό φόρουμ που θα περιγράφουν αναλυτικά την διαδικασία ρύθμισης της 9G.

Kαλημέρα σε όλους....

μια πρόταση(χωρίς παρεξήγηση):
το σωστότερο-για εσάς που έχετε αγοράσει την 5090/6090-θα ήταν να καλέσετε έναν επαγγελματία calibrator και να σας ρυθμίσει την τηλεόραση επαγγελματικά με το δικό σας set-up...τόσα χρήματα δώσατε και πήρατε ό,τι καλύτερο-αυτή την στιγμή-υπάρχει...αξίζει τον κόπο...

καλές οι προτάσεις από τους φίλους μας Άγγλους, αλλά δεν...

κάθε συσκευή θέλει τις δικές της ρυθμίσεις σύμφωνα με τον χώρο θέασης και με τα μηχανήματα που την συνοδεύουν....

κι εγώ την 32άρα θεά που απέκτησα-την 9603-μόλις επιστρέψω από τις διακοπές μου θα την καλιμπράρω επαγγελματικά...

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Δικιο εχει ο Νασος.

Αγορασατε μια ...Ferrari και θα την βγαλετε με ημιμετρα και δανεικες ρυθμισεις?

Εδω ο Νασος με το ...Μini Cooper και παλι το προσεχει το εργαλειο του...-bye-

τελη Σεπτεβρη θα "κρεμασω την 5090 κ εγω και αυτο διοτι τοτε μπορει κ ο Μ Καστρουνης να μου την ρυθμίσει

η διαφορες σε εικονα ειναι τουλάχιστον 30% καλύτερη οπως ακριβως τα λεει ο Νασος

Ferrari πηραμε, στο Μαστρο Μητσο tuning θα την παω για 1ο σερβις?

και φυσικα απο κοντα ενα HTPC με 1,5 tb δισκους κ ενα paystation 3 αμ πως!!!!!

Σίγουρα δεν έχει σχέση η αντιγραφή ρυθμίσεων με την ρύθμιση από επαγγελματία του χώρου. Άλλωστε η Pioneer έχει δύο κλειδωμένα μενού (ISF day-ISF night) για αυτό ακριβώς τον σκοπό.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Σίγουρα δεν έχει σχέση η αντιγραφή ρυθμίσεων με την ρύθμιση από επαγγελματία του χώρου. Άλλωστε η Pioneer έχει δύο κλειδωμένα μενού (ISF day-ISF night) για αυτό ακριβώς τον σκοπό.

Και πολυ σοφα εχει βαλει αλλο για ημερα και αλλο για νυχτα.