Pioneer Kuro 9th generation

Μετά απο "περισυλλογή" και παρατήρηση περίπου δύο ετών (ίσως και παραπάνω) το Σάββατο πήρα την 5090H.
Τί να πώ...Οπτικοακουστική πανδεσία. Ευτυχώς έχω απο καλό έως αρκετά καλό τηλεοπτικό σήμα. Ετσι τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος είναι υπεράνω κριτικής. Ακόμα δεν έχω δεί (χαζέψει) τίποτε άλλο εκτός απο τηλεοπτικό. Επιτέλους, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ευχαριστώ όσους με τις παρατηρήσεις τους βοήθησαν για την επιλογή μου.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Μετά απο "περισυλλογή" και παρατήρηση περίπου δύο ετών (ίσως και παραπάνω) το Σάββατο πήρα την 5090H.
Τί να πώ...Οπτικοακουστική πανδεσία. Ευτυχώς έχω απο καλό έως αρκετά καλό τηλεοπτικό σήμα. Ετσι τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος είναι υπεράνω κριτικής. Ακόμα δεν έχω δεί (χαζέψει) τίποτε άλλο εκτός απο τηλεοπτικό. Επιτέλους, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ευχαριστώ όσους με τις παρατηρήσεις τους βοήθησαν για την επιλογή μου.

Καλως Ηρθες Φιλε στο ''Kuro Group''
Καθε μερα θα σε τρελαινει περισσοτερο!
Οταν συνδεσεις και Blue Ray Θα τρελαθεις!
Εγω ειδα στην δικη μου (428XD) και στην LX5080 ενος φιλου και τρελαθηκα που ειναι και Panel 8G!
Καλες θεασεις και σου παραθετω φωτο απο την LX5080D του φιλου μου με Blue Ray Ταινια (Fantastic Four2 ) & Gran Turismo Prologue Απο Ps3!
Kuro LX 5080D 1.jpg

Kuro LX 5080D 3.jpg

Kuro LX 5080D 4.jpg

Last edited:

Καλές θεάσεις φίλε.

Τον δορυφορικό δέκτη τον δοκίμασες ?

Καλοθέατη να είναι!
Από που και πόσο την πήρες αν επιτρέπεται;

Για πεσ μας νεα για τον δορυφορικό δέκτη;;;;;;;;;;;;;;;
αγόρασε τα δορυφορικά νέα του Οκτωβρίου μάλλον αν θυμάμαι καλά και πέρασε τις συχνότητες για ΗD. Από δορυφορική κεραία;;;;;

Σε ζηλεύω.... καλές θεάσεις.. έρχονται και τα HD κανάλια....

Σε ζηλεύω.... καλές θεάσεις.. έρχονται και τα HD κανάλια....

Σας ευχαριστώ για όλα και για τις πληροφορίες που κατα καιρούς δίνατε και με βοηθήσατε αρκετά.
Την πήρα απο ΗΧΟ.. το Σάββατο.
Μέχρι τώρα χαζεύω τα αναλογικά και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα DVD !!
Δορυφορικό δεν δοκίμασα γιατί μου λείπει η απαιτούμενη κεραία.Νομίζω οτι θα χρειαστώ βοήθεια γιατί δεν ξέρω τίποτα απο τον συγκεκριμένο χώρο.
Η τηλεόραση είναι οτι καλύτερο έχω δεί μεχρι τώρα. Είμαι κατευχαριστημένος !

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

θετω φωτο απο την LX5080D του φιλου μου με Blue Ray Ταινια (Fantastic Four2 ) & Gran Turismo Prologue Απο Ps3!

Πολυ θολουρα βλεπω στο GT ...σιγουρα ειναι σωστες οι ρυθμισεις?

Εκτος και αν ειναι τραβηγμενες οι φωτογραφιες με κινητο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Πολυ θολουρα βλεπω στο GT ...σιγουρα ειναι σωστες οι ρυθμισεις?

Εκτος και αν ειναι τραβηγμενες οι φωτογραφιες με κινητο.
Οντως φιλε ειναι απο κινητο!
Τι να κανεις? Η ευκολη και γρηγορη λυση!(Ειναι και καινουργιο και δεν το εχω μαθει ακομη)

Φωτογραφίες από την LX5080, από κάτοχο του δικού μας forum, έχει κι εδώ...είναι τραβηγμένες με Panasonic Lumix TZ5...;)

Blu Ray.... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=642025&postcount=57

Τηλεοπτικό.... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=642053&postcount=58

Αψογες!!!!
Και Αψογη και η TV!
Επισης συγχαρητηρια για ολο τον χωρο γυρω απο την Tv! Δειχνει πολυ ζεστος!

Last edited:
Μπορει να ελλειπα τετραημερο αλλα μολις γυρισα διαπιστωσα οτι δεν ελειψα απο το φορουμ χαρις στον αδελφοκουμπαρο czoun.......:flipout::flipout:

ευχαριστω φιλε blind για τα καλα λογια...........-bye-

Μπορει να ελλειπα τετραημερο αλλα μολις γυρισα διαπιστωσα οτι δεν ελειψα απο το φορουμ χαρις στον αδελφοκουμπαρο czoun.......:flipout::flipout:

ευχαριστω φιλε blind για τα καλα λογια...........-bye-
Αλοιμονο! Τα Καλα να λεγονται!

Οι KRP-500Μ/600Μ δεν υπάρχουν στα μαγαζιά, δεν είναι στο ελληνικό .pdf με τα AV προιόντα της Pioneer και δεν έχουν ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας ενημερώσει, αλλά όλα δείχνουν πως πιθανό να μη τις φέρει η αντιπροσωπεία :frusty:

Εγώ που ρώτησα πότε θα έρθουν έλαβα ως απάντηση την εξής ερώτηση: Τι το θέλεις το επαγγελματικό μόνιτορ; Την Μ δεν τη ζητάει κανείς και φέρνουμε μόνο την Α.
Αυτά από γνωστό κατάστημα λιανικής. Παλαιότερα (Ιούλιο) σε επικοινωνία με Ιντερσύς, μου είχαν πως θα τις φέρουν.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Εγώ που ρώτησα πότε θα έρθουν έλαβα ως απάντηση την εξής ερώτηση: Τι το θέλεις το επαγγελματικό μόνιτορ; Την Μ δεν τη ζητάει κανείς και φέρνουμε μόνο την Α.
Αυτά από γνωστό κατάστημα λιανικής. Παλαιότερα (Ιούλιο) σε επικοινωνία με Ιντερσύς, μου είχαν πως θα τις φέρουν.

Σήμερα ρώτησα και εγώ σε γνωστό κατάστημα (όχι του κέντρου). Στην περίπτωσή μου δεν είχαν καν ιδέα για την ύπαρξη της, αλλά όταν τους εξήγησα έλαβα ακριβώς την ίδια απάντηση με σένα. Προσωπικά μου αρέσει η ιδέα του μόνιτορ και δεν νομίζω πως τίθεται θέμα περιορισμένης συνδεσιμότητας με 2 HDMI, 1 DVI και 2 Component.

Λογικά στην Έκθεση θα μπορέσουμε να πάρουμε επίσημη απάντηση από την Intersys :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Λογικά στην Έκθεση θα μπορέσουμε να πάρουμε επίσημη απάντηση από την Intersys :a0210:

Το ελπίζω.
ΥΓ
Να κανονίσουμε να βρεθούμε στην έκθεση και να κάνουμε ομαδική "ξενάγηση" :operator: