Pioneer Kuro 9th generation

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!! Το βρίσκω πολύ καλό το αστειάκι αλλά μου επιτρέπεις να μιλήσω για την KPR 500 σ' αυτήν την τιμή;;;;;;

Οσοι πηραμε την 5080 σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτην δηλαδη, πρεπει να παμε στον Ant1 για επαληθευση απο την Μανωλιδου?

Πάντως για όσους ενδιαφέρονται για να παραγγείλουν εγκαίρως στον Αγιο Βασίλη, η Intersys προχώρησε με την σειρά της κι αυτή σε μείωση τιμών. Αρα δεν ισχύουν μόνο για Αγγλία οι μειώσεις τιμών....

Για ενημερωθείτε....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Ακομα κι ετσι ομως ( Παρεπιπτοντως ως Off Roader η Cayenne εχει περισσοτερες δυνατοτητες απο το Niva ασχετα αν θα την πηγαινε ο οποιος την εχει εκει που παω το Vitara) ,

Πολυ απλα και πολυ συγκεκριμενα. Τα avi (ασχετα αν ειναι το προτεινόμενο media για κορυφαια πλασμα ) των 350MB του Prison Break π.χ. φαινονται ασυγκριτα καλυτερα και κυρίως πιο σωστά (αντιθεση,φωτεινοτητα) στην 50αρα Kuro 8ης γενιας απ ότι σε κορυφαια για την εποχη της 29άρα CRT και αρκετα καλύτερα απ ότι σε καλη μεσης κατηγοριας LCD. Το σημειο στιξης αμεσως πριν ειναι Τελεία.

Επιτελους! Αυτο ακριβως προσπαθω να μαθω. Οποτε, μαλλον ήταν θεμα ρυθμισεων το γεγονος οτι ενα avi των 750MB επαιζε πολυ χειροτερα σε LCD & Plasma. Επλιζω μονο να το εχετε δει στην πραξη και να μην μου το λετε θεωρητικα... :grandpa:

Τάσο δώσε σε παρακαλώ το link για το post σου .

Α sorry δεν την εχω αγοράσει ακόμα γι αυτό ρωτάω οπότε δεν μπορω να κάνω δοκιμή .Αρα μόνο απόσας οποιος την εχει ηδη μπορει να το δοκιμάσει και να μου πει

Παρεπιπτοντως ως Off Roader η Cayenne εχει περισσοτερες δυνατοτητες απο το Niva ασχετα αν θα την πηγαινε ο οποιος την εχει εκει που παω το Vitara

Πολυ αμφιβαλω αν ενα τερας 5 μετρων και 2.5 τονων μπορει να φτασει εκει που φτανει ενα Niva η ακομη και ενα Vitara.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Πολυ αμφιβαλω αν ενα τερας 5 μετρων και 2.5 τονων μπορει να φτασει εκει που φτανει ενα Niva η ακομη και ενα Vitara.

Συμφωνώ μαζί σου ... το καλύτερο off road είναι ελαφρύ , μικρό μεταξόνιο και ροπάτο !

κατεβαζει κανεις σε avi σημερα ???
Όλος ο κόσμος που θέλει να έχει εκτός από μία πενηντάρα ΤV και δωρεάν ακόμη ουσία ή καλύτερα τροφοδοσία - πρόσβαση σε ταινίες κ.λ.π..
Μια kuro ή ενα τζιπ (εξ' ού και ο πιό πάνω λόγος) δεν το τροφοδοτούμε με βενζίνη 100 οκτανίων αλλά και με απλή των 95 για να μην μας στοιχίσει οκούκος αηδόνι!!!!! Εξάλλου τώρα τελευταία γίνεται λόγος ακόμη και για πράσινα προϊόντα που θα ξοδεύουμε ακόμη λιγότερο για την συντήρηση - λειτουργία τους.

Παιδια χιλια συγνωμη και χωρις παρεξηγηση.
Υπαρχει κατοχος Kouro 5090H που μπορει να δοκιμασει και να μου πει τι αποτελεσμα οπτικοακουστικο εχει ενα avi των 750MB; Καποιος που μπορει να επιβεβαιωσει οτι δεν παιζει χειροτερα απ' οτι σε μια νορμαλ τηλεοραση;

Χα χα, Πολυ off topic, αλλα οταν εκανα το Post αυτο σκεφτομουν, οτι το μηκος της ειναι προβλημα για τα Ελληνικα βουνα. Αλλα και κοντα εχει, και ροπη ως τον ουρανο και ρυθμιζομενο υψος.

Για τον φιλο τωρα που ζοριζεται με τα avi. ΝΑΙ αγαπητε, καθε βδομαδα τα βλεπω τα ρημαδια στην Kuro, και PB και Heroes και Fringe και House, μην σου πω ΚΑΙ supernatural.

Μια χαρα τα δειχνει, πιστεψε με.

Για τον φιλο τωρα που ζοριζεται με τα avi. ΝΑΙ αγαπητε, καθε βδομαδα τα βλεπω τα ρημαδια στην Kuro, και PB και Heroes και Fringe και House, μην σου πω ΚΑΙ supernatural.

Σ' ευχαριστω πολυ georgie69!!

Χα χα, Πολυ off topic, αλλα οταν εκανα το Post αυτο σκεφτομουν, οτι το μηκος της ειναι προβλημα για τα Ελληνικα βουνα. Αλλα και κοντα εχει, και ροπη ως τον ουρανο και ρυθμιζομενο υψος.

Πιό πολύ φαίνεται ότι ζορίζεσαι εσύ που ήδη την έχεις αγοράσει και αυτό από την παραπάνω απάντηση. Ρωτάει κάτι λογικό και αυτονόητο, γιατί λοιπόν δεν του απαντάτε όπως πρέπει; Συγνώμη βεβαίως για το ύφος της απάντησής μου στο θέμα...

Οχι δεν παίζει. Τουλάχιστον στην 6090Η που δεν νομίζω να έχει καμιά διαφορά με την 5090Η στο θέμα αυτό. Αλλά και να παιζε το κόβω πάρα πολύ χλωμό να διαβάζει και srt....

Πάντως να σου πω κάτι....βγάλε από το μυαλό σου αυτά τα μπιχλιμπίδια. Τα 3000 θα τα δώσεις για την εικόνα. Πάει και τελείωσε. Πάρε με 200 ευρώ ένα egreat να παίξεις ότι θες μετά...