Pioneer Kuro 9th generation

A και να μην το ξεχάσω αν δεν εχει ειπωθει .Με κατηγορηματικό τρόπο που είπαν από την εταιρία ότι παίζει MPEG4 που θα παίξουν τα ελληνικά κανάλια εκτός της ΕΡΤ .Μόνο η 5090Η και εχει δοκιμαστεί πιλοτικά από ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1 κτλ

Ισχύει και για την 500Α :a0210:

δηλαδη το κερσακι στην τουρτα...
εχουμε λοιπον:

-τελεια εικονα
-πληρως εξοπλισμενη
-αριστη κατασκευη
-αξιοπιστια
-future proof

απομενει η πτωση τιμης της για να δεσει το γλυκο.

τι αλλο να ζητησει κανεις?

Αμα πας με το μετρητό στο χέρι ολα γινονται απλά εχει 17 ο μήνας .Θα τα πουμε στις 27 εκει γύρω που θα γίνει πανηγυρι..χι,χι,Κι εγω περιμένω γιατί ειμαι υποψηφιος ν αντικαταστήσω την Pioneer 434HDE που εχω....

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

δηλαδη το κερσακι στην τουρτα...
εχουμε λοιπον:

-τελεια εικονα
-πληρως εξοπλισμενη
-αριστη κατασκευη
-αξιοπιστια
-future proof

απομενει η πτωση τιμης της για να δεσει το γλυκο.

τι αλλο να ζητησει κανεις?

να μην είχαν buzzing -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Συγκρινόμενη με την 5090Η μιλάω... Υπάρχει λόγος;

Φυσικα:

Οτι με την διαφορα (800 ευρω) παιρνεις και το bluray, και ολοκληρωνεις πανηγηρικα για το 2008 !

Το δεδομενο ειναι οτι θα τα δωσεις τα 3600 με 3700 -bye-

Eκτος αν περιμενεις να ξεχειμωνιασει, και χτυπησεις το Πασχα την 500 με τοσα που θελει η 5090Η τωρα.

Μπααααα, δεν εισαι τετοιος εσυ -;)

Last edited:
Νομιζω οτι η 500Α... δεν χρειαζεται τον Καστρο, τουλαχιστον Out of the box, αφου (διαβασα) οτι ερχεται πολυ καλα ρυθμισμενη εργοστασιακα!
Αυτος ομως ο λογος δεν δικαιολογει το εξτρα χιλιαρικακι...

Κι όμως Τάκη, ακόμα και η 500Α θέλει τον Κάστρο της.... για ρώτα τον που μέτρησε μία πρόσφατα.... ;)

Παιδιά ρωτώ το εξής τους κατόχους της 5090Η .

Αν συνδεσω την plasma μέσω Ethernet με το laptop και τον χρησιμοποιήσω ώς media server σημαίνει οτι δεν αγοράζω Popcorn Hour και ολα γινονται από το laptop ? δηλ να βλεπω ταινίες mkv κτλ ?

Νομίζετε οτι ειναι καλύτερα ετσι?

Πριν κοιτάξεις στο skroutz και εκπλαγείς γιατί από την Δευτέρα εχει ανακοινωσει στους αντιπροσωπους τις νέες μειωμενες τιμες η Intersys, την Παρασκευή το Fnac στο Mall μου την εδινε 2.700 με τα ηχεία και τη βάση !!!

Να δούμε που θα την πάνε .Εξάλλου προς το τελος του μηνα που θα σκάνε οι επιταγες τους θα γελάσει κάθε πικραμένος .Εγω αναμενω στη γωνία-bye-

:grandpa:

είπαμε, δεν αναγνωρίζει τα mkv. Τα δείχνει στην λίστα αλλά είναι γκρι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα επιλέξεις. Εχω ζητήσει απ 'έξω να μου στείλουν λίστα με τα supported media files τα οποία εντέχνως δεν αναφέρονται πουθενά μέσα στα manuals.

Αν θες να κάνεις τέτοια δουλειά, σύνδεσε το laptop με hdmi ή με dvi και παίξε τα straight από το laptop, όχι μέσω ethernet.

Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς να πω οτι κι εγώ απο χτες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος της 5090Η και μεταξύ άλλων, του Denon 4308 και των ηχείων B&W CM. Παρόλα αυτά, ομολογώ οτι έχω χάσει τη μπάλα, ειδικα με τον ενισχυτή που όσο να'ναι θέλει περισσότερο ψάξιμο. Αλλά με την Kuro να συνδέω με HDMI το ps3 και να μην το βλέπει καν, αυτό είναι λίγο πρόβλημα. Τις ρυθμίσεις HDMI μου τις έχει γκριζαρισμένες, αυτές που είναι για το input setup. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω και μου βγαίνουν όλα τα διαολίκια Χριστουγεννιάτικα. Παρακαλώ όποιος έχει το κουράγιο και την υπομονή ας μου εξηγήσει αν μπορεί τι κάνω λάθος, ευχαριστώ εκ των προτερων.

Υ.Γ. Οσο αφορά το όλο σύστημα, δεν πρέπει η τηλεόραση να συνδεθεί με hdmi στον ενισχυτή και από εκεί να περάσει άλλο καλώδιο hdmi που να συνδέεται στο ps3?

PLEASE HELP

τελικά η kuro το είδε το ps3. Aπλά απαντήστε μου αν μπορείτε στο ΥΓ, το ps3 πρέπει να συνδεθεί με την τηλεόραση ή με τον ενισχυτή? Τώρα στο input 1 της kuro εχω τον Denon και όποτε αλλάζω mode (tv, dvd, tuner e.t.c.) μου αλλάζει αντίστοιχα και η εικόνα. Απλά όπου και αν συνδέσω το ps3 δεν το βλέπει

ξαναPLEASE HELP

Eυχαριστώ Μάκη, το είχα βρει λίγο νωρίτερα και δούλεψε μια χαρά. Το κακό είναι πως δεν βρίσκω τρόπο ο ενισχυτής να αναγνωρίζει την Kuro και ουσιαστικά να παίζουν όλα τα ηχεία ενώ βλέπω απλά τηλεόραση. Ίσως πρέπει να ψάξω σε καμια ενότητα για ρυθμίσεις του Denon. Όπως και να εχει... η τηλεόραση απλά δεν παίζεται

πρεπει να στειλεις το τηλ σημα μεσα απο τον ενισχυτη για να γινει αυτο η εστω τον ηχο ...
εαν εχεις δορυφορικο δεκτη που δεχεται και επιγειο σημα η καποιο dvd recorder ...

ok όλα τέλεια, Μάκη χίλια ευχαριστώ, το σύστημα πλέον δουλεύει άψογα. One last question, τώρα που είναι ακόμα στο στρώσιμο, να βάλω τις ρυθμίσεις που έχετε γραψει σε προηγούμενα post ή να περιμένω να στρωθεί πρώτα?

για το στρωσιμο νομιζω οτι υπαρχουν ειδικα δισκακια ...
λενε οτι κανουν δουλεια .
μπορεις να βαλεις τις ρυθμισεις απο τωρα δεν θα εχεις προβλημα ...