Pioneer Kuro 9th generation

Χαζες ερωτησεις ... το ξερω .
Με λιγο ψαξιμο βρισκεις απαντησεις .
Τελικα ο δεκτης Sab ειναι απολυτα συμβατος με το MPEG4 οποτε ειμαστε ΟΚ.
Ρε παιδια ειναι κανεις owner της Pioneer με πολυ φωτεινο δωματιο ? (οπως εγω? ) .Τρεις πλευρες του σαλονιου , τεραστιες τζαμαριες . Θα χει αραγε προβλημα σε πρωινη μεταδοση ?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Χαζες ερωτησεις ... το ξερω .
Με λιγο ψαξιμο βρισκεις απαντησεις .
Τελικα ο δεκτης Sab ειναι απολυτα συμβατος με το MPEG4 οποτε ειμαστε ΟΚ.
Ρε παιδια ειναι κανεις owner της Pioneer με πολυ φωτεινο δωματιο ? (οπως εγω? ) .Τρεις πλευρες του σαλονιου , τεραστιες τζαμαριες . Θα χει αραγε προβλημα σε πρωινη μεταδοση ?

Εγώ, από την μία μεγάλη μπαλκονόπορτα, στον άλλο τοίχο υαλότουβλα και στον άλλο παράθυρο. Αλλα εντελώς τυχαία δεν με ενοχλεί από την θέση που βλέπω.

Ακου λοιπόν το μυστικό για να μην σε ενοχλούν πολύ οι ανακλάσεις: προσπάθησε (αν γίνεται) απέναντι ακριβώς από την τηλεόραση στην κυρίως θέση θέασης να μην έχει κανένα άνοιγμα. Με άλλα λόγια όπως θα κάθεσαι, από πίσω σου να ΜΗΝ έχεις άνοιγμα. Η νοητή δηλαδή ευθεία τηλεόραση-θέση θέασης-τοίχος να είναι "κλειστή" χωρίς ανοίγματα.

Αλλιώς εννοείται ότι φαίνονται όλα μέσα. Δυστυχώς.

Και για να μην αναρωτιέστε πως γίνεται αυτό που λέω, απλά στον χώρο μου η τηλεόραση είναι τοποθετημένη σε γωνία (από πίσω της εχει κενό δηλαδή) και εγώ αντίστοιχα βλέπω από την απέναντι γωνία του δωματίου. Τυχαίνει βέβαια τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες να είναι στη μέση των τοίχων και όχι στις γωνίες.
Αν βέβαια μετακινηθώ και πάω στο σημείο που είναι η μπαλκονόπορτα , εννοείται ότι βλέπω μέσα το παράθυρο του άλλου τοίχου και το ανάποδο.
Γενικά μην έχετε αυταπάτες. Η τηλεόραση αντικειμενικά είναι καθρέπτης ότι και να λέμε τώρα. Καμία σχέση με το ματ των LCD.

Αυτό θα πει συγχρονισμός... ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ σε links και live ταυτόχρονα...
:flipout: -bye-

Οχι και δεν εχουν αντανακλασεις και οι LCD .
Ειδικα οι γυαλιστερες οθονες των Samsung ... ειναι ... χαλια ... στο φως.
Ειχα την 32αρα Philips9632 (πηγε κρεβατοκαμαρα γιατι αποδειχτηκε μικρη για το σαλονι μου) 80τμ..Αλλα αυτη πραγματικα ειχε ματ οθονη και ηταν μια χαρα στο φως .
Πηρα λοιπον την Samsung 40M86 που την ειχα δει να παιζει στο Μακρο , (με σχετικα χαμηλο φως) και τρελαθηκα απο την αποδοση της , μολις την εβαλα στο σαλονι μας , ψιλοαπογοητευτηκα το πρωι .
Μια εβδομαδα μετα στο Hi-Tech διαβασα για την Pioneer 5090 "The best TV ever" την χαρακτηριζε , απο τοτε την λιγουρευομουνα, εκανε νομιζω 4000 ευρω , τωρα που την βρισκω 2500 ευρω να μην την παρω ??
Ταινιες ε οπως και να το κανουμε βραδυ βλεπουμε ... αλλα το πρωι φοβαμαι πως θα με στεναχωρει ρε γαμωτο.

Μπορει λοιπον καποιος να μου πει πιοα να διαλεξω απο ολα αυτα τα μοντελα με μεγιστο προυπολογισμο 2500 ευρω για μια 50 ιντσων?Σε αυτα τα λεφτα τι διαφορες εχουν?Αξιζει λοιπον τα χρηματα της η να παρω μια lcd?Στα 4,5 μετρα οι 50 ιντσες ειναι καλά?

Μπορει λοιπον καποιος να μου πει πιοα να διαλεξω απο ολα αυτα τα μοντελα με μεγιστο προυπολογισμο 2500 ευρω για μια 50 ιντσων?Σε αυτα τα λεφτα τι διαφορες εχουν?Αξιζει λοιπον τα χρηματα της η να παρω μια lcd?Στα 4,5 μετρα οι 50 ιντσες ειναι καλά?

Στα 4.5 μέτρα οι 50 είναι το ελάχιστο.

Σ' αυτά τα χρήματα , πιστεύω ότι μπορείς να βρεις μια 5090 (όχι Η) με το ηχείο και την βάση (άντε και λίγο παραπάνω).
Για την απόσταση είσαι μια χαρά. Σε λίγο καιρό θα σου φαίνεται και μικρή.

Παιδια που μπορω να μια kuro στην Θεσσαλονικη?

Στα Expert στο Cosmos ή στη Aνω Τούμπα (Στα μαγαζιά του Εικόνα κ΄ Ήχος). Έχει και η MediaMarkt, όχι όμως την 9η γενιά. Και φυσικά το Πλαίσιο στο Νταλίπι.

Super τιμή,αν περιλαμβάνει και εγγύηση Intersys θα είναι όλα τα λεφτά για κάποιον που θέλει να πάρει μεγάλη και φοβερών επιδόσεων τηλεόραση.

Καλησπερα καλησπερα σε ολη τη παρεα!!!-bye--bye--bye-

Επεσαν στα χερια μου τα τελευταια τευχη του Ηχος κ Εικονα και του Hitech οπου εχουν σχολιαζουν τη 5090Η και φυσικα τη συγκρινουν κ με το προηγουμενο 5090 μοντελο. Ο Ηχος απλα αναφερθηκε στα θεματα εξοπλισμου με τα οποια ερχετε το καινουργιο μοντελο και το τι κανει το καθενα απ αυτα πραγματα τα οποια τα χουμε διαβασει και στο thread. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η περιγραφη του Hitech η οποια οταν φτανει στο θεμα εικονα ειναι σαν να περιεγραφε 10 γεννιας μοντελο... Χαρακτηριστηκα αναφερω " Τοτε εκτιμουσαμε οτι η 5090Η υπερεχει (συγκρινομενη παντα με τη 5090) μονο στον εξοπλισμο. Ε λοιπον εκτιμουσαμε λαθος"..... " Σημαινει και καλυτερη εικονα...", " Η ετυμηγορια ολων ηταν σαφης. Η Η ειχε το κατι παραπανω. Σαφως πιο ευκρινης και αερατη η εικονα της σε σχεση με της 5090 δεν αφενε καμια αμφιβολια οτι με την Η το τελειο εγινε τελειοτερο. Απιστευτο??"

Και απορω τωρα εγω ειναι οντως τοσο χαοτικη η διαφορα στην εικονα μεταξυ των δυο?? και αν ναι δε θα πρεπε να σχολιαζει κατι αντιστοιχο και το πρωτο περιοδικο???

προσωπικα πιστευεται η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη οσο αναφερετε ή απλα η διαφορα στη τιμη μεταξυ των δυο μοντελων ειναι καθαρα στον εξοπλισμο??

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Και ενα τελευταιο θεμα που θελω να θεσω σχετικα με το παραγοντα εγγυηση. Επειδη ειμαι κατοικος αυστριας αν την αγορασω απο εδω η εγγυηση με καλυπτει οταν επιστρεψω ελλαδα ή οχι?? Εντος ΕΕ δεν ειμαστε καλυμμενοι ή οταν ερχεται στα πατρια εδαφη εχουμε δικους μας νομους??\
:BDGBDGB53::BDGBDGB53::BDGBDGB53: ουφ τελος....:grinning-smiley-043