Stellios papa
AVClub Fanatic
απο αυριο σε μεγαλο καταστημα στη Αθηνα
KURO LX5090D
2490 euro
12 ατοκες
υπαρχει καλυτερη τιμη ?
KURO LX5090D
2490 euro
12 ατοκες
υπαρχει καλυτερη τιμη ?
Last edited:
Τα 2500 είναι με ηχεία και βάση ή σκέτη;
Και σκετη να ειναι φιλε , ειναι η φτηνοτερη που μπορεις να βρεις ή κανω λαθος ?
Ειναι βεβαια η 5090D οχι η 5090H , τι διαφορα αληθεια υπαρχει μεταξυ τους ?
Αυριο την αγοραζω και ο Θεος βοηθος , γιατι την καμακωνω καιρο τωρα !
Pioneer KRP-500A - 2,600 ευρα με τα μεταφορικα (αντι 3,700) απο TLC Broadcast
1) 7 μερες με UPS
2) one piece μεσα σε κουτα και ειδικη συσκευασια μεταφορας
3) Με πιστωτικη καρτα VISA και ισοτιμια επομενης μερας
4) Μονα εξτρα τα 199 για την μεταφορα...καθαρες δουλειες δηλαδη
5) Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι απο την την συναλλαγη και ειδικοτερα την TLC και απο το αψογο customer service !!!
6) Το σημαντικοτερο .....μας στοιχισε 1000 ευρα λιγοτερα απ οτι εδω !
Παιδες μια ερωτηση για σας που εχετε δοκιμασει τις παραγγελιες μεσω του TLC site... Υπαρχει καποιο εμαιλ επικοινωνιας με αυτους ή μονο μεσω τηλεφωνο γινονται τα νταλαβερια? Το μισο μαγαζι ειναι out of stock και θελω να τους γραψω για καινουργια κομματια κ δε το βρισκω πουθενα απαπαπαπππαααα /........ :slapface::slapface:
Επαθα πλακα !
Τελικα εκει ειναι φτηνοτερη (1900 μαζι με Plasma delivery 2100), το κακο ειναι , εδω δεν εχει δοσεις , το Μακρο εχει 12 !!!
Εχετε ψωνισει αρκετοι απο TLC , ειναι καλοι ?
Κι οταν λεν , plasma delivery , την φερνουν και σπιτι και την βαζουν και στον τοιχο μηπως ? Η´μηπως ζηταω πολλα ?
Βοήθεια μου έστειλαν την 5090h σήμερα βίδωσα τη βάση και η τηλεόραση έχει ένα κενό από τη βάση γύρο στους 10 πόντους και από ότι καταλαβαίνω εκεί μπαίνει το ηχείο το οποίο δεν το έχω αγοράσει πήρα τηλ και μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια λαμακια τα οποία τα ρυθμίζεις έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό αλλά εγώ δεν τα βλέπω καμία λύση ρε παιδία γιατί είναι σα καραγκιόζης με το κενό αυτό :BXVZCBXZ6:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.