Pioneer Kuro 9th generation

Με ηχεία και βάση? Καλή τιμή! Αν περιμένεις το Πάσχα, θα έχει 1800 ευρώ και 300 το PS 3. Θα μείνουν στην άκρη και 400 ευρώ για κανένα ταξιδάκι...

Καλησπέρα αύριο περιμένω το απόλυτο εργαλείο :violent-smiley-030:και είναι η πρώτη φορά που αγοράζω plasma (5090H) μήπως γνωρίζει κανείς να με βοηθήσει για τις πρώτες ώρες στρωσίματος τη θα πρέπει να προσέξω αν πρέπει ή κάτι που θα πρέπει να κάνω για την καλύτερη απόδοση τις τηλεόρασης -bye-

Το μεγαλο καταστημα που λεει ο φιλος παραπανω ειναι το Μακρο ,
οντως κι εδω στην Κρητη , την βγαζει αυριο 2500 με το ΦΠΑ , ρε παιδια , εκπληκτικη τιμη δεν ειναι ?
Μηπως συμβαινει κατι περιεργο ?

Τελικα σε τηλεοπτικο απλο σημα , τι λεει η τηλεοραση , ειναι καλη ?

Βοήθεια μου έστειλαν την 5090h σήμερα βίδωσα τη βάση και η τηλεόραση έχει ένα κενό από τη βάση γύρο στους 10 πόντους και από ότι καταλαβαίνω εκεί μπαίνει το ηχείο το οποίο δεν το έχω αγοράσει πήρα τηλ και μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια λαμακια τα οποία τα ρυθμίζεις έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό αλλά εγώ δεν τα βλέπω καμία λύση ρε παιδία γιατί είναι σα καραγκιόζης με το κενό αυτό :BXVZCBXZ6:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Τα 2500 είναι με ηχεία και βάση ή σκέτη;

Και σκετη να ειναι φιλε , ειναι η φτηνοτερη που μπορεις να βρεις ή κανω λαθος ?
Ειναι βεβαια η 5090D οχι η 5090H , τι διαφορα αληθεια υπαρχει μεταξυ τους ?
Αυριο την αγοραζω και ο Θεος βοηθος , γιατι την καμακωνω καιρο τωρα !

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Και σκετη να ειναι φιλε , ειναι η φτηνοτερη που μπορεις να βρεις ή κανω λαθος ?
Ειναι βεβαια η 5090D οχι η 5090H , τι διαφορα αληθεια υπαρχει μεταξυ τους ?
Αυριο την αγοραζω και ο Θεος βοηθος , γιατι την καμακωνω καιρο τωρα !

παιδες μιας και της εθεσε την ερωτηση ο φιλος η 5090 με την 5090D ειναι το ιδιο μοντελο ???

και με την ευκαιρια η τιμη της LX5090 οχι την LX5090H ποσο την βρισκεται στην αγορα αυτη τη στιγμη???

Pioneer KRP-500A - 2,600 ευρα με τα μεταφορικα (αντι 3,700) απο TLC Broadcast

1) 7 μερες με UPS
2) one piece μεσα σε κουτα και ειδικη συσκευασια μεταφορας
3) Με πιστωτικη καρτα VISA και ισοτιμια επομενης μερας
4) Μονα εξτρα τα 199 για την μεταφορα...καθαρες δουλειες δηλαδη
5) Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι απο την την συναλλαγη και ειδικοτερα την TLC και απο το αψογο customer service !!!

6) Το σημαντικοτερο .....μας στοιχισε 1000 ευρα λιγοτερα απ οτι εδω !

Παιδες μια ερωτηση για σας που εχετε δοκιμασει τις παραγγελιες μεσω του TLC site... Υπαρχει καποιο εμαιλ επικοινωνιας με αυτους ή μονο μεσω τηλεφωνο γινονται τα νταλαβερια? Το μισο μαγαζι ειναι out of stock και θελω να τους γραψω για καινουργια κομματια κ δε το βρισκω πουθενα απαπαπαπππαααα /........ :slapface::slapface:

Παιδες μια ερωτηση για σας που εχετε δοκιμασει τις παραγγελιες μεσω του TLC site... Υπαρχει καποιο εμαιλ επικοινωνιας με αυτους ή μονο μεσω τηλεφωνο γινονται τα νταλαβερια? Το μισο μαγαζι ειναι out of stock και θελω να τους γραψω για καινουργια κομματια κ δε το βρισκω πουθενα απαπαπαπππαααα /........ :slapface::slapface:

Επαθα πλακα !
Τελικα εκει ειναι φτηνοτερη (1900 μαζι με Plasma delivery 2100), το κακο ειναι , εδω δεν εχει δοσεις , το Μακρο εχει 12 !!!
Εχετε ψωνισει αρκετοι απο TLC , ειναι καλοι ?
Κι οταν λεν , plasma delivery , την φερνουν και σπιτι και την βαζουν και στον τοιχο μηπως ? Η´μηπως ζηταω πολλα ?

Επαθα πλακα !
Τελικα εκει ειναι φτηνοτερη (1900 μαζι με Plasma delivery 2100), το κακο ειναι , εδω δεν εχει δοσεις , το Μακρο εχει 12 !!!
Εχετε ψωνισει αρκετοι απο TLC , ειναι καλοι ?
Κι οταν λεν , plasma delivery , την φερνουν και σπιτι και την βαζουν και στον τοιχο μηπως ? Η´μηπως ζηταω πολλα ?

ας περασει το κατοφλι του σπιτου μου και θα ξαπλαρω στο πατωμα να βλεπω ταινιες δε με νοιαζει !!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Για τον φιλο που ψαχνει e-mail επικοινωνιας με το TLC Broadcast ειναι :
[email protected]

Εγω ηδη επικοινωνησα και περιμενω απαντηση .

Για αυτους που εχουν παρει απο αυτο το καταστημα , η τηλεορασεις ερχοντε σπιτι μας , οταν χρεωθουμε με plasma delivery ή δεμα στο ταχυδρομειο ?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Βοήθεια μου έστειλαν την 5090h σήμερα βίδωσα τη βάση και η τηλεόραση έχει ένα κενό από τη βάση γύρο στους 10 πόντους και από ότι καταλαβαίνω εκεί μπαίνει το ηχείο το οποίο δεν το έχω αγοράσει πήρα τηλ και μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια λαμακια τα οποία τα ρυθμίζεις έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό αλλά εγώ δεν τα βλέπω καμία λύση ρε παιδία γιατί είναι σα καραγκιόζης με το κενό αυτό :BXVZCBXZ6:

Τα σίδερα που έχει η βάση έχουν τρύπες και ψηλά και χαμηλά. Στις μεν ψηλά τρύπες βιδώνεις την βάση όταν έχεις ηχείο στις δε χαμηλά όταν δεν έχεις ηχείο ακριβώς για να μην φαίνεται το μεγάλο κενό.
Για τσεκάρέ το.

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Τεχνικά χαρακτηριστικά από την επίσημη Pioneer:

LX5090

LX5090H

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά που έχει η Η είναι:
  • Δέκτη DVB S/S2 (mpeg4, AVC)
  • 2 υποδοχές Common Interface αντί 1
  • Δικτύωση DLNA - Εthernet
  • AV Optimum Mode - Home Media Gallery (η φώτο στο #40)

3417.jpg

http://fr.cinenow.com/articles/8189...tion-presentation-nouvelle-gamme-plasma-video

αυτο πως/που το βλεπουμε ?