φίλε μου θα ήθελα να μας πεις από ποιο από τα 2 καταστήματα την πήρες?
το link που δίνεις εμφανίζει 2 εταιρείες tvvideo direct και andrews tv, σε αυτούς και σε είκοσι άλλους έστειλα email και απάντησαν ότι δεν στέλνουν Ελλάδα, οι μόνοι που στέλνουν από όσο ξέρω είναι : Tlcbroadcast, leconcepts, stoneuadio (από όσους έστειλα email μόνο αυτοί απάντησαν θετικά) εγώ παρήγγειλα την δικιά μου από το leconcepts, απλά γιατί απάντησαν πρώτοι (σε καμια εδβομάδα πιστεύω θα έρθει). Η τιμή ήταν 2299 λίρες + 170 λίρες μεταφορικά.
(μιλάω για την KRP-500A μαζί με βάση τοίχου, χωρίς τίποτα άλλο)
φανταστείτε ήμουν έτοιμος να πάρω με τα ίδια λεφτά την 5090 χωρίς το δορυφορικό δέκτη από Ελλάδα και τώρα παίρνω την KRP που εδώ έχει 3700 ευρώ.
όσο η λίρα είναι σε αυτά τα επίπεδα συμφέρει να αγοράζεις από Αγγλία μιας και δεν υπάρχουν δασμοί/τελωνεία κτλ. όπως από Αμερική.
2,470.00 GBP = 2,752.76 EUR
1 GBP = 1.11448 EUR
1 EUR = 0.897281 GBP
η τιμή της λίρας αλλάζει καθημερινά (βασικά αλλάζει κάθε 5 λεπτά)
εγώ την πέτυχα και σε κατάσταση σχεδόν ένα προς ένα με το ευρώ ομως μέχρι να βρω προμηθευτή κτλ. ανέβηκε πάλι. τη μέρα που έγινε η χρέωση η τιμή ήταν λίγο καλύτερη από την παραπάνω.
αν θέλετε να παρακολουθήσετε την τιμή της λίρας (και όχι μόνο) ενά καλό site είναι το
http://www.xe.com