Pioneer Kuro 9th generation

Και παιδικά κρεβαβατάκια από Αμερική....και όχι από ΛΑΡΙΣΑ την ίδια ΦΙΡΜΑ με μισή τιμή..... ΤΕΛΟΣ από σήμερα και πέρα αγορές από ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!! Καλά θα κάνουν τα μαγαζιά να βάλουν τις κανονικές τιμές των προϊόντων για αγορά μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.....................

Πάρτε μια τιμούλα για την Pioneer Kuro KRP-500A όπως την παρήγγειλα από το Αγγλία.... σήμερα το μεσημέρι!!!!! Έρονται και τα ηχεία με την βάση...
http://www.pricerunner.co.uk/pl/2-1156049/TVs/Pioneer-Kuro-KRP-500A-Compare-Prices

Φίλε μου πρόσεξε το εξής που γράφει:
Warranty: 1 Year
το λέω για να μην έχεις προβλήματα.

Τελικά, πόσο πλήρωσες; Σε ευρώ;
Επίσης, όσον αφορά την εγγύηση, είχε και 5 χρόνια με +150 λίρες από ότι βλέπω.

Αν και δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι αν χαλάσει μια τηλεόραση οποιαδήποτε μάρκας επισκευάζεται αν έχει περάσει 1+ χρόνος και έχει αλλάξει το μοντέλο... Που να βρεθούν τα ανταλλακτικά...
Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά αντικαθίστατε με νεότερο μοντέλο.

Πάντως, έχω την εντύπωση ότι για pioneer τηλεόραση δεν είχαμε κάποιο κρούσμα από μέλος του φόρουμ. Θυμάμαι καλά;

Και παιδικά κρεβαβατάκια από Αμερική....και όχι από ΛΑΡΙΣΑ την ίδια ΦΙΡΜΑ με μισή τιμή

Εάν πάρεις πράγματα από Αμερική, τότε περνάνε τελωνείο που σημαίνει ότι θα πληρώσεις αρκετά παραπάνω και θα ταλαιπωρηθείς. Επίσης για πράγματα τόσο μεγάλα τα μεταφορικά κοστίζουν.

Έχει δουλέψει κανείς τον δορυφορικό δέκτη ?
Είμαι τώρα και 2 μέρες ένας ευτυχής κάτοχος μιας KRP-600A. Ναι τον έχω δουλέψει τον δορυφορικό δέκτη.
Είναι μια χαρά. Δουλεύει αξιόπιστα = κατέβασε σε λογικό χρονικό διάστημα 1900 κανάλια περίπου απο τους Hot Bird. Μένω στην ανατολική Κρήτη , άν παίζει κάποιο λόγο. Στον δέκτη (που βρίσκεται στο media box) έβαλα ένα irdeto cam και μέσα στο cam , έχω βάλει έναν κλώνο απο το ασύρματο card splitter Smart-Wii. H εικόνα είναι πάρα πολύ καλή (δεν ήθελα να καταργήσω τον Panasat) . Η συνεργασία με το ασυρματο card splitter τέλεια και γρήγορη. Καλύτερη απο έναν άλλο δορυφορικό δέκτη Nokia που διαθέτω (που καμμια φορά κολλάει και αργεί στην συνεργασια το με τον κλώνο) . Πάντως και οι 3 δεκτες δουλεύουν ταυτόχρονα .
Σε σχέση με τον Panasat , η εικόνα είναι καλύτερη , πιο καθαρή και ευκρινης , σε μια απ' ευθείας συγκριτική μέσω PaP = δηλαδή αριστερά την δορυφορική εικόνα απο τον δέκτη της TV και δεξιά απο τον Panasat εννοείται στο ίδιο κανάλι και στα δύο πχ το Novacinema 1 .
Τέλος να τονίσω ότι ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έβλεπα καλύτερη εικόνα στην TV σε σχέση με το (πάρα πολύ καλό 20.5 ιντσων) monitor του laptop μου. Καλύτερο μαύρο , πιο ζωντανά χρώματα κλπ , βλέποντας κάποια ταινία. Η συνδεση του pc είται μέσω hdmi είτε μέσω 15pin. Αυτά.
Να υποθεσω ότι με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθει και άλλο η είκονα? Μου φαίνεται απίστευτο.:a0210:

Φίλε και πατριώτη PLUTON, μένω και εγώ στην ανατολική Κρήτη (περιοχή Μακρύγιαλου Σητείας).
Πρόσφατα επισκέφτηκα κάποια καταστήματα στην Αθήνα, προκειμένου να δώ τις Pioneer. Είδα μόνο την 5090 αλλά δεν έβγαλα επαρκή συμεράσματα, γιατί έπεζαν Blue Ray αμφίβολης ποιότητας.
Έχω μιά Sony 46X3500, που ήδη αρχίζει να δείχνει την ηλικία της, σε σχέση με τις ταχύτατες παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών.
Εσύ που περίπου μένεις?
Άν δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, θα ήθελα να δώ το αστέρι σου από κοντά.

Εάν πάρεις πράγματα από Αμερική, τότε περνάνε τελωνείο που σημαίνει ότι θα πληρώσεις αρκετά παραπάνω και θα ταλαιπωρηθείς. Επίσης για πράγματα τόσο μεγάλα τα μεταφορικά κοστίζουν.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την συμβουλή σου... περιμένω απαντήσεις από Δευτέρα... τελωνείο κ.λ.π.

Τελικά, πόσο πλήρωσες; Σε ευρώ;
Επίσης, όσον αφορά την εγγύηση, είχε και 5 χρόνια με +150 λίρες από ότι βλέπω.

Αν και δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι αν χαλάσει μια τηλεόραση οποιαδήποτε μάρκας επισκευάζεται αν έχει περάσει 1+ χρόνος και έχει αλλάξει το μοντέλο... Που να βρεθούν τα ανταλλακτικά...
Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά αντικαθίστατε με νεότερο μοντέλο.

Πάντως, έχω την εντύπωση ότι για pioneer τηλεόραση δεν είχαμε κάποιο κρούσμα από μέλος του φόρουμ. Θυμάμαι καλά;
Σωστά πρέπει να θυμάσαι και να τα λες... περιμένω να δω αν θα πληρώσω Φ.Π.Α. από Δευτέρα τελική τιμή!!! Κοντά στα 2500 Ε μετά μεταφορικά και τα πλαινά ηχεία. Την βάση θα την παρω από εδώ με βραχίωνα... στα ίδια λεφτά!!! Δηλαδή 1500 ευρά κάτω από τα ελληνικά μαγαζιά!!!! Έγινα παραεισαγωγέας!!!!

Όσοι πλήρωσαν παραπάνω στην ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.... ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα στην μεταφορά...

φίλε μου θα ήθελα να μας πεις από ποιο από τα 2 καταστήματα την πήρες?
το link που δίνεις εμφανίζει 2 εταιρείες tvvideo direct και andrews tv, σε αυτούς και σε είκοσι άλλους έστειλα email και απάντησαν ότι δεν στέλνουν Ελλάδα, οι μόνοι που στέλνουν από όσο ξέρω είναι : Tlcbroadcast, leconcepts, stoneuadio (από όσους έστειλα email μόνο αυτοί απάντησαν θετικά) εγώ παρήγγειλα την δικιά μου από το leconcepts, απλά γιατί απάντησαν πρώτοι (σε καμια εδβομάδα πιστεύω θα έρθει). Η τιμή ήταν 2299 λίρες + 170 λίρες μεταφορικά.
(μιλάω για την KRP-500A μαζί με βάση τοίχου, χωρίς τίποτα άλλο)
φανταστείτε ήμουν έτοιμος να πάρω με τα ίδια λεφτά την 5090 χωρίς το δορυφορικό δέκτη από Ελλάδα και τώρα παίρνω την KRP που εδώ έχει 3700 ευρώ.

όσο η λίρα είναι σε αυτά τα επίπεδα συμφέρει να αγοράζεις από Αγγλία μιας και δεν υπάρχουν δασμοί/τελωνεία κτλ. όπως από Αμερική.

2,470.00 GBP = 2,752.76 EUR

1 GBP = 1.11448 EUR
1 EUR = 0.897281 GBP

η τιμή της λίρας αλλάζει καθημερινά (βασικά αλλάζει κάθε 5 λεπτά)
εγώ την πέτυχα και σε κατάσταση σχεδόν ένα προς ένα με το ευρώ ομως μέχρι να βρω προμηθευτή κτλ. ανέβηκε πάλι. τη μέρα που έγινε η χρέωση η τιμή ήταν λίγο καλύτερη από την παραπάνω.

αν θέλετε να παρακολουθήσετε την τιμή της λίρας (και όχι μόνο) ενά καλό site είναι το http://www.xe.com

Last edited:
Τετάρτη εγώ έκλεισα την 5090H για να μου την φέρουν σπίτι οπότε αναμένετε εντυπώσεις και φωτογραφίες. -bye-

Σημερα αγορασα και γω μια 5090Η και περιμενω να μου ερθει αυριο - μεθαυριο.
Θα πρεπει να προσεξω κατι τις πρωτες 200-300 ωρες λειτουργιας της; κατι τετοιο εχω διαβασει γι αλλη πλασμα αλλα δεν ξερω αν ισχυει για τις pioneer

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Ελπίζεις ότι θα σου δώσουν απάντηση από το τελωνείο?
Θα πάω αύριο σε δικό άνθρωπο στη Λάρισα και μεθαύριο στα Τρίκαλα και θα σου πω..

φίλε μου θα ήθελα να μας πεις από ποιο από τα 2 καταστήματα την πήρες?
το link που δίνεις εμφανίζει 2 εταιρείες tvvideo direct και andrews tv, σε αυτούς και σε είκοσι άλλους έστειλα email και απάντησαν ότι δεν στέλνουν Ελλάδα, οι μόνοι που στέλνουν από όσο ξέρω είναι : Tlcbroadcast, leconcepts, stoneuadio (από όσους έστειλα email μόνο αυτοί απάντησαν θετικά) εγώ παρήγγειλα την δικιά μου από το leconcepts, απλά γιατί απάντησαν πρώτοι (σε καμια εδβομάδα πιστεύω θα έρθει). Η τιμή ήταν 2299 λίρες + 170 λίρες μεταφορικά.
(μιλάω για την KRP-500A μαζί με βάση τοίχου, χωρίς τίποτα άλλο)
φανταστείτε ήμουν έτοιμος να πάρω με τα ίδια λεφτά την 5090 χωρίς το δορυφορικό δέκτη από Ελλάδα και τώρα παίρνω την KRP που εδώ έχει 3700 ευρώ.

όσο η λίρα είναι σε αυτά τα επίπεδα συμφέρει να αγοράζεις από Αγγλία μιας και δεν υπάρχουν δασμοί/τελωνεία κτλ. όπως από Αμερική.

2,470.00 GBP = 2,752.76 EUR

1 GBP = 1.11448 EUR
1 EUR = 0.897281 GBP

η τιμή της λίρας αλλάζει καθημερινά (βασικά αλλάζει κάθε 5 λεπτά)
εγώ την πέτυχα και σε κατάσταση σχεδόν ένα προς ένα με το ευρώ ομως μέχρι να βρω προμηθευτή κτλ. ανέβηκε πάλι. τη μέρα που έγινε η χρέωση η τιμή ήταν λίγο καλύτερη από την παραπάνω.

αν θέλετε να παρακολουθήσετε την τιμή της λίρας (και όχι μόνο) ενά καλό site είναι το http://www.xe.com
Απάντησε το δεύτερο μαγαζί και μου ζήτησε Κωδικό κ.λ.π. Περίμενε και θα σου απαντήσω... είναι και η δουλειά μου που τρέχει... βλέπεις τα μεταφορικά θα μας φάνε

Απάντησε το δεύτερο μαγαζί και μου ζήτησε Κωδικό κ.λ.π. Περίμενε και θα σου απαντήσω... είναι και η δουλειά μου που τρέχει... βλέπεις τα μεταφορικά θα μας φάνε
Και εγώ μιλάω για την KRP-500A μαζί με τα πλαινά ηχεία, χωρίς τίποτα άλλο) Έχουμε βάσεις καλύτερες και φτηνότερες στην Ελλάδα

Διαβαζω για καινουριες kuro PDP-LX509A & PDP-C509A καθως και την αντιστοιχη KRP 500M Me εξωτερικο δεκτη,παρουσιαστηκαν σημερα στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! αν γνωριζει κανεις περισσοτερα περιμενω με αγωνια.

Δε βλέπω κάτι νέο. Πρέπει να είναι κάποια ονομασία ειδικά για εκείνη την αγορά (LX5090 ---> LX509A όπου Α = Australia)