Pioneer Kuro 9th generation

Το βάζεις όταν δεν βλέπεις τηλεόραση, ώστε ο φώσφορος να "καεί" ομοιογενώς τις πρώτες ώρες. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας όσον αφορά την διάρκεια, 2-3 ώρες την μέρα παράλληλα με τις κανονικές θεάσεις είναι ΟΚ νομίζω.

φιλε γιωργο οταν με το καλο ερθει η τηλεοραση εντος σπιτιου πειραζει να δω πρωτα καμμια 15αρια blu ray συνεχομενα και μετα να τη βαλω να παιζει το dvdaki για στρωσιμο??? Μιλαμε θα κανει να κλεισει 5-6 μερες απτη μερα που θα την αναψω:flipout::flipout::flipout: γιαυτο ρωταω να ξερω!!!

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

χαιρετώ όλους τους κατόχους της 5090Η και ζητώ την βοήθεια σας... έχετε καταλήξει ποίες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για σας ? Εάν ναι θα ήταν χρήσιμο να τις μοιραστείτε με τους υπόλοιπους. Εγώ δοκίμασα τις ρυθμίσεις του bumtious, αλλά τις βρήκα θαμπές και άτονες. Έχετε να προτείνεται κάποιες άλλες?

Εγώ φίλε μου για να είμαι ειλικρινής θεώρησα ότι τα πράγματα θα ήταν απλά όπως με την παλαιά μου Sony, την έβαλα στο Pure mode και άρχισα να ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις... Λίγη ώρα και αφού με είχε πιάσει κρίση από την πληθώρα επιλογών πήρα τελικά την απόφαση να φωνάξω κάποιον calibrator μόλις τη στρώσω. Προς το παρόν την έχω αφήσει στο Optimum Performance.

Παιδια θεωρειται το ηχος και εικονα η το hitech πιο αξιοπιστο σαν περιοδικο γιατι τον τελευταιο καιρο εχω καποιες αμφιβολιες γιαυτα που διαβαζω.

Προσωπικά θεωρώ το Ήχος & Εικόνα. Το χέρι μου στην φωτιά όμως όσον αφορά την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα δεν το βάζω για κανένα.

καλησπερα πατριδα!!!! -bye--bye- εκανα upload τα πινακακια στο τελος για να παρεις μια ιδεα περι τεινος προκειτε... Αν και οπως εχουμε πει μετα την κουρο το χαος!!!!!

λοιπον τα λινκς ειναι τα ακολουθα....

http://rapidshare.com/files/193416454/hitech1.jpg.html

http://rapidshare.com/files/193416455/hitech2.jpg.html

οσο για το nickname ειναι ελαχιστος φορος τιμης στη προπονηταρα μας αφου δεν αξιωσε να σηκωσει κουπα πρωταθλητη :flipout::flipout::flipout: συμπαρασταση στη πονεμενη ψυχη :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ειδα τις φωτο και εξεπλαγην .
Ευτυχως που αποφασισα να παρω την 5090Η .
Απο κει που ειχαν 10αρι στρογγυλο στην 5090 , τωρα της εβαλαν ενα 9,6 (καθολου ευκαταφρονητο βεβαια) και 9,9 στην 5090Η.
Ε δεν παιζονται οι ανθρωποι , δεν θα τους ξαναπαρω στα σοβαρα.
Αυριο που θα τεσταρουν και την KRP500A θα ριξουν την 5090Η στο 9,6 κλπ.κλπ.
Παντως ναι το συμπερασμα ειναι καταφανες , μετα την Pioneer χαος.

Επισης με αυτα τα πινακακια που συγκεντρωνουν ολα τα νεα μοντελα τηλεορασεων μαζι, εχεις καλυτερη συγκριτικη εικονα , παρα να ψαχνεις ολο το φορουμ εδω, ετσι δεν ειναι ?

φιλε γιωργο οταν με το καλο ερθει η τηλεοραση εντος σπιτιου πειραζει να δω πρωτα καμμια 15αρια blu ray συνεχομενα και μετα να τη βαλω να παιζει το dvdaki για στρωσιμο??? Μιλαμε θα κανει να κλεισει 5-6 μερες απτη μερα που θα την αναψω:flipout::flipout::flipout: γιαυτο ρωταω να ξερω!!!

Κι εγώ αυτό θα έκανα φίλε μου, αφού δεν πιστεύω πως το στρώσιμο είναι αναγκαίο -bye-

Παιδια θεωρειται το ηχος και εικονα η το hitech πιο αξιοπιστο σαν περιοδικο γιατι τον τελευταιο καιρο εχω καποιες αμφιβολιες γιαυτα που διαβαζω.

Στα ίδια περίπου κυμαίνονται και τα 2. Και τα 2 έχουν γράψει και καλά, και πρόχειρα (κατά την γνώμη μου) reviews. Εξαρτάται ποιος γράφει, και πόσο χρόνο αφιέρωσε... Μην ξεχνάμε ότι ένα περιοδικό πρέπει να έχει ύλη εντός χρονοδιαγραμμάτων για την τήρηση ημερομηνιών. Επίσης, πρέπει να έχει και διαφημίσεις...

Στα ίδια περίπου κυμαίνονται και τα 2. Και τα 2 έχουν γράψει και καλά, και πρόχειρα (κατά την γνώμη μου) reviews. Εξαρτάται ποιος γράφει, και πόσο χρόνο αφιέρωσε... Μην ξεχνάμε ότι ένα περιοδικό πρέπει να έχει ύλη εντός χρονοδιαγραμμάτων για την τήρηση ημερομηνιών. Επίσης, πρέπει να έχει και διαφημίσεις...

+1 συμφωνω αν και αυτο με τα χρονοδιαγραμματα ειναι δικοπο μαχαιρι αν σε ενδιαφερει λιγο και το reputation που θελεις να εχεις σας περιοδικο... Πολλα απτα reviews που εχω διαβασει και στα 2 περιοδικα μου αρεσουν και με βρισκουν συμφωνω αλλα ειδικα αυτο που αφορουσε τη συγκριση των δυο pioneer με εστειλε αδιαβαστο... κατσε βρε φιλε ιδιο πανελ ειναι το ρημαδι τι μου λες γραφεις λες και ειδες τη πλασμα για πρωτη φορα ημαρτονν....:BXVZCBXZ6: κρατα λιγο τα σταθμα ....

Ειδα τις φωτο και εξεπλαγην .
Ευτυχως που αποφασισα να παρω την 5090Η .
Απο κει που ειχαν 10αρι στρογγυλο στην 5090 , τωρα της εβαλαν ενα 9,6 (καθολου ευκαταφρονητο βεβαια) και 9,9 στην 5090Η.
Ε δεν παιζονται οι ανθρωποι , δεν θα τους ξαναπαρω στα σοβαρα.
Αυριο που θα τεσταρουν και την KRP500A θα ριξουν την 5090Η στο 9,6 κλπ.κλπ.
Παντως ναι το συμπερασμα ειναι καταφανες , μετα την Pioneer χαος.

Επισης με αυτα τα πινακακια που συγκεντρωνουν ολα τα νεα μοντελα τηλεορασεων μαζι, εχεις καλυτερη συγκριτικη εικονα , παρα να ψαχνεις ολο το φορουμ εδω, ετσι δεν ειναι ?

υποτιθεται οταν πρωτοεμφανιστηκε ηταν της ταξης του 10. τωρα που ηρθε το ενισχυμενο μοντελο εχασαν το φως τους και την εριξαν στο 9.6 γιαυτο...
οποτε κατεληξες στη Η απ οτι φαινεται εε???
εγω στην απλη θα παω αφου δεν με πολυπειθουν οτι η διαφορα στην εικονα ειναι αυτη που παρουσιαζουν με αριθμους... + οτι ο δεκτης μου ειναι τελειος αχρηστος.... οπως σου ειπα η μπουκλα του ντιογο να φαινεται μου φτανει :flipout::flipout:

ρε παιδια μια ακομη ερωτηση γιατι καπου χανω κατι σχετικα με τα πλαινα ηχεια της τηλεορασης. Γιατι τα pdp-s62 side mounted εχουν 98 λιρες και τα pdp-s60 τα εχουν 198 λιρες?? Ειναι τα ιδια ηχεια ή απλα επειδη τα s60 προοριζονταν και για το παλιο μοντελο τα εχουν ακριβοτερα?? Ξερετε κατι παραπανω μηπως??

υποτιθεται οταν πρωτοεμφανιστηκε ηταν της ταξης του 10. τωρα που ηρθε το ενισχυμενο μοντελο εχασαν το φως τους και την εριξαν στο 9.6 γιαυτο...
οποτε κατεληξες στη Η απ οτι φαινεται εε???
εγω στην απλη θα παω αφου δεν με πολυπειθουν οτι η διαφορα στην εικονα ειναι αυτη που παρουσιαζουν με αριθμους... + οτι ο δεκτης μου ειναι τελειος αχρηστος.... οπως σου ειπα η μπουκλα του ντιογο να φαινεται μου φτανει :flipout::flipout:

Οχι μωρε δεν περιμενα ακριβως το περιοδικο να μου πει .Ψυχολογικο ειναι περισσοτερο το θεμα , οταν εισαι στην φαση να διαλεξεις και η διαφορα τιμης απο κει που την παιρνω ειναι μολις 100 ευρω , τα 100 ειναι λιγα για τα επιπλεον , οταν οπουδηποτε αλλου μπορει να πληρωσεις και 400 παραπανω για την Η αντι την απλη , γι'αυτο.
Παντως εχω δωσει και προκαταβολη απο την προηγουμενη εβδομαδα και ειμαι στο περιμενε , μεγαλη ελλειψη εδω Κρητη.
Μια στιγμη θα μου τη δωσει και θα παω να την παρω απο TLC (ενημερωθηκα ομως οτι η 5ετης εγγυηση ισχυει μονο για Αγγλια).

καλα ναι με 100 ευρωπουλα ουτε που γινετε συζητηση... εδω εγω την εχω στα +300 γιαυτο λεω αστο καλυτερα. Τωρα αν στο τελευταιο μου παζαρι μου τη ριξουν στα 150 διαφορα μπορει κ να ενδωσω χαχαχα!! οσο για το θεμα της 5ετης εγγυησης ναι αυτο ισχυει μονο στις ... ανεπτυγμενες χωρες οχι σε μας:BDGBGDB55:

καλα ναι με 100 ευρωπουλα ουτε που γινετε συζητηση... εδω εγω την εχω στα +300 γιαυτο λεω αστο καλυτερα. Τωρα αν στο τελευταιο μου παζαρι μου τη ριξουν στα 150 διαφορα μπορει κ να ενδωσω χαχαχα!! οσο για το θεμα της 5ετης εγγυησης ναι αυτο ισχυει μονο στις ... ανεπτυγμενες χωρες οχι σε μας:BDGBGDB55:

Αλεφαντε, Αλεφαντε εισαι παλληκαρι χα χα χα !
Αντε ρε παρε την Η να κανουμε παρεα ....
Το περιεργο ειναι οτι ολοκληρη TLC δεν εχει την Η γιατι αραγε ???

ελα ντε δικιο εχεις... ασχετο παντως τωρα που κοιταγα για στα detail γραφει οτι Display Languages 19 languages, including: Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish and Ukrainian

τουλαχιστον μας θυμηθηκαν κ μας εβαλαν μεσα δε λες χαχαχα!!!

Το συγκεκριμενο μοντελο H δεν κυκλοφορει στην Αγγλια.
http://www.pioneer.co.uk/uk/products/62/63/413/overview.html

Γι αυτο και εμεις λοιπον πηραμε την 500Α απο TLC με περιπου 2700 ευρα..delivered by UPS.

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Το συγκεκριμενο μοντελο H δεν κυκλοφορει στην Αγγλια.
http://www.pioneer.co.uk/uk/products/62/63/413/overview.html

Γι αυτο και εμεις λοιπον πηραμε την 500Α απο TLC με περιπου 2700 ευρα..delivered by UPS.

Γιατί είναι τρομερά μεγάλη η αγορά δορυφορικών με μεγαλύτερες δυνατότητες

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Τι εννοεις φιλε , καντο λιανά !

αντε αντε μεχρι τις 14 εχω διορια να αποφασισω τι θα παρω!!!! Αυτο θα πει service εδωσα προκαταβολη και τα παλικαρια στην αντιπροσωπα μου ειπαν οτι εχω μεχρι της 14 να αποφασισω πιο απτα 2 μοντελα θα παρω... Θα φερουν μια και μια κουτα οποτε μεχρι της 14 εχετε να με πεισετε!!! και του λεω του πωλητη.... ρε φιλε 14 ειναι του αγιου βαλεντινου δε μπορω να βαλω τηλεοραση στο σπιτι πρεπει να βγαλω τη γυναικα εξω θα με σκισει....:argue: φερτη κανα δυο μερες νωριτερα να τις στρωσω και τις δυο μαζι με τη μια :guitarist::guitarist::grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Τι εννοεις φιλε , καντο λιανά !

Οι δέκτες που κυκλοφορουν στην Αγγλία αλλά και εδω εχουν τεράστιες επιπλεον δυνατότητες από αυτές που εχει ο δορυφορικός της 5090Η .Και επιπλέον δεν ηθελε η εκεί εισαγωγική να ερθει και σε συγκουση με τις εταιρίες δορυφορικών δεκτών καθωσο εχει και εργοστάσια παραγωγής δεκτών

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

αντε αντε μεχρι τις 14 εχω διορια να αποφασισω τι θα παρω!!!! Αυτο θα πει service εδωσα προκαταβολη και τα παλικαρια στην αντιπροσωπα μου ειπαν οτι εχω μεχρι της 14 να αποφασισω πιο απτα 2 μοντελα θα παρω... Θα φερουν μια και μια κουτα οποτε μεχρι της 14 εχετε να με πεισετε!!! και του λεω του πωλητη.... ρε φιλε 14 ειναι του αγιου βαλεντινου δε μπορω να βαλω τηλεοραση στο σπιτι πρεπει να βγαλω τη γυναικα εξω θα με σκισει....:argue: φερτη κανα δυο μερες νωριτερα να τις στρωσω και τις δυο μαζι με τη μια :guitarist::guitarist::grinning-smiley-043

Κοίτα , αυτο που με συμβουλεψε ανθρωπος της Pioneer που πετυχα στο Ηρακλειο στο καταστημα την ημερα που εκλεινα την τηλεοραση, ηταν να παρω την 5090Η αντι την απλη , οχι για την εικονα , που ειναι η ιδια οπως ειπε , αλλά κυριως για την συνδεση με Ethernet που ειναι το μελλον στην τηλεοραση αλλά και για τα menu της TV που ειναι ασυγκριτα καλυτερα απο της απλης , εγω βεβαια δινω 100 ευρω παραπανω μονο κι ετσι δεν χρειαστηκε να το πολυσκεφτω. (Συνολο 2700 , η TV ερχεται σπιτι , κρεμιεται στον τοιχο στην θεση της Samsung 40M86BD - την δινω αν ενδιαφερεται καποιος- και καλιμπραρεται απο τεχνικο, η Pioneer) ... αυτά !