Pioneer Kuro 9th generation

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, δείτε μια διαφορά μεταξύ των απλών μοντέλων και των Η μοντέλων. Μήπως δεν αξίζει να ρισκάρετε για να μην τρέχετε μετά με εξωτερικά κουτιά; Φαντάζομαι το έχετε δει αυτό: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=38684

Απλά μοντέλα:

attachment.php

"Η" μοντέλα και 500Α/600Α

attachment.php

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    16.5 KB · Views: 252
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    23.2 KB · Views: 253
Last edited:
Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, δείτε μια διαφορά μεταξύ των απλών μοντέλων και των Η μοντέλων. Μήπως δεν αξίζει να ρισκάρετε για να μην τρέχετε μετά με εξωτερικά κουτιά; Φαντάζομαι το έχετε δει αυτό: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=38684

Απλά μοντέλα:

attachment.php

"Η" μοντέλα και 500Α/600Α

attachment.php

Και συ δεν εισαι πολυ σαφης , ειναι γνωστο οτι η 5090Η εχει αυτο το κατι παραπανω , ολοι πλεον το γνωριζουμε , στην φραση σου μην ρισκαρετε , τι εννοεις ακριβως μην παρουμε την Η ???

δηλαδη-εαν καταλαβα σωστα-με τα πλαινα ηχεια φτανει σε μηκος το 1,45 και υψος 78,8+την χαμηλη βαση ή ειναι το συνολικο υψος ειναι τοσο?

επισης-εαν παρω απο το loop του ειδη υπαρχον "απλου" δορυφορικου δεκτη που εχω και το ριξω στον pioneer,δουλευει ετσι κι`αλλιως ο δεκτης της tv ή μονο οταν επιλεγει σαν πηγη?

Last edited:
Aντιθέτως! Εννοεί να προτιμήσετε την "Η" αντί των απλών μοντέλων.

Εμ τοτε δεν εκφραστηκε σωστα , δεν ρισκαρεις αν δινεις παραπανω για κατι επιπλεον , ρισκαρεις οταν πληρωνεις παραπανω για κατι που δεν αξιζει! Ε ?

δηλαδη-εαν καταλαβα σωστα-με τα πλαινα ηχεια φτανει σε μηκος το 1,45 και υψος 78,8+την χαμηλη βαση ή ειναι το συνολικο υψος ειναι τοσο?

επισης-εαν παρω απο το loop του ειδη υπαρχον "απλου" δορυφορικου δεκτη που εχω και το ριξω στον pioneer,δουλευει ετσι κι`αλλιως ο δεκτης της tv ή μονο οταν επιλεγει σαν πηγη?

Οι συνολικές διαστάσεις που σε ενδιαφέρουν είναι 1.45m πλάτος (συμπ. των πλευρικών ηχείων) και 0.79m ύψος (συνολικό, μαζί με τη χαμηλή βάση δηλαδή). Πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου πως καλό είναι να αφήσεις απόσταση 10cm δεξιά και αριστερά και περίπου 30cm από πάνω, σύμφωνα πάντα με την Pioneer.

Όσον αφορά τον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη της 5090H, τον επιλέγεις όπως επιλέγεις και τα επίγεια ψηφιακά κανάλια. Μπορείς δηλαδή να συνδέσεις σε κάποια από τις εισόδους τον υπάρχοντα δέκτη σου και -αν βρεις άκρη με το καλώδιο της δορυφορικής κεραίας- να λειτουργείς ανεξάρτητα τον ενσωματωμένο. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο θα έχεις τη δυνατότητα να δεις αναλογικά ή ψηφιακά κανάλια και ταυτόχρονα δορυφορικά μέσω PIP/PAP.

Το μόνο θέμα που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό με το καλώδιο. Υπάρχει splitter για τα δορυφορικά? Και τί γίνεται με το aerial power αν βλέπεις μέσω PIP/PAP δύο δορυφορικά κανάλια ταυτόχρονα? Εδώ πρέπει να ρωτήσεις κάποιον που έχει ασχοληθεί περισσότερο.

Last edited:
Οι συνολικές διαστάσεις που σε ενδιαφέρουν είναι 1.45m πλάτος (συμπ. των πλευρικών ηχείων) και 0.79m ύψος (συνολικό, μαζί με τη χαμηλή βάση δηλαδή). Πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου πως καλό είναι να αφήσεις απόσταση 10cm δεξιά και αριστερά και περίπου 30cm από πάνω, σύμφωνα πάντα με την Pioneer.

Όσον αφορά τον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη της 5090H, τον επιλέγεις όπως επιλέγεις και τα επίγεια ψηφιακά κανάλια. Μπορείς δηλαδή να συνδέσεις σε κάποια από τις εισόδους τον υπάρχοντα δέκτη σου και -αν βρεις άκρη με το καλώδιο της δορυφορικής κεραίας- να λειτουργείς ανεξάρτητα τον ενσωματωμένο. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο θα έχεις τη δυνατότητα να δεις αναλογικά ή ψηφιακά κανάλια και ταυτόχρονα δορυφορικά μέσω PIP/PAP.

Το μόνο θέμα που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό με το καλώδιο. Υπάρχει splitter για τα δορυφορικά? Και τί γίνεται με το aerial power αν βλέπεις μέσω PIP/PAP δύο δορυφορικά κανάλια ταυτόχρονα? Εδώ πρέπει να ρωτήσεις κάποιον που έχει ασχοληθεί περισσότερο.

Μπραβο ρε φιλε-ευχαριστω...

αριστερα-δεξια,εχω 2 ηχεια δαπεδου,αλλα πιστευω οτι θα τα βολεψω.
στο θεμα του aerial power-οπως σωστα το ανεφερες-ρωτησα και μου ειπαν οτι ο ενσωματωμενος hd δεκτης της tv,ουσιαστικα λειτουργει απο την ωρα που ανοιγει η τηλεοραση,ανεξαιρετως εαν την εχεις επιλεξει σαν πηγη ή οχι.
οποτε εδω μαλλον εχουμε ενα προβληματακι.

Εχεις δωσει 30 ευρω προκαταβολη σε συνολο 2700 για την Kuro 5090H , περιμενεις περιμενεις , περιμενεις 2 εβδομαδες τωρα και ουτε φωνη ουτε ακροαση .
Ξαφνικα εκει που βολταρεις εντωμεταξυ την βλεπεις σ'ενα μαγαζι ετοιμοπαραδοτη 2600 ... εσεις τι θα κανατε στη θεση μου ?
Ολα δεν τα λεμε εδω ? Γι αυτο σας ρωταω .

Εχεις δωσει 30 ευρω προκαταβολη σε συνολο 2700 για την Kuro 5090H , περιμενεις περιμενεις , περιμενεις 2 εβδομαδες τωρα και ουτε φωνη ουτε ακροαση .
Ξαφνικα εκει που βολταρεις εντωμεταξυ την βλεπεις σ'ενα μαγαζι ετοιμοπαραδοτη 2600 ... εσεις τι θα κανατε στη θεση μου ?

καταρχας ποιος σου ειπε να κανεις βολτες και να κοιτας αλλες υπαρξεις?? οτι ισχυει για τις γυναικες ισχυει και για τις τηλεορασεις... πας και περνας βερα και μετα μου κοιτας δεξια και αριστερα??-bye--bye-
100 ευρω κατω αλλα θα στη κανουν και calibrate ή οχι??
παντως αμα το καθυστερουν μπορεις να βγεις και απο πανω οτι ρε παλικαρια ημαρτον εχω χασει το φως μου 2 βδομαδες τωρα και ακομα τιποτα... αμα δε μου τι φερετε μεχρι ποτε ειναι θελω τα λεφτα μου πισω...
τωρα αμα στα δωσουν ειναι αλλο ευαγγελιο!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::flipout:

που 2700 και που 2600(κομπλε..?)

Λοιπόν, χτύπα τη στα 2600 και προσπάθησε να πάρεις την προκαταβολή πίσω. Στην καλύτερη περίπτωση θα έχεις κερδίσει 100 Ευρώ. Στην χειρότερη 70.

Πεστε μου σας παρακαλω μια γνωμη για KRP 500 γιατι την αγορασα χωρις να την δω ......:operator:

Ειναι φανταστικη τηλεοραση . Αυτην ειδα και ερωτευτηκα την 5090Η !!!
Αυτο πως γινεται ? Ουτε κι εγω ξερω , απλα μου ειπε το καταστημα οτι σε εικονα δεν υπαρχει διαφορα . Τωρα εκεινο το καταστημα ηταν που δεν εχει εδω και 2 εβδομαδες την 5090Η κι ετσι κι εγω την χτυπησα απο τον αλλο με 2600 τι να κανουμε , αυριο το πολυ τη Δευτερα ερχεται σπιτι μου !!!

Τωρα για την προκαταβολη , ασε την εχασα , τι να του λεω τωρα του ανθρωπου οταν με παιρνει τηλεφωνο ολο χαρα να μου πει οτι ηρθε η τηλεοραση (κι εγω την εχω ηδη στο σπιτι μου ?)

Ε οχι πειτε μου ρε παιδια , εσεις θα κρατιοσασταν 2 εβδομαδες ....
κ...λα ειναι αυτη ... εμ