Pioneer Kuro 9th generation

Το μονο που σκεφτομαι εκ των υστερων βεβαια, ειναι μην κανουν οι τιμες τις μπουμ προς τα κατω κατα πολυ και την πατησαμε εμεις που την αγορασαμε τωρα 2500 .(5090Η)
Επισης να μας καλυψουν σε πιθανη ζημια στα σερβις ή θα μας λεν οτι δεν υπαρχουν ανταλακτικα , οποτε την πατησαμε γερα !

Το μονο που σκεφτομαι εκ των υστερων βεβαια, ειναι μην κανουν οι τιμες τις μπουμ προς τα κατω κατα πολυ και την πατησαμε εμεις που την αγορασαμε τωρα 2500 .(5090Η)
Επισης να μας καλυψουν σε πιθανη ζημια στα σερβις ή θα μας λεν οτι δεν υπαρχουν ανταλακτικα , οποτε την πατησαμε γερα !

2500 που την βρηκες?

για πες μας φιλε στα 2500 που αναφερεις περιεχεται βαση και ηχεια γιατι αν ειναι ετσι θα με ενδιεφερε να την πατησω και εγω σαν και εσενα και απο που.
αληθευει επισης οτι η pioneer υποχρεουται να σε καλυψει σε τωρινη αγορα τηλεορασης της για τα επομενα δεκα χρονια σε ανταλλακτικα?

(για δες καιρο που διαλεξε η pioneer να κλεισει τωρα που και εγω σε αγορα plasmaς εχω καταληξει).

να καναμε κανενα power buy τι λετε?.......ηδη εχουμε κανει καποιες επαφες και περιμενουμε νεα....... για καμια 20ραια κοματια....

Τι πανικός είναι αυτός; Σταμάτησε η Πιο τις τηλεοράσεις και τρέχετε όλοι; Λέτε αυτό να είναι το κύκνειο άσμα των καλών τηλεοράσεων;
Εκτός αν μιλάμε για sell out στο χιλιάρικο, μου φαίνεται εξαιρετικά παράλογο να οργανωθεί power buy για τηλεοράσεις εταιρίας που ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.

το πολυ αστειο ειναι οτι λογω δουλειας ημουν αυτες τις μερες στην αντιπροσωπεια της pioneer στη σλοβακια. Την εχουν στα 2300 την απλη 5090 και 2700 την Η. Οποτε αρχιζω εγω τα παζαρια και μαζι με τα ηχεια ποσο θα κοστισει κ με βαση και τι καλυτερο θα μου κανεις... Ολα μαζι μου τα βγαζει στα 2700... Ρε φιλε του λεω σε λιγες μερες θα εχεις ξεπουλημα του λεω κανε κατι καλυτερο... Η εταιρια κλεινει βρεεε.. Και τι μου απανταει??? Ποιος κλεινει?? ασε ρε μου λεει που θα κλεισει η pioneer. Τωρα ετοιμαζουμε και τη καινουργια γεννια μου λεει εκει επεσα κατω αναποδα κ εβλεπα ραδικια:flipout::flipout::flipout: Ρε του λεω τραβα στο ιντερνετ και θα ξαναπερασω την αλλη βδομαδα να μου πεις.......

πριν γινει οτιδηποτε θα εξεταστει αν οντως η Pioneer σταματησει εντελως την παραγωγη τηλεορασεων διοτι ακουστηκε και κατι αλλο το οποιο δεσμευομαι αν μου δοθει το Οκ να το καταθεσω

ρε παιδια...η λεξη κριση ειναι το νεο μοτο της παγκοσμιοποιησης. Μετα απ το "τρομοκρατια", τωρα ηρθε το "κριση".

πριν γινει οτιδηποτε θα εξεταστει αν οντως η Pioneer σταματησει εντελως την παραγωγη τηλεορασεων διοτι ακουστηκε και κατι αλλο το οποιο δεσμευομαι αν μου δοθει το Οκ να το καταθεσω

Δεν ξέρω τί άκουσες Larry -bye-, αλλά η ανακοίνωση της Pio λέει πως αποσύρεται οριστικά από τις τηλεοράσεις το 2010, άρα ίσως δουμε μία τελευταία γενιά KUROsonic... :chinscratch:

Δεν ξέρω τί άκουσες Larry -bye-, αλλά η ανακοίνωση της Pio λέει πως αποσύρεται οριστικά από τις τηλεοράσεις το 2010, άρα ίσως δουμε μία τελευταία γενιά KUROsonic... :chinscratch:

Αυτό είναι λίγο δύσκολο Γιάννη από την στιγμή που θα κλείσουν τα εργοστάσια συναρμολόγησης.

ακουσα και θελω να το διασταυρωσω οτι ναι μεν κλεινουν οι γραμμες παραγωγης αλλα θα παίρνει panels απο αλλου....

ακουσα και θελω να το διασταυρωσω οτι ναι μεν κλεινουν οι γραμμες παραγωγης αλλα θα παίρνει panels απο αλλου....

2500 την πηρα απο Καρβελας Magnet Ηρακλειο Κρητης , εριξα πολυ παζαρι βεβαια , καθως αρχικα την εδινε 2950 , χωρις βαση και ηχεια εεεε !

Ότι θα κλείσουν οι γραμμές παραγωγής πάνελ είναι γνωστό από πέρυσι και υπήρχε το σχέδιο να χρησιμοποιούν πάνελ της Panasonic. Στην τελευταία ανακοίνωση όμως αναφέρεται πως θα κλείσουν και οι γραμμές συναρμολόγησης (που θα συναρμολογούσαν τα πάνελ της Panasonic).

Μήπως θα κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στα εργοστάσια της Panasonic, όπως και τα DVD-Recorders της τα τελευταία 2-3 χρόνια;

αφου γραφτηκε τοτε ας το επιβεβαιωσω και εγω οντως η pioneer προσανατολιζεται να χρησιμοποιει πάνελ της Panasonic